Volg ons via
 
 

Tafelmesheftschelpen (scheermessen)

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Tafelmesheftschelpen worden ook wel scheermessen of couteaux genoemd.

De scheermessen met hun buisvormige geelbruine schelp kunnen een lengte van wel 18 centimeter halen. Ze bevatten veel licht, doorzichtig vlees. Het vlees wordt meestal in plakjes gesneden, maar vooral in de zuidelijke landen in zijn geheel, bijvoorbeeld op de barbecue, gelegd.

Bakken, met wat olie, groene kruiden en knoflook, in gesloten toestand, gaat ook uitstekend. Maar ook gekookt zijn ze een delicatesse. Kook ze vooral niet te lang, want het vlees is in een mum van tijd gaar.

Via Smulweb, met dank aan Peter P

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 15-02-2008
Hits: 1335
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
couteaux, schelp, barbecue, delicatesse