Volg ons via
 
 

Tulband, vorm zelf maken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Heb je een tulbandvorm nodig, maar bezit je alleen maar een gewone ronde bakvorm, zet daar dan in het midden een ovenvast bakje met vlakke bodem in.
Op die manier heb je een zelfgemaakte tulbandvorm.

Voor extra stabiliteit kun je het bakje met water vullen, dat heeft nog als bijkomend voordeel dat er extra stoom in de oven ontstaat waardoor je baksel nog beter rijst.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-07-2008
Hits: 2552
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
bakvorm, oven, stoom
Gerelateerde artikelen