Volg ons via
 
 

Saté rijgen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je zelf saté gaat maken, doe dan eerst het vlees aan de stokjes. Zet het daarna pas in de marinade. Dat scheelt een boel geklieder na die tijd.


Met dank aan Ninja

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
2 reactie(s)
gast (Gast)
Geplaatst op 22-09-2012 om 17:18

Het vlees dient eerst gemarineerd te worden alvorens te rijgen. Anders komt de marinade niet waar de stukjes vlees tegen elkaar aan zitten. Vieze handen horen er nu eenmaal bij bij!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 20-01-2007
Hits: 4734
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Saté, vlees