Volg ons via
 
 

Libelle Bookazine, boek in tijdschriftvorm voor slechts € 2,95Na het succes van de bijlages bij de Libelle-zomernummers komt Libelle met een nieuw product: het Libelle Bookazine. Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschrift- vorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor onderweg en voor in de koffer.


Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Oude bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, evenals oudere en recentere romans. Wat ze gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk toegankelijk en horizon- verbredend zijn, uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij komen én met glans de selectie door Libelle-redacteuren hebben doorstaan. Als je nu een jaarabonnement neemt op Libelle Bookazine, krijgt u 13x een complete roman toegestuurd voor slechts € 2,95 per stuk.


Wil je meer weten over deze aanbieding? Kijk dan via het plaatje op de website:

 
Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 11-02-2008
Hits: 6484
Categorie: 
Tijdschriften
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
tijdschrift, boek, roman, lezen, ontspannen, relaxen