Volg ons via
 
 

Taart, blind bakken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je een taart gaat bakken die later wordt gevuld, kun je om het deeg op z’n plaats te houden en te voorkomen dat de rand naar beneden zakt, een steunvulling van gedroogde bonen gebruiken.

Deze methode, waarbij de bonenvulling na het bakken wordt verwijderd, heet in keukenjargon ’blind bakken’. De gebruikte bonen kunnen worden bewaard en kunnen bij een volgende gelegenheid opnieuw worden gebruikt.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 23-01-2008
Hits: 2023
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
oven, recept