Volg ons via
 

Roeping gemist? (Sje)

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Iedereen die net nieuw is aan het columnfront zet een stukje geschiedenis van eigen makelij in de eerste column dus wie ben ik om daarop een uitzondering te zijn?!

 

Ik ben Esther, heel gelukkig getrouwd met de enige huishoudelijk ingestelde man in Nederland, en ik ben er trots op dat ik de mama van zijn 2 meisjes mag zijn. De grote kleine dame is net 2 geworden en de kleine kleine dame is nu 9 maanden.

 

Na de geboorte van de grote kleine dame ben ik begonnen aan mijn droombaan en ik ben sindsdien werkzaam in de functie van Gezinsmanager!

 

Ik ben hier thuis de moeder, de echtgenote, de minares, de kok, de poetsvrouw, de verpleegster, de tuinman, de boodschappendienst, de telefoniste, de klusjesvrouw, de psycholoog, de scheidsrechter, de financieel directeur, de secretaresse, de taxichauffeur, de denktank, de wandelende agenda en ga zo nog maar even door. En tussendoor ben ik dus nog weleens Esther, want ik eigen mezelf elke dag een uurtje toe als de dametjes liggen te snurken.

 

Dan lig ik overigens ook niet op de bank te zappen, want ik heb altijd genoeg te doen op creatief gebied. Zo ben ik op dit moment erg verknocht aan mijn figuurzaagmachine en mag in mijn taakomschrijving dus ook Houtbewerker toevoegen en als er verzoeken uit mijn omgeving binnen blijven stromen komt daar dan misschien weer Ondernemer bij.

 

Ik ben het no-nonsense type, hou er niet van als mensen zich anders voordoen dan ze zijn. Als er ergens iets georganiseerd of geregeld moet worden, sta ik vooraan in de rij om me aan te melden. En als er op wat voor andere manier dan ook ergens hulp nodig is, zeg ik ook niet snel nee. In het verleden heb ik mezelf daar weleens mee voorbij gelopen, maar zover laat ik het niet meer komen. Ik zeg dus inmiddels gedoseerd “ja”.

 

Doe geen pogingen om mij uit mijn over het algemeen opgewekte humeur te krijgen, want ze zijn tevergeefs. Ik zie meestal overal de zon schijnen en kan enthousiast genieten van de meest simpele kleine dingen in het leven.

 

Verder zal ik zelden echt klagen, maar als het om normen, waarden, fatsoensregels en andere aan sociaal gedrag gerelateerde zaken gaat, ben ik de eerste die commentaar levert.

 

Verschillende keren is in het verleden aan mij gevraagd of ik niet iets meer wilde gaan doen met mijn schrijfstijl, maar ik had eigenlijk nooit serieuze ambities in die richting. Mogelijk heb ik een roeping gemist dus ik ga de uitdaging niet uit de weg en stort me voor huishoudplaza in het schrijversschap.

 

Trek vooral op tijd aan de bel als ik er beter weer mee kan stoppen, want het moet voor iedereen leuk blijven, toch?!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 17-11-2005
Hits: 2121
Categorie: 
Blogs van: Sje
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs