Volg ons via
 
 

Stokbrood snijden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het is een hele toer om stokbrood dat uit de oven komt zonder kruimelen te snijden.

Ga je voor kruimvrij stokbrood, snij het (voorgebakken) stokbrood, voor het de oven in gaat alvast een beetje in (tot de helft).

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 01-05-2007
Hits: 1587
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
oven, voorgebakken, kruimelen