stoppen met roken
829 Reacties
|
AuteurBerichten
nikkiroosGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:15


--
22 jan 2006 10:01
  Ik ben zo goed als gestopt met roken,maar wil eigenlijks helemaal stopen. Maar heb gehoort dat als je stopt ongeveer 6 kilo kan aankomen,en dat wil ik natuurlijk niet. Maar sport nu wel 3 a 4 keer in de week,waarbij ik max 2x rpm(spinning) doe. En merk nu al dat ik meer conditie krijg. Maar vraag me nu af of er iemand ervaring heeft met het stoppen met roken en dat ie aangekomen is of niet Ik hoor het graag van jullie!!!!! gr linda......
  esthurGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:13


  --
  22 jan 2006 10:22
  Ik ben ook gestopt met roken, maar dat was ook omdat ik zwanger was van mijn dochtertje. Ik ben na twee jaar inclusief zwangersschap 2 a 3 kilo aangekomen, het schommelt wel eens. Ik vond het jammer maar het kan natuurlijk ook door de zwangerschap komen. Ik weet nog wel dat ik het voordat ik zwanger was 30 keer geprobeerd had om te stoppen, dus ik ben allang blij dat het mij gelukt is.
  tijgertjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:678


  --
  22 jan 2006 11:13
  Hoi, Als je gestopt bent met roken, kom je ongeveer 2,5 kilo aan, zeg 5 kilo. Dit is omdat je spijsvertering anders gaat werken. Je kan moeilijker of minder vaak naar de toilet en je kan vocht vast houden. De eerste gedachte is dan ik begin maar weer met roken. Echter die kilo's blijven er vaak aan zitten. Deze problemen lossen zich meestal na een paar dagen weer op. Verder kan als je tijdens het roken eet momenten verving voor roken een soort te kort zijn ontstaan in je lichaam. Wanneer je stopt met roken wil het lichaam die weer aanvullen en zo kan je meer gewicht krijgen. Al het overige gewicht eet je er zelf aan. Dus kijk uit bij het stoppen met roken dat je de sigaret niet vervangt voor snoep en snacks. Ga niet strenk op je voeding letten en stoppen met roken tegelijk. Op twee dingen tegelijk letten is gedoemd te mislukken. Vergeet niet dat stoppen het aller belangrijkste is. Wat aankomen weeg daar niet tegen op. Als je een half jaar gestopt bent met roken kun je evt. een dieet gaan volgen, maar meestal heeft je lichaam zich aangepast en ben je je fitter gaan voelen met als gevolg dat je meer beweegt en dus langzaam weer afvalt. Drink veel water om alle afvalstoffen snel het lichaam uit te krijgen. Verder is minderen alleen goed als voorbereiding op de stop. Een beetje blijven roken is heel gevaarlijk. Bij het minste of geringste zit je weer aan je oude hoeveelheid. Dus stoppen is definitief een punt achter zetten. Het laatste is niet zo makkelijk als je zo even kan zeggen. Je moet roken ook zien als een drugs. Een sigaret is je maatje, maar wel een heel vervelende, want hij geeft veel ellende op den duur!!!!!!!!!! en echte vrienden doen zo iets niet!!!! Motivatie is de beste hulp bij stoppen!!!! Tijgertje
  SoyGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:113


  --
  25 jan 2006 08:24
  Hoi Nikkiroos. Ik ben meer dan een jaar gestopt. En ik had eigenlijk verwacht niet aan te komen omdat ik 1) weet hoe ik makkelijk minder energie kan binnenkrijgen (ik leer voor dietiste) en 2) ook tegelijker tijd meer ging sporten. Maar ik ben toch 4 kg aangekomen. Ik vind het eerlijk gezegd niet erg (niet dat ik nu overgewicht heb...) maar ik voel me echt stukken gezonder. Ik kan echt weer heerlijk sporten en fietsen en lekker meerdere trappen lopen zonder snel buiten adem te lopen. Verder vond ik de reactie wel goed van Tijgertje dus ik hoef hier eigenlijk niks meer op aan te merken! Groetjes Soy
  nikkiroosGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:15


