Volg ons via
 
 

Aardappelen bereiden met behoud van vitaminen en mineralen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij aardappelen zijn hoeveelheden per persoon moeilijk op te geven. Deze variëren van 2 tot 4 stuks per persoon. Aardappelen zijn een bron van vitaminen en mineralen, je kunt deze behouden door de volgende richtlijnen te volgen:

  • Schil de aardappelen dun;
  • Zet ze op met weinig kokend water;
  • Laat ze vlug aan de kook komen;
  • Kook ze iedere dag vers;

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 22-08-2003
Hits: 4511
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen