Volg ons via
 
 

Kool koken

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kool koken


Met uitzondering van rode kool hebben alle koolsoorten baat bij een korte kooktijd. Op die manier wordt namelijk voorkomen dat het typische ’koolluchtje’ ontstaat en er vitamines en mineralen verloren gaan. Bovendien wordt door een langere kooktijd de kool minder goed verteerbaar en minder lekker van smaak.


Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 17-10-2007
Hits: 2336
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
rode kool, vitamines, mineralen,