  --
  25 jan 2006 09:05
  hoi soy, Ik ben zo goed als gestopt met roken,vind sporten erg belangrijk en wil graag een goede conditie hebben en dat lukte niet met roken. Voel me er ook een stuk beter bij moet ik zeggen. En ja als ik wel aan zal komen...pech dan gaat er toch wel weer af. Maar ik sport nu best wel veel zo`n 3 a 4 keer per week. Als mijn omvang maar minder wordt...vind ik de kilo`s niet meer zo belangrijk. Het sporten geeft mij goede insperatie om te stoppen met roken. groetjes linda...
  wilmaatjeGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:42


  --
  18 apr 2006 03:35
  Hoi Linda, Ik ben een paar jaar geleden gestopt met roken (helaas wel weer begonnen en ga heel gauw weer stoppen), maar ik ben toen ook meteen begonnen met lijnen, dan maar even heel moeilijk: ik ben toen 10 kg afgevallen in een half jaar. Dat kan dus ook. Succes en groetjes Wilma
  chaootjeGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:43


  --
  11 jun 2008 07:55
  Het is een al wat oudere topic, maar ik ga hem toch weer leven inblazen.
  Ik heb al heel wat stoppogingen achter de rug en zit er nu weer tegenaan te hikken. Ik krijg de laatste tijd wel veel momenten dat ik me eigenlijk begin te schamen. Zondag gingen we met een groepje mensen vissen, geen winkels in de buurt, maar de verslaafde als ik ben was overal op voorbereid. Extra pakje sigaretten meegenomen. Dus ik was gedekt, dacht ik. Mijn vriend was de laatste die mijn vuuraansteker gebruikt had en ik had hem wel teruggekregen bleek later.

  Dit gebeurde er : Ik was klaar met opbouwen, wilde de maden eraan handen en dan is het eerste wat ik doe een sigaretje pakken. Maar waar is mijn vuuraansteker??? Ik heb de hele auto tot 2 keer doorzocht en grondig kan ik je melden. Zelfs in de kofferbak. Het gras naast de auto, het pad van de auto naar mijn visplekje en alles erom heen. Ik was paniekerig, werd chagerijnig omdat ik dan steeds heen en weer moest lopen om vuur te lenen. De hele middag zonder sigaretten, ik kon gewoon vuur van mijn vriend lenen, maar dat ging er dus door mij heen. Ik dacht dat ik gek werd. Waar ben ik eigenlijk mee bezig???

  Vanavond op de radio : een vrouw die ook verslaafd was aan roken.
  Ze had geen sigaretten meer en ging alle zakken en tassen bij langs om maar een sigaretje te vinden. Heb ik ook al gedaan, omdat er toen geen winkel open was. Of om 7 uur 's ochtends bij een tankstation staan voor sigaretten.

  Dit is toch om je rot te schamen, of niet soms?

  Minderen werkt niet, of alleen maar tijdelijk.  Ik zit er nu steeds tegenaan te hikken wanneer komt het uit om te stoppen. Hmmmmm nooit dus, er is steeds wel een smoesje dat het niet handig is om te stoppen. Ik voel me zo'n ontzettende zwakkeling. Jeetje, zeg. Dit lucht wel even op. Pfffff.
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  11 jun 2008 08:40
  Je bent juist heel erg sterk als je toegeeft dat het moeilijk is en dat je je moeilijke momenten hebt. Er zijn hier wel meer mensen die proberen te stoppen, misschien kunnen jullie hier je ervaringen uitwisselen, stopdata bepalen enzo.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  11 jun 2008 08:52
  Ik heb mijn zwager ook een keer helemaal over de rooie meegemaakt omdat hij niet aan sigaretten kon komen op een bepaald tijdstip van de dag.

  Ik heb nooit gerookt dus ik weet niet hoe dat in wezen voelt als je zo in paniek raakt. Vanuit mijn niet-rokers-visie komt het op mij over als een sterk overtrokken reactie, maar ik realiseer me ook dat het nou eenmaal zo werkt bij verslavingen.

  Wel dapper dat je het inderdaad toegeeft en dat het je met 2 benen op de grond zet. Jammer dat het er tot nu toe niet toe heeft geleid dat je door kon zetten om te stoppen. Mogelijk is elkaar steunen in zo'n stoppen-met-roken-topic als dit een stok achter de deur.

