Volg ons via
 
 

Zacht wordt weer knapperig!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Koekjes, chips en crackers worden snel zacht als de verpakking eenmaal open is. Op de volgende manieren kun je ze weer vers en knapperig krijgen.

- Doop oudbakken koekjes even in de melk en leg ze 15 minuten in de warme (180C) oven. Door deze noodgreep worden ze weer vers en krokant.

- Knäckebröd en toastjes die zacht zijn geworden, krijg je weer lekker knapperig door ze 10 seconden in de magnetron op 600 Watt te leggen.

- Knäckebröd kun je ook weer knapperig maken door ze even in de broodrooster te doen. Zet de thermostaat wel op de laagste stand.

- De inhoud van een eenmaal geopende zak chips wordt snel taai. Strooi de zacht geworden chips uit op een bakplaat en warm ze even op in de oven. Dan zijn ze snel weer knapperig.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
marlies (Gast)
Geplaatst op 05-09-2016 om 15:41

hoe krijg ik taai geworden bbq paprika rijstwafels van snack a jack weer knapperig? alvast bedankt voor je antwoord!

Els (Gast)
Geplaatst op 15-07-2015 om 19:35

Interessante tips. Ik leg zelf een suikerklontje in de koekjestrommel. Dit werkt supergoed.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 12-02-2008
Hits: 11588
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
koek, chips, crackers, knäckebröd