Volg ons via
 

Logeerbeer

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Logeerbeer

In de klas van de grote kleine dame woont een beer: Ollie Bollie. Hij vindt het door de week erg gezellig met al die kindjes in de klas en ook 's nachts gaat het prima. Maar in het weekend vindt hij het eigenlijk maar saai zo in zijn eentje. Dus hij mag elke vrijdagmiddag met een van de kinderen uit de klas naar huis om daar te logeren.

Vorige week vrijdag kwam onze kleine meid stralend de klas uit met onder haar ene arm Ollie Bollie en in haar andere hand een rieten koffertje gevuld met pyjama, nachtlampje, tandenborstel, kam, voorleesboekje en dagboekje.

Hoera, onverwacht een logé!

De grote kleine dame nam haar taak erg serieus. Nog nooit heeft ze lopen dwepen met een pop of een knuffelbeest, maar Ollie moest aan alle activiteiten dat weekend deelnemen.

En zo gebeurde het bijvoorbeeld dat hij op de vensterbank in de danszaal mocht kijken naar de balletles. Hij heeft op het paard bij Sinterklaas gezeten, is half op z'n kop met Zwarte Piet op de foto gegaan, heeft zijn schoen gezet (geleend van een van onze dametjes) en aan het eind van het weekend was hij bij een heus Sinterklaasfeest bij opa en oma!

Gelukkig had oma een mailtje naar Sinterklaas gestuurd met het verzoek ook aan Ollie te denken. Eindelijk had Ollie zijn eerste eigen schoentjes en hij werd verwend met een grote zak pepernoten om te delen met de juffen.

Niet alleen de grote kleine dame heeft zich vol overgave gestort op haar gastmoederrol (Ollie heeft zelfs een keer voor straf op de gang gezeten!). Ook de rest van het gezin deed eraan mee en het was dan ook erg jammer toen Ollie maandagochtend weer in de klas moest gaan wonen.

Dus we hebben tegen de juf gezegd dat Ollie bij ons altijd welkom is als hij niet bij een ander kindje kan logeren.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-12-2007
Hits: 2208
Categorie: 
Blogs van: Sje
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
school, knuffelbeer, logeren
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.
Populairste blogs
Nieuwste blogs