Volg ons via
 
 

Verzekeringen online met korting

Verzekeringen-Online bestaat sinds 2004 is één van de grootste Nederlandse websites op het gebied van verzekeringen. Dagelijks bezoeken ruim 5.000 unieke bezoekers de site en melden schaden, sluiten verzekeringen af, vragen informatie aan of vragen offertes aan bij het landelijk werkende netwerk van financieel adviseurs. 

Voor schadeverzekeringen (verzekeringen voor auto, huis, aansprakelijkheid, caravan, inboedel) kun je direct online je verzekeringen afsluiten. Voor financiële producten waarvoor advies nodig is én voor bedrijfsverzekeringen wordt je door verzekeringen-online in contact gebracht met een financieel adviseur bij jou in de buurt. 

Het vergelijken van de premies en het vrijblijvend opvragen van offertes op verzekeringen-online is voor consumenten en bedrijven gratis. Diverse verzekeringen kun je ook online afsluiten via de website.  Zelf verzekeringen vergelijken? Neem dan een kijkje op verzekeringen-online:


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 09-08-2011
Hits: 1871
Categorie: 
Verzekering en hypotheek
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
verzekering, premie vergelijken