Volg ons via
 
 

Soep over? Maak er ragout van!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Gebruik hiervoor groentensoep, champignonsoep of kippesoep.

De soep door een vergiet gooien. Bouillon en bijvoorbeeld groente worden zo gescheiden. Allebei bewaren!!

De bouillon aanvullen met water tot 1/2 liter, eventueel nog 1 bouillonblokje aan toevoegen. 60gr boter smelten, 100gr bloem toevoegen en goed roeren!!!

Kleine beetjes bouillon toevoegen en GOED BLIJVEN ROEREN!! Alle klonten eruit roeren.

Doe nu de groente erbij en nog even laten koken. De ragout is lekker als hoofdmaaltijd met rijst en een salade, maar is ook lekker op de boterham.

Met dank aan Quattro

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-05-2007
Hits: 2292
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
boter, bloem, bouillon, rijst, salade, boterham, groentensoep, champignonsoep, kippensoep
Gerelateerde artikelen