Volg ons via
Zoeken

Champignons invriezen en bewaren

Champignons invriezen | tip voor het invriezen en bewaren van champignons.

Champignons kun je het best in plakjes invriezen. Sauteer (al omscheppend kort bakken) of blancheer 1 minuut de champignons even in olie of boter, laat ze op keukenpapier uitlekken en vries ze los op roosters in. Doe de plakjes champignons daarna in diepvriesdoosjes of –zakjes. Ze zijn ongeveer 3 maanden houdbaar. In bevroren toestand te gebruiken voor bijvoorbeeld pizza’s, hartige taarten of eenpansmaaltijden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 04-12-2004
Hits: 34111
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
champignons invriezen, champignons bewaren, champignons sauteren, houdbaarheid champignons
|