Volg ons via
 
 

Eventjes voorstellen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Werkzaam als voedingsdeskundige voor www.valtaf.nl geef ik vele vrouwen in Nederland en België die graag willen afvallen dagelijks advies over een gezonde levenstijl. Want opvallend blijft het toch dat het vooral vrouwen zijn die willen afvallen. Komt dat omdat vrouwen over het algemeen dikker zijn of omdat wij ons meer met uiterlijk bezighouden? Ik denk dat het vooral het laatste is. Opgelegd door tijdschriften, televisie en andere media zijn we overtuigd dat een maatje 34 haalbaar is voor iedereen! Onzin natuurlijk, de een is een appel en de ander is een peer en daar kunnen we helemaal niets aan doen.

Vergeet dat maatje 34 maar, maar vergeet niet je gezondheid. We hebben een prachtig lichaam gekregen, waarmee heel veel mogelijk is. Laten we het dan ook goed behandelen!

Naast dat ik voedingsdeskundige ben, heb ik een aantal jaren als kok gewerkt in verschillende restaurants. “Voeding is mijn leven” is ongeveer wel mijn motto. Het voordeel van de combinatie van deze twee beroepen is dat ik graag ook wil genieten van mijn voeding, maar dan wel op een verantwoorde manier. Hiervan wil ik graag heel Nederland overtuigen. Allemaal weer de keuken in en geniet van het heerlijke eten, maar dan wel gezond!

Ik neem aan dat velen op deze website ook vrouw zijn en daarom zal ik vanaf vandaag regelmatig columns schrijven voor deze website. In mijn columns zal ik schrijven over de ervaringen die ik heb met deelnemers op mijn website, maar ook veel informatie en tips over gezonde voeding en afvallen.

Ik hoop dat ik daarmee een hoop mensen help, die samen met mij de strijd tegen de kilo’s willen aangaan op een verantwoorde en lekkere manier. En daarbij zijn de mannen natuurlijk ook welkom!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-10-2006
Hits: 1928
Categorie: 
Afvallen met Freya
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs