Volg ons via
 
 

Categorie: Eten
A.W.Vos (Gast) A.W.Vos (Gast)
  • 11-11-2015

Teveel zout in het eten gedaan,wat kan ik nog doen?

Hachee gekookt. Het is te zout geworden. Kan ik er nog iets in doen om dit te verminderen?

Er zijn 3 antwoorden gegeven
3 antwoorden
A.W.Vos (Gast)
Geplaatst op 12-11-2015 om 23:02

Hartelijk dank voor jullie reacties. Ik heb extra water toegevoegd en ongezouten aardappelpuree erbij. Ze hebben ervan gesmuld!


S-je
Geplaatst op 12-11-2015 om 16:58

Ik heb weleens gehoord dat je dan een paar geschilde aardappelen in het te zoute eten moet doen. Dat neemt dan het zout op.

Marieke (Gast)
Geplaatst op 11-11-2015 om 23:18

-De hoeveelheid vermeerderen door water toe te voegen binden met maizena, of bloem en extra kruiden (geen zout) toevoegen.
-De smaak maskeren met iets zoets, honing, suiker, zuurs, citroen, azijn.
-Peterselie of crème fraise toevoegen
-Serveren met zoutloze, aardappelen, rijst

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in