Verhuizen
501 Reacties
|
AuteurBerichten
MobydickGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:41


--
13 nov 2007 11:30
  Wij willen verhuizen hebben een koophuis (waar ik echt niet aan kan wennen ook niet naar 3 jaar vanwege weinig licht) en gaan morgen kijken naar een woning.
  De eerste keer was ik 20 toen heb ik het een beetje over me heen laten komen hebben jullie tips waar ik goed op moet letten
  Mijn man is een schatje echt waar met een stel gouden handen maar ik wil niet weer een half jaar constant iedere avond klussen en de weekenden klussen.

  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  13 nov 2007 11:54
  Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van je wensen. Als wij op zoek zouden gaan naar een ander huis dan zou ikin ieder geval kijken of er niet teveel houtwerk aan het huis zit wat eer regelmatig geschilderd moet worden. Verder is het belangrijk dat het houtwerk in goede staat is, maar nog liever zou ik hebben dat er al kunststof kozijnen in het huis zitten, zodat je helemaal nooit meer omkijken hebt naar buitenschilderwerk.

  Verder hoe ziet het schilderwerk/plafonds er binnen uit? Bij ons huidige huis was dat heel slecht, maar dat vonden we toen niet erg, want zo dachten we: "je wilt het toch schilderen in de kleuren die je zelf mooi vind". Inmiddels denk ik er iets anders over, want mijn indruk is nu dat als alles in dramatische toestanden verkeert er nooit goed onderhoudis gepleegd en je wel eens voor onaangename verrasingen kunt komen te staan. Maar misschien is dat geen goede indruk, want dit is ook pas ons eerste huis, dus zoveel ervaring hebben we niet.

  Een ander iets waarop ik zou letten is de leefijd van de cv-ketel. Kan die normaal gesproken nog jaren mee, of is die aan vervanging toe? Als je die wilt vervangen voor een HR-ketel ben je al snel twee tot drieduizend euro kwijt.

  Als er een houten/laminaatvloer ligt en je zou dat zelf ook willen laten zitten kijk dan naar de afwerking (plinten) of dat er netjes uitziet en hoe de vloer eruitziet.

  Nog iets wat ik belangrjjk vind is of er overal dubbelglas of HR-glas inzit, of dat je te maken hebt met enkelglas. Het scheelt behoorlijk in energiekosten als je geen enkelglas meer hebt.

  Edited by - karin185 on 13-11-2007 11:57:02 AM
  MobydickGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:41


  --
  13 nov 2007 12:01
  Geweldig dank je wel
  Gek maar ik wil gewoon dat het huis bij ons past als een oude jas zeg maar

  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 nov 2007 12:03
  Ik kan mij voorstellen dat je dat geklus niet wil hebben maar je koopt een huis in principe voor de lange termijn en dan moet je dus wel een huis hebben waar je je goed in voelt. Soms kan je beter wat klussen in een woning waar je je fijn voelt dan dat je in een kant en klaar woning zit waar je je ongelukkig voelt. Je huis is toch de belangrijkste plek om te ontspannen.
  Het is wel belangrijk om te kijken of het huis goed geisoleerd is en of er geen verborgen gebreken zijn.
  Makelaars geven vaak verkopers het advies om het huis voor het oog op te knappen! Nieuw behangetje (om de scheuren te bedekken), goedkoop stukje zeil (om de vochtvlekken niet meer te zien) enz.. met andere woorden let op als het er te goed uitziet!

  groetjes heks
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  13 nov 2007 12:12
  Ik zou ook op de ketel letten (alhoewel we bij ons meteen vervangen hebben omdat deze al 15 jaar was maar het nog wel deed).

  Ook kozijnen, ik wil ook niks anders meer dan kunsstof en zeker dubbelgals of hr+ glas. Enkel glas zie ik bij de buren dat is echt niks. Als het een beetje waait voel je het binnen waaien bij wijze van.

  Afwerking/verborgen gebreken zeker op letten.

  gr
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  13 nov 2007 12:16
  Kijk inderdaad goed of de grote zaken zoals inderdaad de CV-ketel, keukenapparatuur en badkamer naar je zin zijn, dat zijn vaak gigantische kostenposten als je het gaat vervangen.

  Verder zou het mooi meegenomen zijn als je de vloer (of het nu tegels zijn, hout of laminaat) naar jullie smaak is.
  Probeer je voor te stellen hoe jullie meubels in het toekomstige huis er uit zullen zien.

  Verder heeft Karin al een hele hoop zaken aangekaart waar je ook op moet letten.
  Veel succes met de zoektocht!!
  Gompy
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  13 nov 2007 12:24
  Overigens lijkt het me ook verstandig dat jullie naar badkamer/keuken kijken of het naar jullie zin is en of het nog een aantal jaar mee kan. Als je geen zin hebt om dagen in troep te gaan zitten.

  gr
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  13 nov 2007 01:48
  Bij overdracht na 1 januari moet er een energielabel bij een huis zitten. Verder meot je natuurlijk goed kijken naar verborgen gebreken, maar daar is de verkoper ook verantwoordelijk voor: verborgen gebreken moeten gemeld worden.

  Wij hebben nieuwe (hardhouten) kozijnen laten plaatsen. Inderdaad, schilderen... Maar wij vinden het mooier, en voordeel is dat je door een andere kleur te nemen je huis een heel ander aanzicht kan geven, dat vinden wij een voordeel.

  En mijn laatste tip: zorg voor een eigen makelaar. Dat levert eigenlijk altijd meer op dan het kost, omdat die veel beter de laagste prijs kan uitonderhandelen, en omdat die ook beter de voors en tegens van een huis en een buurt (her) kent.
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  13 nov 2007 01:52
  Vriendin van mij had dat dus. Zij is van Brabant naar Noord-Holland verhuist. Haar vriend alleen naar huis gaan kijken. Van enthesiasme aantal dingen niet gezien. En zonder navraag een blaadje getekend dat verkoper niet aansprakelijk zou zijn voor eventuel verborgen gebreken.

  Nou kan je zeggen daar hebben ze van geleerd!

  Van boven tot onder de muur aan achterkant kon dus helemaal onnieuw gedaan worden! Deze muur was aan het verzakken en als ze er niks aan zouden doen zouden de kozijnen er gewoon een keer uitvallen etc.

  Dus let daar goed op dat je zoiets dan niet tekent. Dan is er vaak al wat mis!
  MargreethGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:573


  --
  13 nov 2007 02:01
  Let ook op of het eigen grond is of erfpacht. De beveiliging misschien even goed bekijken (sloten zijn duur). En goed kijken naar de buren :-). Hoe het huis eruit ziet zegt vaak al wat. En je kan natuurlijk ook gewoon vragen wat voor mensen er naast je wonen en of er geluidsoverlast is geweest.

  Euh, geen zin in een half jaar klussen?? Wij hebben een vijfjarenplan hier, maar daarom wel straks een huis dat helemaal naar ons zin is. Maar het is maar net wat je wilt natuurlijk Wink.

  Edited by - Margreeth on 13-11-2007 2:02:38 PM
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  13 nov 2007 02:08


  citaat:
  Mobydick wrote:
  Gek maar ik wil gewoon dat het huis bij ons past als een oude jas zeg maar


  Helemaal met je eens. Toen we dit huis kochten had ik bij de 1e stap binnen al het gevoel dat ik thuis kwam. Alsof ik mijn pantoffels aanschoot. Dat vind ik zelf ook enorm belangrijk. Tuurlijk moet je geen bouwval kopen maar kijk anders of er een bouwtechno keuring beschikbaar is of vraag of je die mag laten opmaken. Kost wel iets maar dan weet je wel waar je aan toe bent qua kosten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

  grtz
  Marion

  MobydickGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:41


  --
  13 nov 2007 02:33
  super al die reacitie's.
  Ik wil ooit best verbouwen maar in dit huis zijn alleen de dragende muren blijven staan en de rest is er uit gebroken.
  Ik wil gerust behangen verven en plamuren en een plafon erin doen maar dan houd het ook echt op.
  Die van die ketel is echt een goeie en van verborgen gebreken helemaal.
  Goeie dag zeg dat zou echt erg zijn.
  Juliie zijn engeltjes

  Nou morgen maar gaan kijken.
  Ben benieuwd
  MobydickGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:41


  --
  13 nov 2007 02:36
  wel knap Margreeth dat je dat zo lang vol houd.
   jaren plan maar liefs.
  Ga je alles in stukjes doen of ga je vijf jaar lang verbouwen
  Dapper hoor
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  13 nov 2007 02:43
  Wij hebben 16 jaar in ons vorige huis gewoond en 16 jaar binnen en buiten alles onderhanden genomen (ook een flink stuk groter gebouwd).
  Wel eens een poosje gehad dat we een half jaartje stil lagen maar er was altijd wel iets te klussen, zit bij manlief en mij zowat in ons bloed.

  Na 16 jaar ging de verkoopprijs vele malen over de kop, dus totaal geen spijt van gehad!!
  Gompy
  MobydickGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:41


  --
  13 nov 2007 02:47
  Dat kan ik me voorstellen zeg. Dat is wel een kroon op je werk
  Geen spijt van al dat werk aan je huis en dan verhuizen?
  Nou ik houd gewoon niet van al dat stof
  Ik vind klussen super leuk ik kan alles
  zelfs een wand zetten maar al die zooi ik klus liever bij iemand anders
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  13 nov 2007 03:10
  Neem als je een huis naar je zin hebt gevonden iemand anders mee die wat neutraler kijkt op gebreken, onderhoud ed. Je bent zelf soms reuze enthousiast en kijkt er dan over heen. Wij hadden schoonvader en zwager bij ons.
  MargreethGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:573


  --
  13 nov 2007 04:10
  Continu aan het klussen eigenlijk. We hebben een vrij oud huis, dus dan ben je sowieso nooit klaar. Voor de verhuizing hadden we bijna een maand vrij, dat was continu klussen. Nu gaat het natuurlijk langzamer, we moeten ook nog werken tussendoor :-). We doen wel alles zelf trouwens. Het zal hier ook wel in het bloed zitten, ons vorige huis was nieuwbouw (nieuw gekocht) en ook daar waren we nooit klaar.
  ien-3Gebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:28


  --
  14 nov 2007 11:24
  wij wonen nu 5 jaar hier in dit huis, maar ook ik heb wel spijt dat we het gekocht hebben.
  waarom? wel elke week staan alle kliko,s hier naast de woning,begint al op zondag, ze laten de kliko vaak staan tot woensdag, dus jij zit  met dat  ding voor jou deur.
  bovendien vind ik het een rot gezicht als de kliko van een ander op zondag voor jou deur staat. zomers kan je geen raam open hebben van de stank en vliegen. let op waar ze de kliko,s neerzetten bij je nieuwe huis.
  ook hebben wij een gang naast ons huis,, daar loopt iedereen door, ook mensen die hier helemaal niet wonen,, ik noem de gang al  de kalverstraat.
  dus niet echt lekker rustig als je zomers in je tuin zit.
  ik vind dit allemaal dingen die voor mij mee wegen als je een neiuwe woning  bekijkt.
  MargreethGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:573


  --
  14 nov 2007 12:57
  Ien, volgens mij mag je de kliko helemaal niet een avond van te voren neerzetten. Kan je er niet eens iemand op attenderen? In sommige gemeenten zijn ze best lekker vlot met bekeuren en dan houdt het vast snel op. Enne, als ik jou was zou ik de kliko's zelf terugbrengen en voor de tuinpoort zetten. Beter dan je er aan ergeren.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  14 nov 2007 01:26
  Klopt, avond van tevoren mag niet.

