Volg ons via
 
 

Satesaus op temperatuur houden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je satésaus warm wilt houden, koekt het altijd aan en/of er komt zo'n droge donkerbruine laag op te liggen.

Doe satésaus die klaar is in een thermoskan (liefst voorverwarmd: dus uurtje voor gebruik kokend water in gieten en afsluiten) en je hebt tijdens je barbecue of ander etentje lekkere warme, niet-aangekoekte satésaus!

Let op: gebruik er voor de zekerheid een aparte thermoskan voor en niet het exemplaar waar je ook koffie in bewaart. Dit in verband met de geur die ondanks goed schoonmaken toch in de kan zou kunnen blijven hangen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 24-07-2009
Hits: 4382
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
pindasaus, warm, aankoeken, thermoskan, isoleerkan