Volg ons via
 
 

Weet! Bestel 1 gratis exemplaar (zonder verplichtingen)

GRATIS PROEFEXEMPLAAR

WEET! alles over dieren is een must voor elke dierenliefhebber. Elke maand de meeste informatie met de mooiste foto’s over wilde dieren, huisdieren, boerderijdieren en exotische dieren. Weetjes, prijspuzzels, posters, dierenwelzijn, tips en nog veel meer voor het hele gezin.

WEET! is zeer geschikt voor schoolgaande kinderen. Zij leren een tijdschrift te lezen en te gebruiken op een leuke manier waardoor ze ook nog eens veel informatie kunnen vergaren voor het maken van werkstukken en spreekbeurten. Door de informatie, foto’s en gebruik van teksten staat WEET! erg hoog aangeschreven bij de leraren van het basisonderwijs.


Maak nu kennis met het mooiste dierenmagazine van Nederland en bestel meteen een GRATIS proefexemplaar. Mocht u het GRATIS exemplaar om willen zetten naar een jaarabonnement dan krijgt u ook nog eens de eerste 6 nummers GRATIS, wat neerkomt op ruim 50% korting!

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 18-03-2009
Hits: 1323
Categorie: 
Proefabonnementen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
dier, dieren, tijdschrift, educatief