  Ik zou het aankaarten. Zeker omdat ze er tot woensdag staan. En als er geen gehoor aan gegeven wordt, zou ik tot drastischere acties overgaan. Je kunt bij de gemeente of het afvalverwerkingsbedrijf vragen of ze iets van "rode kaarten" of stickers ofzo hebben die je op de kliko's kunt bevestigen die in overtreding zijn.

  Wij hebben er destijds toen wij dit huis kochten speciaal op gelet dat we geen kliko-verzamelplek voor de deur of in het zicht hadden (we zitten namelijk zo ongeveer op een hoek). Anders hadden we het huis niet gekocht. Zou me er wekelijks suf aan ergeren die vieze bakken voor de deur.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  ien-3Gebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:28


  --
  14 nov 2007 01:30
  nee margreet het mag ook niet. we hebben de wijkagent al een paar keer een mail gestuurd,, hij komt kijken maar doet niets.
  als een kliko nu blijft staan, zetten we hem weg in de bosjes aan de overkant. niemand heeft er daar last van, want daar is een honden toilet.
  ze kunnen hooguit een vieze kliko hebben,maar dat is eigen schult. ze staan hier vaak al om 12 uur op zondagmiddag.
  MargreethGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:573


  --
  14 nov 2007 01:37
  YellIrritant zeg, dat de agent het niet aanpakt.
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  14 nov 2007 02:09
  Dat is ook wel een goede tip van die kliko's!
  Kan me voorstellen dat je je eraan ergert Ien.
  ien-3Gebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:28


  --
  14 nov 2007 02:52
  ja ik erger me er echt aan,maar vind het ook dom van mezelf dat we er naar aan geadcht hebben toen we dit huis kochten.
  je moet weten dat ik altijd  de kliko,s naast het huis had staan,, en ook in een eerder huis de toen nog vuilzakken,, die werden stuk gemaakt, en dan weten jullie wel wat er in onze tuin lag,, te  vies om hier neer te zetten.
  maar kan me zelf wel een klap voor m,n domme koppie geven  hoor, mochten we nog eens verhuizen, dan zeker opletten
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  14 nov 2007 03:43
  Ik zet hem hier avond van te voren wel al buiten. Iedereen eigenlijk. Volgens mij mag het officieel pas avond van te voren na 22.00 uur.

  Maar bij ons komen ze op donderdag dus dan ben ik al laat thuis ivm trainen en soms vriendje ook. En staat ie soms ook hele dag + groot deel avond nog aan de straat. Soms komt het er niet van en haal ik hem pas vrijdagmorgen als ik wakker ben binnen. Je hebt wel is ooit dat er vanalles is en je er even niet aan gedacht hebt die bak binnen te halen.

  In ieder geval ik wel zo heel af en toe.

  gr 
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  14 nov 2007 03:55
  Hier zijn geen kliko's, wij hebben van die grote ondergrondse containers, er zijn er een heleboel, bij elke straat, ook voor tuinafval. Toch zijn ze op zondag allemaal verstopt of vol, ze worden dinsdag geleegd.
  Ik vindt het op zich wel fijn dat alles gelijk echt weg gegooid kan worden.

  groetjes heks
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  MargreethGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:573


  --
  14 nov 2007 03:58
  Sonnie je kan m toch 's ochtends neerzetten?

  Nog even over het onderwerp: wij hebben ook weleens naar een huis gekeken waar 2 dagen per week een viskraam naast stond (markt!). Je wilt niet weten hoe dat ruikt! Ook wel iets om op te letten (toevallig stond die kraam er toen wij gingen kijken).

  Verder zou ik ook naar parkeermogelijkheden kijken. Errug irri als je je auto nooit in de buurt kwijt kan.

  En persoonlijk zou ik ook niet snel meer aan de rand van nieuwbouw gaan zitten (dan zit je jaren in de troep/zand/bouwverkeer, verzakte straten en heimachines)
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  14 nov 2007 04:36
  Margreeth: iedereen zet hem hier savonds al buiten. Ik meestal zo rond half 11/11 uur.

  Een enkele keer zet ik hem sochtends buiten maar dan moet ike erder opstaan want ze komen hier best vroeg. (rond een uur of 7/kwart over 7). En ik ga niet in pyama met haren helemaal overeind naar buiten hihi.

  Maar als ik hem sochtends buiten zet dan heb ik er woensdagavond even niet aan gedacht en heb ik al gedoucht enzo. En ik ga niet graag met nat haar naar buiten omdat bij mij heel snel op mijn oren slaat.

  gr 
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  14 nov 2007 04:59
  Ik zet hem smorgens buiten als ik opsta, tussen7 uur en kwart over zeven. En haal hem binnen als de wagen geweest is. Vaak zet ik dan de containers van de diverse buren vast voor ze bij de poort, de werkenden hoeven hem dan alleen nog de tuin in te halen.

  's-zomers maak ik de groene meteen in de brandgang bij de put schoon, tuinslang, en dan doe ik die van de diverse buren meteen even mee. Maar er zijn hier ook mensen die hem laten staan of savonds al buiten zetten, en dat is irritant .

  Sonnie, kan je vriend hem niet buiten zetten als ie weggaat 's-morgens? 
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  Rianne 24Gebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:223


  --
  14 nov 2007 05:20

  "..........................Gek maar ik wil gewoon dat het huis bij ons past als een oude jas zeg maar............."

  Ik denk dat je dat dan wel voelt als je een huis binnenkomt, zo van...oooh hier wil ik wel wonen. Dat hadden wij met dit huis waar we nu wonen! Daarna moet je je verstand gebruiken en idd van alles v/h huis en de buurt te weten zien te komen.
  En als je dat dan een likje verf en/of een nieuw behangetje moet geven, is toch niet erg? Doe je normaal toch ook wel eens in je eigen huis?

  Wij zouden nu, als we verhuizen moeten, liever geen dure keuken in dat huis zien, want alle kans dat we zoiets persoonlijks graag zelf uitzoeken. We hebben op internet al veel huizen bekeken en maar 1 keuken gezien waar we mee zouden kunnen "leven". Ook in dit huis wilde mijn man persé een nieuwe keuken.

  Weet niet of jullie kinderen hebben, maar scholen, winkels, voorzieningen zijn ook belangrijk. Je hebt tegenwoordig ook makelaars die garantie geven op verborgen gebreken (hier tenminste.) Ook belangrijk.
  Go to Top of Page
  katrien4321Gebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:173


  --
  14 nov 2007 05:44
  Doe eens een babbeltje met de buren... goede buren lijkt me het allernoodzakelijkst...
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  14 nov 2007 07:17


  citaat:
  Peter P wrote:
  Ik zet hem smorgens buiten als ik opsta, tussen7 uur en kwart over zeven. En haal hem binnen als de wagen geweest is. Vaak zet ik dan de containers van de diverse buren vast voor ze bij de poort, de werkenden hoeven hem dan alleen nog de tuin in te halen.

  's-zomers maak ik de groene meteen in de brandgang bij de put schoon, tuinslang, en dan doe ik die van de diverse buren meteen even mee. Maar er zijn hier ook mensen die hem laten staan of savonds al buiten zetten, en dat is irritant .

  Sonnie, kan je vriend hem niet buiten zetten als ie weggaat 's-morgens?


   

   

  Zou jij als buurman dat willen horen als je (hij) tussen 3 en 6 uur sochtends op moet om die bak buiten te zetten? die wielen maken toch altijd een hoop herrie vind ik :-)


  Edited by - sonnie1983 on 14-11-2007 7:39:44 PM
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  14 nov 2007 08:14
  Tja... Dan  zal je er toch om een uur of zeven even uit moeten.
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  14 nov 2007 08:28
  Volgens mij is hier de regel dat je na 22.00 savonds de bak buiten mag zetten maar bijna iedereen zet hem al wat eerder buiten. Nieman dnooit een boete of niks.

  gr 
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  14 nov 2007 09:08
  Lijkt me stug dat je diezelfde herrie-container, die jouw vriend 's nachts niet buiten kan zetten, wel 's avonds na 22.00 uur nog over de straat mag sjouwen. Is toch net zoveel herrie? Na 22.00 mag wettelijk helemaal geen herrie meer gemaakt worden. Dus lijkt me stug dat dat klopt van die containers na 22.00 uur.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  14 nov 2007 09:22
  Bij ons staan de Kliko's ook voor de deur, maar pas laat de avond ervoor en de volgende dag zijn ze allemaal weg. Best een nette buurt; een paar straten verderop staan ze soms wel dagenlang.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  08 feb 2009 08:01
  Ik zocht even op de site naar "verhuizen" en vond dewoningbox.nl, een tip van Miriam van een paar dagen geleden. Maar zou dat niet weer een enorme zooi reclame in mail- en brievenbus opleveren.... misschien bevat die box best leuke dingen maar als het zo'n gedoe geeft is het ook niet handig...
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  08 feb 2009 08:07
  Er zal ongetwijfeld een reclame-bedoeling aan ten grondslag liggen. Dus inderdaad grote kans dat je overspoeld gaat worden met reclame die je niet aangevraagd hebt en dat je daar de komende paar jaar nog niet vanaf bent.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  08 feb 2009 09:05
  Als je hem op je oude adres aanvraagt, maakt dat toch niet uit? Smile
  Groetjes, kôlleke
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  08 feb 2009 09:43
  Zou een optie zijn, haha, maar ik zou daar eerlijk gezegd te sociaal voor zijn om de nieuwe bewoners van mijn oude huis mee op te zadelen. En het lijkt me ook niks voor Louise om zo te werk te gaan.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  08 feb 2009 09:52
  Klopt.... ik neig inderdaad ook naar niet doen! Ze hebben ook nog eens je mailgegevens want het gaat via internet... en zoveel betekent zo'n inhoud nou ook weer niet meestal.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  08 feb 2009 09:57
  Is het niet net zo iets als de blije doos van de felicitatiedienst?
  Groetjes, kôlleke
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  08 feb 2009 09:58
  Ja, juist wel lijkt me! En daarom word je nog jarenlang gestalkt met allerlei reclamemateriaal in je brievenbus, je mail en aan de telefoon.

  Edited by - Sje on 8-2-2009
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  08 feb 2009 10:13
  Nou Louise, je mag het zelf weten hoor, maar ik zou zoiets best durven aanvragen, wie weet zitten er leuke aanbiedingen/kortingsbonnen bij. Voor dat soort dingen gebruik ik sowieso een apart e-mailadres.

  Ik neem aan dat ze je niet jarenlang zullen blijven achtervolgen. Verhuizen doe je normaal gesproken niet zo vaak. Je verhuist en het is klaar.
  Groetjes, kôlleke
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  09 feb 2009 10:06
  Wat je natuurlijk ook kunt doen is gewoon aanvragen. Je krijgt er vast veel extra telefoontjes en post van (dat heb ik met die blijde dozen ook). En dan na een maandje ofzo je weer eens aanmelden bij de site infofilter.nl. Als het goed is heb je dan niet zo veel last meer van telefoontjes enzo.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  10 apr 2009 04:45
  Bij alles wat veranderen gaat nu wij over 1,5 week gaan verhuizen, zelfs ons mailadres en het nieuwe is nog niet bekend, blijft hhp hetzelfde zelfs de inlog want die gaat via een ander mailadres... Toen ik net inlogde gaf me dat ineens een gevoel van verlichting: toch nog iets wat hetzelfde blijft ;P
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  10 apr 2009 06:03
  En wij blijven ook hetzelfde! Zo moet je de verhuizing goed doorkomen toch?! Sterkte met alle drukte!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  10 apr 2009 07:55
  Sterkte bij de verhuizing, Louise.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  14 apr 2009 02:08
  Louise, heel veel succes en sterkte met de verhuizing!
  Fijn dat je (als je daar gelegenheid voor hebt...) hier gewoon kan in blijven loggen.Thumbs-up
  Groetjes, kôlleke
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  14 apr 2009 03:10
  @ Louise, het begint nu toch wel op te schieten, nog even en jullie wonen in het nieuwe huis. Veel sterkte met alle beslommeringen!!
  Gompy
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  14 apr 2009 03:14
  Sterkte met jullie verhuizing!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  14 apr 2009 10:13
  Volgende week om deze tijd zit ik daar....
  als ik ergens op zitten kan want de meubels zijn nog niet binnen vanuit de fabriek, dus of ze volgende week bezorgd kunnen worden??? De oude zijn verkocht en worden maandag opgehaald, we slapen al op de grond want de slaapkamer is ook verkocht. Straks nog een aanhanger vol naar een 2ehands-goede-doelen-bedrijf gebracht. Ik kwam er met een auto vol en kon gelukkig een aanhanger lenen voor de (klein)meubelen.
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  14 apr 2009 10:20
  Louise, heel veel sterkte met alles!

  Groetnis,  Anjôwa.
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  14 apr 2009 10:44
  Louise, spannend! Heel veel sterkte en succes, en anders zet je maar tijdelijk de tuinmeubeld binnen. ;-)

  Wij blijven dezelfden hoor, dus altijd een feest van herkenning hier.
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  14 apr 2009 11:04
  Lekker makkelijk schoonhouden een huis zonder meubels. Nee hoor Louise, ik hoop dat je meubels er snel zijn en dat je je snel thuisvoelt in het andere huis.
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  15 apr 2009 03:20
  Succes Louise, het is even vervelend maar er is wel een mouw aan te passen denk ik.

  En je waardeert het later zoveel te meer als je meubels er eenmaal zijn! (Ja, Oma Anja)

  Groetjes, Anja
  Groetjes, Anja
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  15 apr 2009 05:59
  Zo is dat
  Bij onze eerste verhuizing kwamen we op een gegeven moment op de kale vloer terecht. "Ach", zei iemand, "zo krijg je tenminste zin om te verhuizen"... Die tuinmeubels hadden we natuurlijk ook al bedacht maar als met de intrede (1e kerkdienst predikant in nieuwe gemeente, waarin hij(/zij) ook bevestigd wordt = verbonden aan die gemeente) iedereen komt en ook wil zien waar wij wonen is het wel zo leuk als ze er al staan...
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  15 apr 2009 09:14
  Zeker leuk natuurlijk, maar iedereen begrijpt het wel als dat nog niet zo is.

  Ik duim voor je hoor!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  16 apr 2009 08:20
  Sterkte met de verhuizing Louise. Altijd jammer als de meubels er nog niet zijn, maar voor jet het weet staat alles weer op z'n plek en voel je je weer helemaal thuis. Wij zijn 3 jaar geleden in dit huis gaan wonen en die tijd is voorbij gevlogen. Inmiddels staat alles alweer vol :-( dat vind ik altijd het fijne van verhuizen, je ruimt weer eens goed op.

  grtz

  Marion
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  16 apr 2009 09:58
  En dan plannen om het zo opgeruimd te houden.....
  bijv. nu: waarom heb ik die kast in de gang nou niet een paar jaar geleden zó geruimd, dingen weg gedaan etc.... ??? dan had ik hier nog (langer dan een week) van een opgeruimde kast kunnen genieten ;P
  Helaas komt van zulke plannen wrs niets terecht :(
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  16 apr 2009 12:36
  Daarom ben ik nu heel actief aan het nestdrangen sinds allebei de dames op school zitten. Heerlijk om eens zo uitgebreid op te kunnen ruimen en schoon te kunnen maken.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  16 apr 2009 04:03
  Veel succes met verhuizen.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  20 apr 2009 06:42
  Als je relaxed wilt verhuizen, huur dan zo mogelijk een verhuisbedrijf in.... heerlijk vandaag. Hoewel ik al 3 maanden bezig was, en het gevoel had dat er niet heel veel meer gepakt hoefde te worden, zijn er toch 2 man vandaag tot een uur of 2 bezig geweest en hebben dózen vol gemaakt. Hun kleine vrachtwagentje gevuld met de inhoud van de schuur en vast naar het nieuwe huis, en morgen komt er een ploeg om alles in te laden en daar weer uit te laden. En dan kunnen we in ons eigen tempo weer uitpakken, zullen we best eens iets nodig hebben en niet weten in welke doos het zit maar komt allemaal goed!!!
  RitamariaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7819


  --
  20 apr 2009 07:13
  HEEL VEEL STERKTE, LOUISE.... 
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  21 apr 2009 02:45
  Je klinkt heel positief, Louise; Houdt dat vast!!!!

  Ik ben nog steeds getraumatiseerd door onze laatste verhuizing en heb me voorgenomen: Nooit meer!

  Sterkte!!

  Groetjes, Anja
  Groetjes, Anja
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  21 apr 2009 02:48
  Dat klinkt zeker verstandig Louise!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  22 apr 2009 09:44
  We hebben inmiddels al 3 verhalen van deze verhuizing, één is eigenlijk wel genoeg ;P
  Zo kunnen wij niet rekenen: 2 x 0.80=1.80 (te breed bed van Ikea gekocht, hopen te ruilen)
  Zo zagen zowel de verhuizers als wij zelf (alle 4) een kast over het hoofd - zitten we gistermiddag aan een welverdiend glas fris met de verhuizers, die vlot klaar waren, zegt middelste ineens "waar is mijn kledingkast eigenlijk"????
  En zo kwamen ze vanavond gordijnen ophangen en die zijn andersom gemaakt... (2zijdige stof) We krijgen rode banken en de gordijnen waren ook met de rode kant als "goede" kant gemaakt, da's een beetje veel van het goede.
  Maar..... behalve vanmiddag heel even toen het internet weer functioneerde maar manlief de webmail niet snapte (andere provider dus gewoon via het mailprogramma lukt nog niet) en iedereen moe was, ging het supergoed. De meiden hebben al heel veel zelfstandig gedaan, van bureau in elkaar zetten tot boodschappen in het dorp enz.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 apr 2009 10:07
  Verhuizen met hindernissen heet dat! ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  22 apr 2009 10:23
  Hoort een beetje bij verhuizen, die hindernissen.

  Toen wij hier 3 jaar geleden naar toe verhuisden hadden we ook een verhuizer. Meneer Marion ( ;-) Sje)  was het jaar daarvoor aan een hernia geopereerd dus het gesjouw met zware spullen zag ik niet zitten. Wij verhuisden in dezelfde woonplaats en daarom heb ik gekozen voor een "groot-goed" verhuizing. Het bedrijf levert je vooraf alle dozen en die verhuis je zelf. Dat heb ik met de oudste kinderen gedaan, in een stationcar gaat dat  prima. Op de dag zelf komen de verhuizers en die nemen dan alle zware spullen mee en zetten die op hun plek. Omdat ik vooraf alle dozen al had overgebracht en het meeste had uitgepakt (keuken e.d) waren we 2 dagen na de verhuizing al zo goed als aan kant.

  Verder had ik lang voor ik ging verhuizen de zolder en de schuur al opgeruimd en ingepakt. Ik dacht: laat ik die rotste klussen maar als eerste doen, aan het eind van het traject heb je daar geen zin meer in en neem je alles toch weer mee. Inclusief de troep.

  grtz

  Marion
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 apr 2009 10:28
  Goed geplande verhuizing zo Marion! Zeker omdat meneer Marion (klinkt niet slecht he?! Haha!) niet op volle sterkte deel kon nemen.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  22 apr 2009 10:33
  Zeker, je bent niet de enige controlfreak hier op HHP ;-)

  Meneer Marion heeft zich nuttig gemaakt met het ophangen van alles en het aansluiten van alle apparatuur. Ook altijd een enorme klus.

  grtz

  Marion

  Edited by - Marion60 on 22-4-2009
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  22 apr 2009 10:59
  Nee hoor idd Meneer Mike ;-) Ik ben degene die de apparatuur altijd aansluit en weer verhuist en weer heraansluit en weer heraansluit als het vriendinnetje de meubels aan de andere kant wil hebben. En weer heraansluit als die meubels daar toch niet goed blijken te staan....
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  22 apr 2009 10:59
  Tuurlijk, slip of the finger ;-)  Is geloof ik al wel de 2e keer. Ach, waar het hart van vol is......

  grtz

  Marion
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 apr 2009 11:03
  Ik denk, ik haal nu discreet mijn berichtje weg waarin ik wijs op de slip of the finger! Komt MacMick weer eens online eens in de 100 jaar! ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  22 apr 2009 11:09
  Ja en die heeft bij mij echt geen stekkertje aangesloten hoor ;-)

  Na 100 jaar offline te zijn geweest ga je misschien een beetje de dingen door elkaar halen ;-)

  grtz

  Marion
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  23 apr 2009 12:13
  Louise, veel succes met het helemaal op orde krijgen van jullie nieuwe huis! Toch altijd wel een hele klus. Hopelijk lukt het om het bed te ruilen voor een exemplaar in de goede maat. Sterkte met alles!
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  23 apr 2009 12:48
  Wat een service bij Ikea.... We zijn heel zorgvuldig omgegaan met de delen van het bed, maar alles was in elkaar geweest en weer uit elkaar gehaald. En het was begin maart gekocht. Maar terugbrengen was geen-enkel-probleem, werd zonder meer geaccepteerd!!!! Nu is mijn man de klus voor de 2e keer aan het doen, hij heeft vast geoefend....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  23 apr 2009 12:56
  Louise, wat een service inderdaad, fijn hoor! Wat betreft de naamswisseling, ik had het ook gezien gisteravond, maar het is inmiddels hersteld zie ik.....
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 apr 2009 12:58
  Fijn Louise dat het ruilen gelukt is! Super van Ikea! Zijn zat winkels die moeilijker hadden gedaan!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  24 apr 2009 07:58
  O da's fijn Louise dat het gelukt is!!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  09 jun 2009 03:58
  Ik heb zojuist de ALLERLAATSTE verhuisdoos uitgepakt!!!!! 
  7 weken na de verhuizing.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  09 jun 2009 04:06
  Hoera, jij bent dus ook door een offensief heen, net als ik!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  09 jun 2009 04:13
  daarom mocht ik ook hoofdletters ;P
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  09 jun 2009 04:48
  Groot gelijk heb je!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  09 jun 2009 10:19
  Gefeliciteerd Louise!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  09 jun 2009 10:27
  Knap gedaan Louise! Veel woonplezier in jullie nieuwe huis.
  Groetjes, kôlleke
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  10 jun 2009 02:00
  Ons offensief gaat binnenkort weer beginnen. Wij moeten weer op zoek naar een nieuwe woning omdat de eigenaren van de woning nog niet precies weten of ze wel of niet terug komen hebben ze ons jaarcontract niet verlengd. Zucht voor 1 augustus moeten we iets nieuws hebben.
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  10 jun 2009 02:21
  Vervelend hoor!
  nynke1981Gebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:213


  --
  10 jun 2009 02:36
  Jeetje das vervelend!
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  10 jun 2009 02:56
  Nee he, Daanie, dat kun je er net bijhebben... de hoeveelste verhuizing in korte tijd wordt dat??
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  10 jun 2009 03:04
  Och Daanie wat een pech! Zo komt er weer een hele drukke tijd aan voor jullie, hopelijk komt er snel een leuk huisje op jullie pad! Succes.
  Gompy
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  10 jun 2009 03:20
  Beroerd Daanie! Kon je er net nog bij hebben! Alle succes bij de zoektocht!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  10 jun 2009 03:28
  Dat is pech hebben Daanie, hopenlijk vinden jullie vlug wat,dat is wel heel erg vlug 1 augustus.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  10 jun 2009 03:32
  Hpenlijk vinden jullie gauw iets blijvends, dit is niet leuk meer zo.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  10 jun 2009 03:58
  Ik begrijp dat jullie al wat vaker in korte tijd hebben moet verkassen. Wat ontzettend vervelend. Ik hoop dat jullie snel iets vinden waar je voor langere tijd kan blijven!
  Het is ook nog eens op zo'n korte tijd, het komt nooit goed uit, maar voor jullie nu helemaal niet!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  11 jun 2009 07:37
  Daanie, balen! Sterkte zeg, dat zal niet meevallen in deze tijd!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  11 jun 2009 11:48
  Dank dank lieve allemaal. Dat tovert toch weer een glimlach op mijn gezicht vanochtend.

  Voor degene die het niet weten, Macmick en ik zijn in de afgelopen 3 jaar zo'n 4-5 keer verhuisd. Maar goed deze verhuizing zal dan wel de laatste zijn voorlopig hopen we, want wij zijn er ook wel klaar mee. We gaan nu dichterbij de kids wonen want ook een hoop heen en weer gereis scheelt en het is toch weer een halfuur dichterbij Brabant..;-)

  Pepo we kijken in de makelaarsector (huur) dus we hebben goede hoop dat het gaat lukken. 
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  12 jun 2009 11:55
  Poeh, ook dat nog Daanie. Wat vervelend dat jullie weer op zoek moeten naar iets anders. Zou wel fijn zijn als jullie dichter bij de jongens komen te wonen. Succes en sterkte!
  Groetjes, kôlleke
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  15 jun 2009 10:37
  Weer een stapje verder... "de man met de klopboormachine" is langs geweest en heeft gaten in de harde buitenmuren gemaakt, we hadden al kruisjes gezet. Heb gelijk heel veel opgehangen. Morgen samen "even" de lampen doen, da's wat meer werk.
  Er hing al eea op muren waar onze boormachine wel doorheen wil, maar dit ziet er toch gelijk veel meer als "thuis" uit!
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  15 jun 2009 10:46
  Daanie en MM, ik heb jullie berichtje helemaal gemist; dat is beroerd, zo snel eeits anders. Maar goed als je iets leuks vindt, dichter bij de kinderen, is dat ook wat waard.
  Anna84Gebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:946


  --
  15 jun 2009 11:34
  Ach Daanie, heb ik ook gemist!  :-( Veel moed met het zoeken naar een nieuw nestje waarin jullie je goed voelen!!! 
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  16 jun 2009 08:57
  Hoe staat het met de zoektocht Daan?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  16 jun 2009 09:26
  We horen erg weinig van diverse makelaars. Morgen maar weer eens een rondje bellen.
  JokeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6740


  --
  16 jun 2009 11:35
  Jeetje, Daan. Ik had je berichtje ook gemist. Dat zag er een maand geleden nog heel anders uit! Balen, uit dat mooie huis weg...

  Maarruh... Komen jullie nu halverwege mijn kant op?
  groetjes, Joke
  moderator
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  16 jun 2009 11:40
  Dat is wel de bedoeling ja, dus als je nog connecties hebt dan houden wij ons zeer warm aanbevolen..;-))
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  18 jun 2009 05:10
  Daan wonen jullie zoons, niet meer in Veendam? In een ander topic las ik iets over Havelte, kan dat wel met jullie werk?
  Ik vind het echt K, met een grote K voor jullie dat er alleen een verhuizing gepland moet worden. Heel veel sterkte met zoeken en met verhuizen.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  18 jun 2009 05:25
  Nee Emo de boys zijn vorig jaar zomer naar Meppel verhuisd, vandaar dat we daar in de buurt willen gaan wonen. Morgen een bezichting in Meppel en een Havelte dus. Op dit moment zitten wij beiden thuis,, Mick druk op zoek naar werk en ik weet niet of ik uberhaupt in de komende tijd wel weer wil en kan gaan werken. voorlopig even niet, maar als het nodig is, is dat maar een halfuurtje met de auto.
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  18 jun 2009 06:56
  Maar jij hebt op papier wel een baan, misschien kun je iets regelen met een bankgarantie? Ik hoop zo voor jullie dat je een vast stekkie kunt vinden, maar bedenk je wel goed of je wel in dezelfde plaats wil wonen als de moeder van de boys.

  grtz

  Marion
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  18 jun 2009 06:59
  Ja beter dan al dat heen en weer gereis. Het zou wat anders zijn als we ook nog in dezelfde straat zouden wonen, wat de boys dan wel weer geweldig zouden vinden, maar dat wil ik liever niet nee. Het scheelt ook een hoop in reistijd met alle voetbalwedstrijden, zwemmen, verjaardaagsfeestjes.
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  18 jun 2009 07:05
  Het is zeker makkelijker als je niet steeds heen en weer hoeft te reizen maar een klein beetje afstand is ook wel lekker (sprak ze uit ervaring ;-) ).

  grtz

  Marion
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  19 jun 2009 09:31
  Nou hier even een update over de bezichtigingen van vandaag. Het is zo dubbel dat ik het echt niet weet. Het ene huis is een maisonette in de binnenstad van Meppel, 3 slaapkamers, nieuwe keuken, nieuw sanitair, maar helemaal kaal, moet dus helemaal geschilderd worden, de trap bewerkt en er moet iets op de vloer komen. Voordeel: Het is vlakbij de kids, het is in de binnenstad maar niet druk. Voordeel: het staat al zo lang leeg dat je een maand huur niet hoeft te betalen. Nadeel, de kids kunnen in een binnenstad natuurlijk bijna niet buiten spelen en de katten kunnen ook niet echt naar buiten toe. Moeilijk dus.

  Andere huis is in een plaats vlakbij Meppel. Leuk huisje, niet groot, zelfs klein te noemen maar wel een grote tuin en garage erbij, maar daar moeten we 3 maanden borg betalen, wat neer komt op zo'n 2100 euro, vind ik ook wel erg veel en we kunnen er pas half augustus in waardoor we nog een week of 3 zouden moeten overbruggen. Nadeel en tegelijkertijd voordeel: We hoeven het niet in te richten met vloerbedekking want dat ligt er al, niet helemaal mijn smaak maar mag van de huurbaas ook niet veranderd worden. Kinderen hebben alle ruimte om buiten te spelen, zwembad in de buurt, sportveld in de buurt. Maar erg klein dus. Zucht ik ben er niks mee opgeschoten vandaag. 
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  19 jun 2009 09:36
  En ik ook niet... *zucht mee*
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  19 jun 2009 09:39
  Ha, hier keek ik naar uit! Ik zag net "in verhuistopic verder" maar dat was nog under construction. En nu 2 tegelijk. Lastig.... probeer te ontdekken wat goed "voelt", idee om de jongens mee te nemen om vrijblijvend eens in beide buurten rond te kijken? Raar trouwens dat je vloerbedekking moet laten liggen. Wat dan als er onverhoopt een vlek op komt???
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  19 jun 2009 09:42
  Dat weet ik niet hahaha zo helder was ik niet vanmiddag. Maar het is dus gedeeltelijk gestoffeerd. Ik geloof dat je zelfs toestemming aan de huurbaas moet vragen voor verven. Kijk dat is ook al niet echt fijn, er ligt een houten vloer onder de vloerbedekking dus ik vind het ook nog eens zonde.
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  19 jun 2009 09:45
  Aan de andere kant dat zijn 2 vloeren meer dan in dat maisonette ding in Meppel zelf Tongue-out Tja, kwestei van afwegen wordt het, financieel t.o.v. woongenot i.c.m. buitengebeuren t.o.v. een gezellige stad. Lastig, lastig, lastig.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  19 jun 2009 09:59
  Zijn het beide wel huizen waar je nou eens een paar jaar kunt blijven wonen??? En als de huurbaas zo moeilijk doet., da's ook niet leuk...  je bent toch vrij om je huis, ook als het huur is, in te richten/verven etc. zoals je wilt! Verbouwen is wat anders, maar daar gaat het niet om.
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  19 jun 2009 10:06
  Ja het zijn beide huizen waar we langer kunnen blijven wonen. Maar juist als ik ergens langer woon wil ik het ook naar mijn eigen smaak inrichten. We zijn dus nog erg druk aan het verder zoeken, dus ik hou me warm aanbevolen voor de gouden tip.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  19 jun 2009 10:42
  Tjonge, wat een wat-is-wijsheid-keuze Daan!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  19 jun 2009 10:48
  Moeilijke keuze hoor! Zo te horen klikt het nog niet met deze woningen. Ik hoop dan ook dat jullie toch nog een paar andere woning vinden die het net wèl hebben.

  Het is wel een gedoe, maar hebben jullie wel opties om een korte periode te overbruggen?
  In ieder geval heel veel succes!
  Groetjes, kôlleke
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  19 jun 2009 11:12
  Ja we hebben wel een optie om een tijdje te overbruggen, bij mijn schoonmoeder zou weer kunnen.

  En anders in de buurt van Assen dan toch maar en op en neer blijven rijden, das ook nog een optie. 
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  19 jun 2009 11:19
  Wat ik het allerbelangrijkst vind aan een woning, is dat het jouw woning wordt, met jou kleuren en met jouw soort stoffering. Ik geloof dat ik anders altijd het gevoel zou hebben op visite te zijn of nog erger op een hotelkamer te zitten.
  Moeilijke keus Daanie en MM, ik moet wel zeggen dat ik bij zo'n huisbaas kriebels krijg. Hij verhuurt de woning, het enige wat hij mag eisen is dat je de woning netjes houdt en hij heeft het recht verbouwingen tegen te houden. Maar hij mag toch niet bepalen  welke vloerbedekking jullie nemen, dat gaat te ver.
  Volgens mij passen kinderen zich heel makkelijk aan en kunnen zich overal vermaken. De katten, ja dat is een ander verhaal.
  Is het een drukke binnenstad met veel verkeer? En hoe is de indeling van de huizen en het aantal kamers?

  O, nog wat jullie komen niet echt enthousiast over, denk dus alsjeblieft heel goed na. Ondertussen duim ik heel hard opdat jullie nog andere huizen kunnen gaan bekijken.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  19 jun 2009 11:23
  Niet ideaal, maar wel fijn dat je eventueel bij je schoonmoeder terecht kan.
  Nu maar een beetje laten rusten lijkt me (tenzij er iets fantastisch voorbij komt). Geniet van de voorbereidingen voor volgende week.
  Groetjes, kôlleke
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  19 jun 2009 11:25
  We zijn dus ook niet enthousiast. In principe zie ik de woning in het centrum van Meppel wel zitten ware het niet dat het voor de boys en de katten niet gemakkelijk is en sjah die hebben we ook. We zijn niet met z'n 2en. Daarbij duurt het nog een maand of 9 tot een jaar voor we recht hebben op iets van de woningstichting, dus zou je ook nog een keer kunnen verhuizen naar een tijdelijk iets en dan wachten op de woningstichting, die toevallig ook woningen in zowel Meppel als Assen verhuurt. 

  Joh dit kon ik er allemaal nog wel bij hebben..Frown 
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  20 jun 2009 10:50
  Daanie, zijn het echt buiten katten?
  Als er een tuintje aanwezig is is er de mogelijkheid om een kattenren te maken, dat hebben kennisseen van ons ook omdat zij 7 raskatten hebben en in de binnenstad wonen, maar die ren is net een speeltun.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  20 jun 2009 10:53
  O wat jammer joh dat het allemaal zo tegen is gevallen. Hopelijk komt er snel iets op jullie pad!!!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  21 jun 2009 08:27
  Overbruggen tot de woningstichting iets aanbiedt is vervelend, maar misschien wel een optie voor de lange termijn... Kost minder, goed geregeld, noem maar op...

  Sterkte beiden, en wie weet wie er vrijdag met een cadeautje aankomt! ;-)
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  21 jun 2009 08:34
  Maar da's dan wr een keer extra verhuizen :(
  JokeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6740


  --
  21 jun 2009 09:42


  citaat:
  PePo wrote:
  wie weet wie er vrijdag met een cadeautje aankomt! ;-)

  Klopt!! Je weet maar nooit!
  groetjes, Joke
  moderator
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  21 jun 2009 10:59
  Daanie en MM, wat moeilijk om te kiezen tussen twee huizen waarbij je geen 'klik' voelt. Logische dat je nu eindelijk wel eens iets voor en van jullie zelf willen. Een huis waar je nog jaren mee vooruit kunt.

  Hopelijk komt er de komende tijd nog iets op jullie pad!
  Gompy
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  21 jun 2009 11:06
  Er is misschien al iets op ons pad gekomen maar daar wil ik in dit geval niet teveel over zeggen tot we daar wat meer zekerheid over hebben, maar het zou wel een super oplossing zijn als het door zou gaan.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  21 jun 2009 12:09
  we keep our fingers crossed!
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  21 jun 2009 01:59
  Yes, we do!!!!!!!!
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  21 jun 2009 02:53
  Oh fijn als die oplossing zou lukken Daan. Laat je snel iets weten?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  21 jun 2009 10:02
  Ik duim voor jullie!
  Groetjes, kôlleke
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  22 jun 2009 07:32
  Zeg dan niks!!!
  <sprak hij brandend van nieuwsgierigheid>
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  22 jun 2009 10:06
  Ik wilde alleen maar even melden dat er positieve ontwikkelingen zijn. Niks zeggen zou ook niet aardig zijn nieuwsgierig aagje...;-)))
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  22 jun 2009 01:04
  Ach we kunnen wel verklappen dat het om een huis gaat toch?
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  22 jun 2009 02:28
  Geen villa dus?

  grtz

  Marion
  Anna84Gebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:946


  --
  22 jun 2009 02:53
  Spannend allemaal!
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  22 jun 2009 05:08
  Mobile-home???????
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  22 jun 2009 05:30
  We zijn al mobile, MacBook, mobile phone (misschien zelfs de Apple variant ervan). Wat dan nog ontbreekt is deze , Je krijgt Daanie niet in een mobile home.

  Edited by - Daanie on 22-6-2009
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  22 jun 2009 06:09
  Woonwagen? Woonboot? Past wel bij jullie!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  22 jun 2009 06:10
  Woonwagen niet, woonboot zou ik geweldig vinden! Of gewoon sowieso aan het water wonen, ik heb iets met water.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  22 jun 2009 06:16
  Ja, ik ook muggen en brulkikkers, eenden en boze zwanen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  22 jun 2009 06:19
  Hahahaha. Nu ga ik even koken.
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  22 jun 2009 07:27
  Wauwwwwwwwwwww, het gaat dus om een huis, daar was ik  zelf echt niet opgekomen :-))))))
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  22 jun 2009 07:35
  Een echt huis, met een dak  en een eigen voordeur, met jullie namen     erop?
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 jun 2009 08:37
  Huifkar was het toch, Daan? En dan heten jullie zodra jullie daar wonen toch Mamalou en Klukluk?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  22 jun 2009 09:03
  Ja hoor pipo..;-))
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 jun 2009 09:11
  Mooi, als jullie verhuisd zijn, stuur ik jullie een foute kaart geadresseerd aan Mamalou en Klukluk!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  23 jun 2009 09:19
  Waarom maken we geen tentenkamp met wigwammen.
  De Dierentuin in rotterdam heeft ook nog wel een plek voor ons, gaan we samenwonen in de hhp-sekte
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 jun 2009 02:02
  Oh wat zou dat supergezellig zijn zeg!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  01 jul 2009 12:25
  Daanie en meneer Daanie, hoe was het in het huis?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  01 jul 2009 04:57
  Werm, wat anders? Ik laat de eer aan mevrouw MacMickey (tenslotte heeft zij mijn achternaam aangenomen en niet andersom hoor blonTe digizus daar heb je zelf voor getekend :P )

  Edited by - macmickey on 1-7-2009
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  01 jul 2009 06:21
  Troeliewoelies zijn jullie!

  Het huis was en is hoop ik nog steeds geweldig. De beide partijen hebben in principe een mondelinge overeenkomst geslotenn voor het huren. We hopen dat we volgende week de sleutel kunnen krijgen zodat we snel alles in orde kunnen gaan maken. Meer nieuws daarover volgt volgende week (na zondag). 

  We zijn helemaal enthousiast, grote tuin, grote woonkamer, grote slaapkamers boven, een keukenn die op mijn hoogte is en dat is pas echt fijn. Hier en daar een klein opknapklusje maar je zou er ook zo in kunnen trekken. Wij zijn blij en iemand in het bijzonder zeer dankbaar!
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  01 jul 2009 06:47
  Leuk nieuws Daanie, en ligt het ook een beetje in de omgeving die je graag wilde?

  grtz

  Marion
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  01 jul 2009 06:56
  Geweldig als mensen elkaar zo kunnen en willen helpen! Enig zicht op de termijn dat je het kunt huren?
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  01 jul 2009 07:07
  Wat leuk voor jullie,  lekker genieten van dit huis.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  01 jul 2009 08:36
  @Daanie en meneer Daanie, tof zeg dat het zo in de smaak viel en dat jullie mogelijk al snel in actie kunnen komen! Wat een superkans krijg je met dat huis!

  Edited by - Sje on 1-7-2009
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  01 jul 2009 09:03
  Het is een klein beetje verder dan we gewild hadden maar ach dat is niet zo erg.

  Sje we zijn er ook echt super blij mee, kan niet wachten!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  01 jul 2009 09:15
  En zo lekker dicht bij Brabant, waar nog licht brandt!!!!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  01 jul 2009 09:50
  1 uur en 16 minuten heb ik net gehoord. Mooi wat zullen wij een hoop verhuishulp krijgen..;-))
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  01 jul 2009 10:02
  Innocent
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  01 jul 2009 10:11
  Daanie en MM, supertof dat jullie een nieuw plekje hebben gevonden!!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  02 jul 2009 09:00
  @Daan en MM, geweldig nieuws, dat haalt denk ik een hoop druk van jullie schouders, en wat een mooi GP-Cadeau.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  02 jul 2009 09:33
  Daanie en MM, wat een fantastisch nieuws zeg en ook helemaal naar jullie zin! Fijn dat het ook allemaal zo snel kan. Gefeliciteerd hiermee!
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  02 jul 2009 09:44


  citaat:
  Daanie wrote:
  1 uur en 16 minuten heb ik net gehoord. Mooi wat zullen wij een hoop verhuishulp krijgen..;-))

  Ik had begrepen dat alle GP-genodigden als kado hadden aangeboden te helpen met verhuizen.

  grtz

  Marion
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  02 jul 2009 09:48
  Dan weet je meer dan ik!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  02 jul 2009 10:03
  Nu weet jij het dan ook ;-)

  grtz

  Marion
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  02 jul 2009 10:06
  Daanie en MM, van harte gefeliciteerd!!!!!!
  Hoe ver is dit van "de jongens"?? (Meppel, toch?)
  Enne... mag je hier nou in principe "tot in oneindigheid" wonen?
  Maar wat klinkt dit goed en eindelijk wat ruims!!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  02 jul 2009 10:17
  Daanie en MM, wat leuk dat het huis jullie bevalt en dat jullie het nu kunnen gaan huren. Echt lief dat jullie dit is aangeboden.  Ik wil weer klappen, maar houd me in... 
  Succes maar weer met de verhuizerij.
  Groetjes, kôlleke
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  02 jul 2009 12:36
  Het huis is in principe niet voor tot het eiind van dagen maar wel voor langere tijd. En dat is genoeg, te weten dat je niet over een halfjaar of een jaar weer moet verhuizen, dat geeft echt veel meer rust.

  Het is niet echt in de buurt van Meppel, het is ongeveer op dezelfde afstand van Meppel als we nu wonen, dus dat is geen probleem.
  JokeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6740


  --
  23 jul 2009 09:46
  Het is allemaal bekend gemaakt in het Koffie in de tuin topic, omdat Daan, Mick en ik samen met de makelaar bubbels hebben gedronken in de tuin.
  Feestelijke bubbels, omdat Mick en Daan de komende jaren gaan wonen in het huis van mijn moeder in Apeldoorn.

  Het idee ontstond bij mij toen ik hoorde dat ze uit het vorige huis moesten en er voor het huis in Apeldoorn nauwelijks belangstelling was van kopers. De makelaar voorspelde nog lang een slechte markt. In Apeldoorn schijnt het echt dramatisch te zijn.

  Vanwege eerdere slechte ervaringen. besloten mijn broers en ik eerst te bekijken of het juridisch allemaal kon en of de officiële instanties allemaal mee wilden werken. Ik mag geen anti-reclame maken, maar oei, wat kan die "Zo kan het ook" bank dwars liggen zeg... Bij ons is het woord amateurisme regelmatig gevallen...

  Inmiddels waren Daan en Mick erg geïnteresseerd geraakt na het bekijken van de foto's op Funda. Ik had die week al toestemming van mijn broers, maar heb het expres geheim gehouden tot het GP-feest van Daan en Mick. Toen kon ik ze mooi als GP-cadeau een uitnodiging aan bieden om het huis te gaan bekijken met de makelaar.

  En nu is het dus zover. Gisteren zijn de papieren getekend. En dus wonen Mick en Daan vanaf gisteren in Apeldoorn! Een heleboel mensen happy tegelijkertijd!
  groetjes, Joke
  moderator
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 jul 2009 09:47
  Supergoed idee om het zo op te lossen! Voor iedereen een mooie uitkomst.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  23 jul 2009 09:57
  Wat fijn dat het ook allemaal heel officieel geregeld is! En het is toch een gevoel van vertrouwd, een soort van bekenden in je huis...
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  23 jul 2009 10:03
  Wij zij n er dus inderdaad ook heel erg blij mee. We hebben de afgelopen week heel erg hard verhuisd, opgeruimd, dozen ingepakt, dozen uitgepakt, daarnaast hadden we ook de boys nog en was ik best wel erg benauwd maar het was het allemaal waard. Het is een leuk huis, lekker ruim, en het is weer een stuk dichterbij Brabant..;-)
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 jul 2009 10:07
  Zie je het licht al branden als je richting het zuiden kijkt? Of nog net niet te zien?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  23 jul 2009 11:10
  Het is iets te bewolkt..;-)
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 jul 2009 11:29
  Da's vreemd zeg want hier brandt echt licht hoor!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  23 jul 2009 11:46
  Is het zùlk donker weer??
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  23 jul 2009 11:56
  Hier wel. De dames zitten hier aan tafel te kleien en we hebben het licht vol aan anders is het echt te schemerig binnen.

  Edited by - Sje on 23-7-2009
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  25 jul 2009 10:08
  Wat  fijn voor jullie Daan en MM  en voor mijn zusje ook natuurlijk  gefeliciteerd
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  22 okt 2009 11:45
  Eind volgend jaar gaan(moeten) wij verhuizen.
  Ons huis is van een stichting en werd voor ons gehuurd door de organisatie waar voor meneer Willy werkt.
  De stichting wil het huis terug en vanuit het werk van meneer Willy hebben ze ons  een andere dienstwoning aangeboden
  Die woning staat op de Veluwe(we komen denk ik zo'n 12 km van Daanie af te wonen),ergens in het niets,meneer Willy werkt daar al dus hij krijgt zijn werk een stuk dichterbij.


  We hebben op dit speciale plekje 30 jaar gewoond met veel plezier, de kinderen zijn er geboren en weer uitgevlogen, ik heb hier mijn rustpunt en mijn vrijwilligers werk.
  Wanneer we hadden kunnen kiezen waren we hier gebleven
  Het zal even wennen worden, van de kinderen gaat niemand mee dus met zijn tweetjes en de hond vertrekken we naar niemandsland, er is een weg van 1500 meter die naar ons huis leidt en aan die weg staat nog 1 huis meer waar een man alleen in woont.
  Het huis staat in principe leeg hoewel er nu iemand van antikraak inzit.
  Het huis zal volgend jaar een flinke opknapbeurt krijgen zodat we in een leuk oud huis komen.
  We gaan van aardgas ,naar tankgas dat betekent een flinke kostenverhoging, we gaan dan ook in de ene  kamer hout stoken in een zweeds kacheltje welke dan meteen de aangrenzende keuken kan verwarmen

  .De tuinen zijn afgerasterd omdat anders de wilde zwijnen en herten alles op zijn kop zetten.

  Het duurt nog even maar we gaan  het huis hier  eens flink onder de loep nemen en ruimen alles op wat we niet willen meenemen en zetten regelmatig spullen op mp waar we vanaf willen.

  Groetjes Willy

  Edited by - willy v on 22-10-2009
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  22 okt 2009 12:00
  Goh Willy, een hele verandering dus.  Dat zal eerst ook wel moeten wennen. Wel fijn dat ze het eerst voor jullie opknappen. 

  Kan je daar ook een rustpunt creëren, dat zal wel leuk voor je zijn. Ik wens je alvast heel veel sterkte met ruimen......

  Groetnis,  Anjôwa.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  22 okt 2009 12:20
  Tjonge Willy da's een hele omschakeling. Gelukkig heb je veel tijd om aan het idee te wennen en afscheid te nemen van het huis waar jullie nu met zoveel plezier wonen.

  Alle succes bij het ruimen en alle sterkte bij de overgang naar het nieuwe huis, want je zult dit huis best gaan missen.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  22 okt 2009 01:07
  Dat zal een hele verandering zijn Willy en misschien wel zwaar ook omdat het niet echt jullie eigen beslissing is. Gezellig dat je in de buurt komt wonen..;-)
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  22 okt 2009 01:17
  Anjowa, wat betreft het rustpunt, dat moeten we aanvragen en dan wordt gekeken of het in de omgeving past en ook of er eventueel een wandelroute langs kan worden geleid.
  We hebbem ruimte genoeg om het huis dus daarom hoef ik het niet te laten.
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  22 okt 2009 03:20
  Oh da's een heel verandering Willy, van het ene niemandsland naar het andere; nu woon je toch ook ver overal vandaan?
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  22 okt 2009 03:41
  Katinka, nu heb ik op 2 1/2 kilometer een klein dorp met school,kerk en een paar winkels, daar  zit ik tussen 2 kleine dorpen ieder op 7 km.
  Apeldoorn op 12 en Arnhem op 15 km.
  Het meest vervelende is dat ik in het donker niets kan zien(nachtblind)en die wegen naar de kleine dorpen zijn B wegen zonder verlichting.
  Gelukkig heb ik voor overdag een electrische fiets,auto rijden is ook moeilijk omdat ik een heel kleine vaatkluwen heb in het midden van het zicht  zodat ik rechte lijnen allemaal krom zie en daarom moeite heb met onbekende wegen en autowegen, ik rijdt dan ook erg weinig.

  Ik maak me  er nu niet erg druk om hoor, we zien wel hoe alles loopt.

  Willy
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  22 okt 2009 04:05
  Willy, er staat dus heel wat te gebeuren bij jullie! En 30 jaar in hetzelfde huis wonen is ook niet mis, daar liggen alle dierbare herinneringen. Hopelijk is het straks ook fijn wonen in het andere huis op die andere plek!!
  Gompy
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  22 okt 2009 04:31
  Dan woon je straks ook neeit super ver bij mij vandaan.
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  22 okt 2009 04:50
  Dat denk ik ook katinka, jij woont toch ook niet ver van Arnhem?

  Willy

   

   
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  22 okt 2009 06:48
  Willi wat een verandering voor je, dat zullen wel tranen worden als je echt weg moet gaan.
  Wordt het huis opgeknapt door diegene waar het huis van is, en hebben jullie dan ook een vinger in de pap.
  En is het kleiner  als waar je nu woont.
  Het zou leuk zijn als je daar ook een rustpunt kan beginnen.
  JokeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6740


  --
  22 okt 2009 07:32
  Halverwege Apeldoorn en Arnhem, Willy?

  Als je het wilt vertellen, stuur me dan even een pb. Ik ben in Apeldoorn Zuid geboren en getogen en weet misschien waar het is.
  groetjes, Joke
  moderator
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  22 okt 2009 08:05


  citaat:
  willy v wrote:
  Dat denk ik ook katinka, jij woont toch ook niet ver van Arnhem?

  Willy

   

   
  Ik woon 8 km ten oosten van Arnhem.
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  23 okt 2009 07:53
  Zo Willy, wat een verandering! Sterkte met afscheid nemen en met het wennen in het nieuwe huis, het klinkt verlaten (maar dat ben je wel gewend) en prachtig...
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  23 okt 2009 09:22
  Het klinkt heel mooi, Willy, maar wel ingrijpend zeg, na 30 jaar! Heb je er zin in of zie je er tegen op?
  Groetjes, Anja
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  23 okt 2009 10:37
  Virgo, het huis wordt opgeknapt en wij kunnen zelf aangeven welke keuken wij willen(tot op zekere hoogte natuurlijk)Verder wordt het hele huis binnen geschilderd en komt er een nieuw toilet in en een nieuwe verwarmings ketel.
  Qua oppervlak is het huis denk ik groter dan het huis van nu.Er zit een soort van achterhuis aan dat betekent een paar extra ruimtes, een bijkeuken en nog een paar vertrekken.


  Ik kijk er niet echt naar uit maar sommige dingen moeten nu eenmaal en we zullen  daar ook wel weer onze  weg vinden

  Willy
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  26 okt 2009 10:16
  Willy, moeilijk voor je om zo gedwongen te moeten verhuizen. Ik hoop dat je het toch snel naar je zin zult gaan hebben op je nieuwe plekje.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  26 okt 2009 11:21
  Willy, ondanks dat we elkaar nooit hebben ontmoet, weet ik waar je nu woont en dat is wel een heel bijzonder mooi plekje. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat het (los van alle emotionele herinneringen) moeite kost om het achter te laten.

  Gelukkig is de Veluwe ook heel mooi en het is wel bijzonder om daar midden op te mogen wonen.
  Ik wens je heel veel sterkte met het uitzoeken van al je spullen en het alvast langzaam wennen aan jullie nieuwe woonomgeving.
  Groetjes, kôlleke
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  26 okt 2009 01:37
  Willy, wat een verandering!!! Je hebt veel tijd om te ruimen, dat is dan weer een voordeel: kom je lekker opgeruimd in je nieuwe huis terecht. Maar wat zullen er een herinneringen loskomen....
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  26 okt 2009 02:16
  Zo Willy dat is heel wat. Moeten verhuizen is sowieso nooit prettig, want dan kies je er niet zelf voor. Wel fijn dat je het zo ruim van te voren weet, maar een huis waar je 30 met veel plezier hebt gewoond en fijne herinneringen hebt achter moeten laten zal niet gemakkelijk zijn.

  Veel succes met alles!!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  26 okt 2009 02:47
  Nav het gekwebbel in het afwezigheidstopic hier even verder.

  @Len: opzich valt het aanpoten nog wel mee. De stucadoor komt er deze week in, zaterdag gaat mijn broer badkamer en toilet tegelen.
  Alles moet gesaust worden, maar dat het grootste gedeelte hoeft niet met de rol maar gaat meneer Lianne spuiten. Da's dan weer een voordeel als je daar de materialen via je werk voor hebt. Dan is het met 1 a 2 dagen gebeurd terwijl je anders heel wat meer tijd en energie kwijt bent.
  Deze week kunnen we achter de stucadoor aan met schuren, gronden en voorlakken. Als alles dan gespoten is kan er afgelakt worden. Vloeren erin en oververhuizen maar. Nog altijd genoeg te doen natuurlijk, maar met sommige dingen winnen we wel veel tijd.
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  26 okt 2009 02:57
  @Willy, dat is heftig zeg! Dat zal best moeilijk zijn. Gelukkig heb je een lange voorbereidingstijd, zodat je langzaam aan het idee kunt wennen. Ook fijn om alles op je gemak te kunnen uitzoeken.

  @Lianne, als je het zo vlug vertelt lijkt het bijna niets! Ik geloof wel dat jij heel goede hulptroepen hebt. Succes met alle werk!

  Edited by - Len on 26-10-2009
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  26 okt 2009 03:21
  @Lianne, en zo ben je makkelijk op tijd klaar om naar de hhp-meeting te komen! ;-)))
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  26 okt 2009 03:34
  O dan zijn wel allllllllllllllllllllang klaar ;-)

  Nee er is nog genoeg te doen in en (vooral) om huis als we erin zitten. En dat willen we dit jaar nog lekker alles aan de kant hebben.
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  07 dec 2009 01:38
  Ons verhuisdagje is goed verlopen!

