Volg ons via
 
 

Nitraatrijke groentes

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Nitraatrijke groentes


Slasoorten, maar ook andijvie, spinazie, postelein en raapstelen behoren, met name als ze uit de kas komen, tot het rijtje van nitraatrijke groentes.

Deze groentes kunnen beter niet vaker dan twee keer per week op het menu staan.
Warm ze liever niet (opnieuw) op en gooi het kooknat weg. Dus niet gebruiken als basis voor een of andere soep of saus.

Dezelfde soort groentes van de volle grond zijn echter veel minder nitraatrijk en kunnen dan ook probleemloos meerdere keren per week op tafel worden gezet. Groentes van de volle grond worden met name in het voorjaar en de zomer aangeboden.

Met dank aan Marianneke

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 16-05-2008
Hits: 1119
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
sla, andijvie, spinazie, postelein, raapstelen