Volg ons via
 

Goede voornemens

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het wemelt weer van de berichten over goede voornemens. Afslanken staat met stip op 1. Wij gaan er dan ook van uit dat er over een jaar bijna geen te dikke mensen meer rondlopen. Dit zal waarschijnlijk niet het geval zijn. Op www.valtaf.nl zullen wij de mensen die dit voornemen echt willen doorzetten zo veel mogelijk helpen om dit voornemen zo goed mogelijk in te vullen.

Overal wordt er naar gevraagd door collega’s en vrienden. Heb jij nog goede voornemens? Op dit moment ben ik redelijk tevreden met mijn gewicht, alleen ik zou graag nog iets gestroomlijnder willen zijn. (Vooral op bepaalde plekken, maar dit schijnt heel normaal te zijn in Nederland als ik de media moet geloven). Toch wel prettig dat ik daarin niet de enige ben.

Vorig jaar was mijn goede voornemen meer gaan sporten en kijk eens aan, mijn goede voornemen is dit jaar bijna hetzelfde. Ik heb het namelijk drie maanden goed volgehouden. Toen werd het vanzelf opeens minder. Vele excuses zoals ik heb het druk, het is mooi weer enzovoorts waren al snel niet meer nodig om niet meer te gaan. Mijn buikje of strakker worden waren opeens niet meer prioriteit nummer 1.

Ik heb er dus goed over nagedacht hoe dat nu komt dat goede voornemens vaak stranden. Ik denk omdat het voornemen niet goed is uitgevoerd. Je moet niet iets doen omdat het een verplichting is, maar omdat je het echt wil bereiken. Dan is het veel makkelijker om je doel te behalen. De sporten die ik tot nu tot uitkoos waren alleen om conditie te trainen en niet omdat ik iets kon winnen of leren. Daarom heb ik besloten om nu een sport te kiezen waar ik persoonlijk iets meer aan heb. Ik zat te denken aan buikdansen, kickboxen of tennissen. Toch loop ik nu alweer tegen barrières aan. De prijzen zijn erg hoog, maar wie mooi wil zijn, moet zijn portemonnee laten lijden. Of was het iets anders…

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 12-01-2007
Hits: 3695
Categorie: 
Afvallen met Freya, Goede voornemens
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Afvallen, sporten, lijnen, dieet
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs