Volg ons via
 
 

Aardappelen bakken zonder snijden van gekookte aardappels

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij het snijden van gekookte aardappels om ze daarna te bakken zijn er twee problemen:

1.Als ze net gekookt zijn zijn ze heet, dat snijdt lastig.
2. Als ze iets te zacht zijn dan gaan ze kapot.

Dus... Snijd ze van te voren in plakjes of blokjes, breng ze aan de kook, laat ze 7 tot 8 min. doorkoken, giet ze af en doe ze direct in de pan met de gesmolten margarine en bak ze goudgeel. Ze zijn dan nog minder vet ook.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-06-2005
Hits: 8802
Categorie: 
Eten & Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen