Volg ons via
 
 

Cake, rond

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een ronde cake is weer eens iets anders. Ronde cakevormen zijn er echter niet of nauwelijks. Geen nood. Een leeg blik van limonadesiroop, waar de bovenkant vanaf is gehaald, met daarin een velletje bakpapier werkt minstens zo goed.

Een cake krijgt een extra mooi kleurtje als de eierdooier samen met een snufje zout wordt geklopt. Eenmaal gebakken en afgekoeld kun je de cake er makkelijk uitduwen.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 08-02-2008
Hits: 2502
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Gebak, taart, cake