Volg ons via
 

Griep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Nou, meiden ‘t is zover, hoor! Ook deze tante kan na 39 jaar en 8 maanden eindelijk eens meepraten over een griepje. Wow, wat kan een mens ziek zijn, zeg.

 

Het begon vrijdag al op kantoor. Ik had last van koude rillingen. Je weet wel, we zeggen dan "oei er loopt iemand over m’n graf". De hele dag door werd mijn graf betreden en op gegeven moment had ik ‘t weer bloedheet…..

 

Zaterdag ging mijn stelletje gelukkig zo’n beetje de hele dag “en route”. Mijn dochtertje had haar felbegeerde kaart met zwemmen behaald. Eindelijk mag ze naar een volgend badje, het geheel werd dubbel en dwars gevierd. Pappa had beloofd naar de Big M te gaan. Na nog een paar boodschapjes te hebben gedaan troffen ze mij aan in een staat van ….. tja, wat moet ik zeggen. Er kwam geen zinnig iets meer uit dit lichaam en ook al ging ik op bed liggen onder mijn normaliter heerlijke dekbedje, ik bleef het zo koud hebben. En alles ging mij pijn doen, ‘t leek verdorie wel of ik daags daarvoor een ware marathon had gelopen. Ik had immers alleen maar donderdagochtend een uurtje gezwommen.

 

Zondagochtend kwam ik al niet meer mijn bedje uit, en de thermometer gaf een flinke koorts aan. Ik herinner me nog wel de ziekmeldingen van vroeger. Collega’s die ‘s morgens opbelden en zeiden ik heb ‘t gevoel alsof er een trein over me heen is gereden. Tja, het lijkt er veel op dat ik geveld ben door de griep. Niks geen verkoudheidje, nee, nee, dat ken ik  “I’ve been there”. De griep heeft mijn lijf in haar greep en ik kan niets anders, dan me hieraan overgeven.

 

Het is nu woensdagochtend en nog niet veel beter, tjonge…  even “googlen” maar

 

Griep begint vaak plotseling met hoge koorts en koude rillingen. Alles doet pijn; vooral keel, hoofd, armen en benen. Een droge hoest en een loopneus horen er ook bij.

 

Ja, ik heb ‘t echt. GRIEP! Haha, uitzieken maar…………..

 

Annelies

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-02-2006
Hits: 3231
Categorie: 
Overige Blogs
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Griep, ziek, koorts, verkouden, verkoudheid
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs