Volg ons via
 
 

Aardappelen bakken

Aardappelen bakken | Handige tip voor het bakken van aardappels

Als je aardappelen wil bakken, schil dan de aardappelen. Zet ze in ruim water op en als het water kookt draai je het vuur uit. Na ongeveer anderhalf uur zijn ze goed genoeg voorgekookt om te bakken. Dit scheelt energie en als je ze in plakjes of blokjes snijdt zijn ze niet zo heet.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-02-2005
Hits: 7295
Categorie: 
Eten & Drinken, Koken voor beginners
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
aardappelen bakken, aardappels bakken, aardappels, voorkoken, bakken, tip, tips