Volg ons via
 
 

Gebak/Cake, recht doorsnijden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een zelfgebakken cake of taart die je wilt vullen, oogt niet meer als je hem scheef hebt doorgesneden.

Dit kun je voorkomen door, voordat je de cake of taart doorsnijdt, het snijvlak op de juiste hoogte ’af te spelden’ . Hou een liniaal of latje naast het baksel.Prik vervolgens op de gewenste hoogte houten prikkers in de cake.
Volg vervolgens met het mes deze wegwijzers.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 05-08-2008
Hits: 2136
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
snijvlak, liniaal, latje, prikkers
Gerelateerde artikelen