Volg ons via
 
 

Verzekeringen vergelijken

Het is een goed idee om eens per jaar je verzekeringen onder de loep te nemen. Grote kans dat je te veel betaalt voor bijvoorbeeld je inboedelverzekering, autoverzekering of doorlopende reisverzekering. 

Maak in excel een overzicht van alle verzekeringen die je hebt en de jaarpremies die je hiervoor betaalt. Kijk vervolgens online welke aanbieders goedkoper zijn. Via onderstaande banner kom je op een website waar je online de prijzen van diverse verzekeraars kunt vergelijken. Alle denkbare verzekeringen zijn er te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, maar ook levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen en lijfrentes. 

Via de website kun je trouwens ook gratis en vrijblijvend afspraken maken met een of meer hypotheekadviseurs. Altijd handig als je van plan bent om een nieuwe woning te kopen of je hypotheek over te sluiten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: Miriam
Datum: 15-03-2011
Hits: 1725
Categorie: 
Verzekering en hypotheek
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
verzekeringen vergelijken, inboedelverzekering, autoverzekering, reisverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, levensverzekering, uitvaartverzekering, lijfrente, hypotheek