  Zaterdagochtend werden voor het eerst wakker in ons nieuwe huis, maar nog helemaal leeg. Ik heb meneer Lianne naar ons oude huis gebracht. Mijn broer was er al met de vrachtwagen en kort erna kwamen ook mijn zwager en een vriend aanrijden.

  Samen met mijn schoonzus  terug gereden naar het nieuwe huis. De mannen zijn zo rond kwart voor 8 gaan inladen en ondertussen hebben schoonzus en ik de laatste puntjes op de i gezet qua schoonmaken.
  Om goed 10 uur belde meneer Lianne al dat ze er aan kwamen. Erg snel dus!
  Om een uurtje of half 1 was de vrachtwagen leeg en het huis flink vol.
  We hebben alle dozen die voor boven waren op 1 kamer laten zetten, zodat het niet overal een puinhoop is, dat scheelt heel veel.

  Mijn schoonzus en schoonmoeder hebben al het servies afgewassen (was verpakt in kranten), zwager en vriend hebben de linnenkast, bed e.d. in elkaar gezet. Iedereen was hard bezig voor ons.
  Gezellig met zijn allen gegeten, mijn moeder had een grote pan erwtensoep en broodjes klaargemaakt. Dat ging er goed in.

  Rond een uurtje of half 4 was iedereen weg, behalve vriend. Die werkt bij een telecombedrijf en heeft tv/internet en telefoon meteen voor ons aangesloten. De kabels waren allemaal al onder de vloer doorgetrokken, dus niks geen zooi in de woonkamer...alles staat netjes in de meterkast op een plankje.

  Rond half 10 waren alle kasten beneden ingeruimd, nog even de stofzuiger er doorheen en toen op de bank. Toen we naar bed gingen, we zijn heel de dag niet op onze slaapkamer geweest, zag ik meteen wie daar bezig was geweest.
  Ons bed stond keurig op de juiste plaats, de nachtkastjes ernaast, de vloerlampen aan weerszijde, het bed sierlijk opgemaakt ...dat kan alleen mijn broer maar zijn die aan zoiets denkt.

  Het was een verademing om na alle troep in zo'n opgeruimde en, zo goed als mogelijk, gezellige kamer te komen.

  Een onwijs drukke dag, maar ook heel erg gezellig om te doen met zo'n hechte familie/vrienden kring.
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  07 dec 2009 02:39
  Leuk dat dat zo met  hulp van familie kan.
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  07 dec 2009 02:45
  Fijn Lianne dat alles zo soepel liep en dat er zoveel lieve mensen waren die geholpen hebben. Nu lekker genieten van jullie nieuwe plekje!!
  Gompy
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  07 dec 2009 03:23
  Fijn dat alles zo goed verlopen is, Lianne.
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  07 dec 2009 05:19
  Fijn Lianne. Heb je nu zaterdag tijd voor ons? ;-)
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  07 dec 2009 06:12
  Lief, zoveel hulp en veel al lekker netjes klaar!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  07 dec 2009 07:55
  Wat lief en gezellig al die hulp Lianne. En wat lief dat je broer jullie slaapkamer in orde gemaakt heeft zodat jullie na zo'n vermoeiende dag lekker meteen in bed konden kruipen!

  En net wat Pepo zegt, lekker zaterdag naar de meeting komen.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  07 dec 2009 10:31
  Fijn Lianne dat de verhuizerij zo soepeltjes is verlopen. Er is hard gewerkt! Het klinkt ook als een heel gezellige dag.
  Succes met het opleveren van jullie oude huis en met het uitpakken van de dozen. Veel woonplezier!
  Groetjes, kôlleke
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  08 dec 2009 02:20
  Verhuizerij? Het is toch verhuizelarij? ;-)))
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  08 dec 2009 03:45
  Het laatste levert in elk geval meer scrabbelpunten op....
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  08 dec 2009 03:50
  ;-))
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  04 nov 2011 12:40
  Ik zou nog over het verhuizen vertellen dus bij deze.

  Maandagsmorgens om 7.45 u reden er 2 vrachtwagens voor met daarin 7 verhuismannen.
  Keurig netjes in een soort uniform,beige broek en rood shirt met embleem.
  Mannen stelden zich voor en toen woei er een soort orkaan door ons huis.

  Wij voelden ons eerlijk gezegd even wat nutteloos(dochter en schoonzoon kwamen helpen) want de mannen haalden in een razend tempo ons huis leeg. Heel georganiseerd, dat wel.Wilde ik wat weten dan was er 1 aanspreekpunt die man was de "baas "

  Wij hadden in de dagen er voor al zo'n 150 dozen ingepakt. nu pakte 1 man alle breekbare spullen in en sealde de meubels die meegingen zodat de laden  op hun plaats bleven.Ook haalde hij de meubels uit elkaar die niet in hun geheel meegingen. Bij ons hadden ze het geluk dat we met heel veel nieuwe spullen begonnen in ons nieuwe huis.

  Wij hadden veel spullen via MP verkocht en ook weggegeven,bij dat weggeven krijg je wel bijzondere mensen aan de deur.

  De mannen wilden graag om half 10 koffie drinken dus koffie gezet met wat lekkers erbij wat ze zeer waardeerden.

  Onze hond(wordt deze maand 10) houdt niet van veranderingen en dingen die hij niet snapt dus ik had hem aan de riem  gelegd op zijn eigen decadente bankje.Zo liep hij niemand in de weg en kon hij ook niet weglopen omdat alles zo anders was.


  Wie foto's  van de hond en de verhuizing wil kan het best even zijn mailadres sturen op een andere manier lukt het me niet.

  Ik maak er maar een vervolg verslag van dan hoef ik niet alles in 1 x te schrijven.

  Willy


  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  04 nov 2011 02:00
  Klinkt alsof je wel het gevoel hebt dat alles lekker verlopen is? Dat is het belangrijkste!
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  04 nov 2011 02:47

  Klinkt alsof het soepeltjes ging Willy! Ik ben wel benieuwd naar de foto's, ik zal je mijn mailadres pb-en.

  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  04 nov 2011 06:41
  Mijn adres heb je al toch?
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  04 nov 2011 08:13
  Toen ik nog thuis woonde, wij ook via een verhuisbedijf verhuisd (was tijdelijk voor een renovatie). Ik herinner me ook nog dat orkaangevoel.
  Is jullie hond (op zijn mooie bankje) inmiddels al gewend aan zijn nieuwe plekje?
  Groetjes, kôlleke
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  04 nov 2011 08:27

  Toen wij in 1984 verhuisden werd de verhuizing ook compleet gedaan door een verhuisbedrijf. Ze pakten zelfs alles in dozen! Het huis was dus die ochtend gewoon nog in originele staat ingericht en aangekleed!

  De spullen moesten 6 weken opgeslagen worden dus mijn vader had ons gezegd "Doe in dozen wat je de komende 6 weken nodig hebt en zet die dozen op je bed. Dan zeg ik tegen de verhuizers dat ze van de dozen op de bedden af moeten blijven".

  Kom ik thuis uit school, dozen weg.........................verhuiswagen al half vol.........................bleek dat de verhuizers juist de dozen van de bedden als eerste in de wagen gezet hadden. Kon maar vast weg zijn! En mijn vader was natuurlijk vergeten te zeggen dat ze van die dozen af moesten blijven!

  Grrrrrrrrrrrr......................ik had alleen de kleren die ik aan had, ik had alleen de schoolboeken die ik toevallig die dag in mijn tas had, ik had verder niks! Dus die middag zijn we nog met mijn moeder nieuwe kleren gaan kopen om zo goed mogelijk die 6 weken mee door te komen en op school moesten er nieuwe leen-boeken geregeld worden. Wat een toestand zeg! Moet je nagaan, ze was 40 jaar, moest verhuizen naar een compleet andere stad waar ze hartstikke tegenop zag en op de dag van de verhuizing moest ze met 3 kinderen (16, 14 en 10 jaar) op pad om een berg nieuwe kleren te kopen! Pfffffffff............................die moet zich erg on-tof gevoeld hebben!

  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  04 nov 2011 08:46
  Onze eerste verhuizing (1984 en onze tweede verhuizing (1986) deden we zelf, met vrienden en familie.
  Onze derde, en laatste, werd betaald en hebben we dus laten doen. Wel zelf dozen ingepakt, meer omdat we dan ook konden uitzoeken en wegdoen. Alleen breekbaar hebben we laten inpakken. En inderdaad, zo lekker snel, niet te geloven hoe goed dat gaat. Meer dan 100 km. weg, en lekker alles in iets meer dan een halve dag over!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  04 nov 2011 09:02
  Kolleke, onze hond is inmiddels gewend.
  Het was niet makkelijk voor hem en ons omdat hij gewend was om vrij rond te lopen.
  Nu moet ie aan de lijn.
  In het begin zette hij al z'n poten schrap zodra hij aan de lijn moest en moest ik hem zo ongeveer naar buiten trekken.
  Hij ziet en hoort hier zoveel andere dingen die hij niet of nauwelijks kende maar alles went, we gaan nu gezellig 4 keer per dag wandelen.

  Ik weet wel dat dit onze  laatste hond is, we hebben altijd een hond gehad vanaf eind 1979.
   Je moet hier in de stad  te veel rekening houden met anderen tijdens het wandelen enz.

  Willy
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  04 nov 2011 09:14
  Deel 2 Verhuizing

  Onze verhuizing kregen we van het werk van mijn man omdat we uit het andere huis weg moesten  en we kregen ook nog een bedrag voor de inrichting.


  In 6 uur hadden de verhuizers ons spul ingepakt, naar Deventer gereden en het spul weer uitgepakt.
  We hebben gezorgd voor een goede lunch die we lekker buiten konden gebruiken.

  De verhuizers namen de dozen die al leeg waren mee en het bedrijf had al een afspraak gemaakt om nog eens 120 dozen op 11 oktober op te halen.Een goede stok achter de deur.

  We zijn 's middags meteen de keuken gaan inpakken, dat is best veel werk maar lukte wonderwel best snel.

  We hebben aan  de verhuizing best een prettige herinnering, alles liep gesmeerd, zonder tegenvallers.

  Manlief was die week vrij op de avonden na omdat hij dan excursies moest geven.We hadden af en toe hulp van dochter en schoonzoon maar we vonden het ook prettig om alles op ons gemakkie uit te zoeken . Alles wat we niet meteen kwijt konden kwam in het tuinhuis te staan of in de garage.
  Willy  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  05 nov 2011 12:06
  Bij onze laatste verhuizing had ik met het klussen al steeds de kat meegenomen, zo was ie al wat gewend.
  Maria1000Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:10460


  --
  05 nov 2011 01:37
  Fijn dat het zo goed gegaan is allemaal Willy. 

  Goed idee van die kat van K'tje.
  We are human beings, not human doings.
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  05 nov 2011 03:16
  Geplaatst door Maria1000 op 05 nov 2011 01:37:27
  Fijn dat het zo goed gegaan is allemaal Willy.

  Goed idee van die kat van K'tje.


  Ja, die kat zit vól goede ideeën!
  Groetjes, Anja
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  06 nov 2011 01:36
  Zo deden wij dat met de hond ook, af en toe alvast mee naar het nieuwe huis. Die heeft de dag van de verhuizing 's avonds als een blok liggen slapen. Die was direct gewend.

