Volg ons via
 
 

Marinade

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Marinade:
Een marinade is een mengsel van:

olie
azijn
citroensap en/of wijn
kruiden
specerijen.

Dit mengsel gebruik je om vis, vlees, wild of gevogelte te laten doordringen met de geurige smaakstoffen van de marinade en om de vezels van vis, vlees, wild of gevogelte zachter te maken.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 02-12-2004
Hits: 1718
Categorie: 
Kooktechnieken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen