Volg ons via
 
 

Webwinkelpas korting bij 2300 webwinkels

De webwinkelpas

De webwinkelpas is opgericht in 2011 en geeft de consument de hoogste korting van Nederland bij meer dan 2000 webwinkels. Zij kunnen de hoogste korting geven omdat ze je de commissie voor 100% teruggeven die zij ontvangen van de webwinkels, daarbij hebben ze ook nog speciale afspraken met de webwinkels waardoor ze ook nog eens extra kortingscodes kunnen aanbieden, dubbel op dus!

Wat is cashback?

Cashback betekent letterlijk "Geld terug". Als je een product of dienst koopt via de Webwinkelpas bij één van de meer dan 2000 webwinkels, dan ontvangt Webwinkelpas hiervoor een vergoeding (Cashback) van de webwinkel. Deze vergoeding wordt voor 100% teruggestort op jouw bankrekening. 100% Cashback op al je aankopen.

Hoe werkt het

Het werkt snel en heel eenvoudig. Koop de Webwinkelpas en log in. Zoek de webwinkel waar je aankopen wilt doen, klik op de button en ga naar de shop. Na afronding van je aankoop ontvangt Webwinkelpas een vergoeding (Cashback) van de webwinkel. Deze vergoeding storten zij 100% op jouw bankrekening.

Aangesloten webwinkels

Er zijn 2300 webwinkels aangesloten bij Webwinkelpas. Denk bijvoorbeeld aan Zalando, Bikester, Ben, OAD, Sunparcs en Alessi.

Meer weten?

Klik op onderstaande link om meer over Webwinkelpas te lezen en de pas aan te vragen.
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 16-03-2012
Hits: 3992
Categorie: 
Kortingsbonnen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
webwinkelpas, korting, webwinkel, zalando, bikester, ben, oad, sunparks alassi