  Wij zijn, al weer bijna 2 jaar geleden, verhuisd en hebben alles zelf gedaan. Mijn broer had de vrachtwagen van een kennis geleend en daar ging 's morgens om half 8 alle dozen en meubels in het oude huis in. 5 man sterk zijn ze aan het inladen geweest. En tegen de lunch kwamen ze voorrijden bij het nieuwe huis.

  In no time kwamen alle meubels eruit, de dozen werden direct naar de kamers/ruimtes gebracht waar ze uitgepakt moesten worden.
  De keuken is diezelfde dag nog ingeruimd door mij, mijn schoonzus en schoonmoeder. Alles afgewassen (had ingepakt in kranten gezeten) en schoon de kasten in.

  Tjonge, wat een onderneming, maar wat waren 's avonds toen we alleen waren blij in ons nieuwe stulpje!
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"
  BiloeGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2265


  --
  06 nov 2011 03:47
  @Willy fijn dat de verhuizing zo soepeltjes is verlopen, ik wens je veel woonplezier toe in je nieuwe stulpje
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  06 nov 2011 10:15
  Geplaatst door Anja1966 op 05 nov 2011 15:16:27
  Geplaatst door Maria1000 op 05 nov 2011 01:37:27
  Fijn dat het zo goed gegaan is allemaal Willy.

  Goed idee van die kat van K'tje.


  Ja, die kat zit vól goede ideeën!


  Niet meer hoor Anja, hij is al 2 jaar dood...
  BiloeGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2265


  --
  18 okt 2012 03:35
  Broer lief woont nu in een super klein flatje (76 vierkante meter) Dat is echt heel klein, zeker als de kinderen er zijn. Nu de kinderen groter worden, is het echt niet lollig meer. Dus dit weekend besloten zij: we willen toch graag verhuizen. Arnhem is in twee delen verdeeld, (gesplitst door de rijn) Arnhem Noord en Arnhem Zuid. Mijn broer, en ook wij wonen nu beide in Arnhem Noord, wat we zelf mooier vinden dan Zuid. Maar Arnhem Noord is relatief veel duurder om te wonen dan Zuid. Dus voor betaalbare huurwoningen moet je toch vaak de brug over naar Zuid. In Arnhem Noord heb je domweg geen gezinswoning onder de 800 euro, die nog een beetje netjes is. In Arnhem Zuid wel, dus broer toch maar over de brug zichzelf ingeschreven op een woningen afgelopen maandag.

  Gisteren kreeg hij een telefoontje, dat hij drie woningen mocht komen bezichtigen. Spannend, de afspraak stond voor vandaag, hoezo turbo? Vanmorgen zijn ze wezen kijken, de woning die ze afhankelijk het mooiste leek viel in het echt tegen. Schimmel in de badkamer, gaten in muren, slecht houtwerk enz... Veel te klussen, iets teveel.

  Woning twee, leek ze minder mooi. Maar jeetje die viel in het echt totaal niet tegen. Spik-splinter nieuwe keuken, badkamer en wc erin. Met een grote leefzolder erbij enz... Deze is geweldig, broer lief zei: Hoe groot is de kans dat wij deze woning krijgen? Die man: 100%, als jullie nu "Ja" zeggen en er snel in kunnen trekken.

  Wow, dat is echt even schrikken, afgelopen zondag dacht je nog, eens rustig orienteren op nieuwe woningen, vier dagen later heb je een nieuwe woning. Ik zei tegen broer: Nu doen, hij is nog goedkoper qua huur dan die kleine flat nu. Je bent nu nog werkeloos, dus tijd genoeg om te klussen. En die flat is echt veels te klein.. Oke het is Arnhem Zuid, en geen Noord. Ik had ook liever gehad dat jullie in deze buurt bijven wonen. Maar jongen, een lekkere tuin, een schuur, een speelzolder voor de kinderen, kind vriendelijke buurt. En je blijft in Arnhem hoor, je gaat de stad niet uit. Broer lief: Maar jij zegt ook altijd: Mij krijg je de brug niet over. Ik: Klopt, maar schat, ik heb geen kinderen, woon in een veel goedkopere en ruimere flat, ( doordat we aangepaste woning moeten hebben, dat is onze mazzel) En als jij hetzelfde wilt vinden als je nu Arnhem Zuid aangeboden krijgt, in Arnhem Noord, dan kun je wachten tot je een ons weegt. Meer ruimte, een lekkere tuin, doen... Het is een nette en kindvriendelijke buurt, Niet zo twijfelen en nu gewoon "Ja" zeggen.

  Hij: Maar we moeten ook snel verhuizen. Ik: Man, doe niet zo moeilijk. Dan de turbo erin.. die woning zeg je zelf is in een zeer nette staat. Vele handen maken licht werk. Je hebt zo vaak pech, zijn vriendin schreeuwde op de achtergrond: luister naar je zus. We zijn gek als we nu 'nee' zeggen. Ze hebben dus "ja" gezegd.

  Ik zal het best even wennen vinden, het was zo gezellig dat hun bij ons in de buurt woonde, samen even naar de Appie, even snel aanwaaien, enz.. Maar goed, zoals meneer Biloe ook al zegt: ze gaan niet emigreren.

  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  18 okt 2012 03:38
  Tjonge, da's nog eens turbo inderdaad zeg! Super dat dat zo snel gegaan is. Ik kan me de terughoudendheid van je broer wel voorstellen, het ging ook allemaal zo snel. Maar wel goede keuze inderdaad om door te zetten! Fijn vooruitzicht!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34799


  --
  18 okt 2012 04:45
  Fijn Biloe, dat ie zo snel een geschikt huis krijgt.
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  18 okt 2012 04:48
  Wauw Biloe dat was wel heel snel zeg. Stonden ze al heel lang ingeschreven of was het via een particuliere verhuurder? Nou ja doet er niet toe, fijn dat het zo snel gegaan is.
  Maria1000Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:10460


  --
  18 okt 2012 08:09
  Poeh, wat snel. Blijkbaar niet zoveel woningnood in Arnhem. Fijn hoor voor je broer!
  We are human beings, not human doings.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  18 okt 2012 09:50
  Biloe, wat fijn voor je broer, dat hij zo snel een andere woning kan krijgen!
  Groetjes, kôlleke
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  18 okt 2012 10:11
  @Biloe, wat goed voor je broer, en het is te overzien de afstand.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  22 okt 2012 01:50
  Zo Biloe, dat is nog eens snel gegaan! Fijn zo'n grotere woning met de kinderen.
  Gompy
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  22 okt 2012 02:32
  Wat een geweldig nieuws! En ze blijven in dezelfde stad, dat kan je toch met alle wil van de wereld niet 'ver weg' noemen! ;-)
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22949


  --
  22 okt 2012 06:14
  Biloe, dat is vlug gegaan, fijn voor je broer,  en net wat Pepo zegt ze blijven in dezelfde stad.
  BiloeGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2265


  --
  26 okt 2012 01:52
  Update, 20 november krijgt broer de sleutel, en per 1 december is de huur van zijn huidige flat opgezegd. We hebben dus 10 dagen om de nieuwe woning op te knappen, en te verhuizen. Dat is niet echt een 'zee' van tijd. Dus we proberen nu al zoveel mogelijk van te voren te doen. Mijn berging ( ik had ruimte genoeg, staat nu tot de nok toe gevuld met laminaat, behangrollen, verf, kwasten enz... We hebben nu bijna alles in huis. Straks spullen die hij weg wilt doen op marktplaats zetten. Broer lief en zijn vriendin hebben leuke dingen uitgezocht. ( Volgens mij gaat het best een hip huis worden)

  De kinderen zouden ieder een eigen slaapkamer krijgen, maar wat schetst onze verbazing ze willen samen een kamer delen. Papa, we willen samen op het stapelbed blijven slapen, dat vinden we zo gezellig, bij mama moeten we ook apart slapen. Oke, nou dan delen jullie de slaapkamer maar weer. Scheelt weer een extra bed kopen enz.

  Deze week heb ik broer lief veel geholpen, we hebben 20 dozen ingepakt, en een planning gemaakt. Grof vuil gebeld, foto's gemaakt van wat ze willen verkopen op marktplaats enz. Drukke week geweest. En er zullen nog veel drukke weken volgen. Maar goed, wat nu is gebeurd hoeft straks niet meer.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73472


  --
  26 okt 2012 02:05
  Fijn zeg dat de voorbereidingen al zover op gang zijn.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22164


  --
  26 okt 2012 02:35
  Jullie zijn goed bezig Biloe!
  Grappig dat de kinderen bij elkaar op de kamer willen slapen. Dat scheelt een kamer opknappen! Dat kan dan eventueel later.
  Veel succes met alles.
  Groetjes, kôlleke
  BiloeGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2265


  --
  26 okt 2012 04:33

  Oja, ik heb nog een klein dilemma, over het verhuizen. Zie bij over kinderen dit topic.


  @S-je bedankt voor je reactie.

  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  26 okt 2012 06:38
  Biloe, ik kan in OK niet reageren, dus even hier: Ik vind ook dat je het moet proberen, ik denk dat je het echt heel leuk zal vinden en weet zeker dat je het kan.
  Hou in je achterhoofd dat ze boos kan worden, maar probeer je in eerste instantie te verheugen.
  Je weet inmiddels dat ze niet echt ontploft, dat is een geruststelling . Misschien kan je broer als hij de tip van S-je opvolgt er bij zeggen dat als het haar niet lukt om niet boos te worden tante Biloe haar even in aan andere kamer tot rust laat komen en ze weer naar tante Biloe mag als de bui over is. Dan dek je je een beetje in.
  Maar zo'n bui negeren is het beste, het is voor haar een "wapen" en daar moet je eigenlijk geen aandacht aan besteden, hoe moeilijk dat ook is.
  Maar ga je vooral verheugen en genieten. En vergeet niet dat meneer Biloe er ook is.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  31 okt 2012 09:48
  Een paar jaar geleden is er in de woonplaats van dochter L(dichtbij onze oude woonplaats) een appartementencomplex gebouwd midden in het centrum
  De meeste flats zijn toen verkocht maar er waren ook nog 20 appartementen die niet werden verkocht.
  Dit jaar heeft de eigenaar besloten ze flink in prijs te verlagen en er een terugkoop garantie bij te geven en de gemeente geeft er een starterslening bij.

  Onze zoon is (eigenlijk tegen zijn wil) met ons meeverhuisd toen hij op missie was en vanaf dat hij weer terug was was hij actief of minder actief op zoek naar een huurwoning.
  Er kwam niets voor hem vrij en toen bleek dat de prijzen van de koopflats flink omlaag gingen en de andere voordelen er bij kwamen zijn meneer W en hij gaan kijken of het te behappen is voor hem.
  Hij is alleen en moet het dus alleen opbrengen.

  Met als resultaat dat meneer W en hij nu onderweg naar de notaris zijn om het koopcontract te tekenen.
  Het is een nieuwe flat er moet alleen een keuken worden geplaatst en verder natuurlijk alles wat je anders doet wanneer je in een nieuw huis komt.
  Met een week of 6 zal het wel gereed zijn.

  Jammer is wel dat hij morgen op oefening moet voor 2 weken maar het is niet anders.
  Vanavond gaan we er even met z'n allen naar toe.
  Willy

  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  31 okt 2012 10:47
  @Biloe heb ik OK gereageerd.

  @Willy dat is geweldig nieuws.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32328


  --
  31 okt 2012 10:48
  Wat leuk Willy!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"


  ---