  Alle sterkte.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  JokeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6740


  --
  11 jun 2008 10:49
  Heks wil ook stoppen. Misschien kunnen jullie elkaar steunen?
  groetjes, Joke
  moderator
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  11 jun 2008 10:53
  Ik ga ook stoppen. Voorlopig kan ik als tip geven: Stop in ieder geval met binnen roken. Dat scheelt al een hoop sigaretten, shag en stank in huis ;-)) 1 juli is de datum voor de horeca, lijkt mij een hele mooie stopdatum. Denk dat ik dat maar als richtdatum ga aanhouden, is na het feestgedruis van bruiloften en EK.
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  11 jun 2008 11:10
  Geen excuses zoeken over feest, sport, horeca. Dan heb je zo weer een excuus om weer te beginnen o: er komt vast wel weer een feest...

  Stoppen is niet makkelijk, maar als je echt wilt, wel te doen. Als je eenmaal gestopt bent, blijft dat zo, ook als je er per ongeluk weer een hebt opgestoken. Denk dan niet: mislukt, maar denk: terugslag... En ga door met stoppen!

  Ik ben er nu zo'n 12 jaar af, en ben nog steeds verslaafd. Zo werkt dat, blijf je dat realiseren. Ik zou niet meer terug willen naar de tijd dat ik om vijf uur smiddags keek of ik genoeg in huis had om de nacht door te kokmen, de tijd waarop ik savonds een biertje ging drinken in het café, niet voor het biertje, maar omdat daar shag verkocht werd...  

  Alle stoppers heel veel sterkte, en voor sommigen werkt DIT als motivatie...  Verder is er een nieuwsgroep (usenet) geen idee hoe actief nog, over stoppen met roken.
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  11 jun 2008 11:10
  Hoi ,
  Achter ieder roker , schuilt een stopper .
  Ik kan je een ding mee geven , het is mij gelukt en het lukt  jou ook .
  chaootjeGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:43


  --
  12 jun 2008 10:07
  Het is na die tijd gezien ook een sterk overtrokken reactie, maar op dat moment was het zo echt.

  Stoppen met binnen te roken werkt bij mij niet, minderen ook niet. Ik moet gewoon in 1 keer stoppen, ik ben al vaker gestopt, als ik de eerste 3 dagen maar eerst achter de rug heb, is zijn humeur stukken opgeklaard. En als de eerste 3 weken om zijn is het bij mij in principe klaar. Roken is bij mij een hele vervelende sterke gewoonte geworden. Ik kan dan even pauze nemen en tot rust komen enzv.

  Peter ik heb even op de site gekeken en dat lijkt me wel wat, alleen je kan hem niet instellen op 2008, helaas, maar misschien dat ik ergens op het net wel 1 kan vinden die dat wel kan.

  Ik stel het ook steeds uit, steeds smoesjes, dagje alleen thuis, feestje problemen of wat dan ook, het zijn dus echt smoesjes.

  Bedankt voor jullie reacties en steun. Ik laat het hier wel weten hoe het gaat.
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  12 jun 2008 10:21
  Kom op Chaootje het gaat zeker lukken!!!
  CliviaGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:982


  --
  12 jun 2008 10:28
  Een vriend van een van mijn kinderen is gestopt, maar die heeft zijn levenswijze ook een beetje aangepast. Hij heeft zich voorgenomen om drie weken geen bier te drinken, omdat dat bij hem altijd samen ging met een sigaret. En hij wist van zichzelf dat als hij gewoon af en toe een biertje zou nemen, hij de sigaret er ook weer bij zou willen hebben. Dus nu drie weken allebei niet, en dan misschien wel weer bier. Ik vond het wel een slimme, doordachte manier. Misschien kun jij ook zoiets doen? Eens goed kijken naar de momenten dat je zwak bent, en daar iets op verzinnen? 
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  12 jun 2008 11:30

  Zowiezo ben je zwakker als je wat alcohol op hebt en pak je gemakkelijker die sigaret. Dus beter even niet als je gaat stoppen met roken.


  citaat:
  chaootje wrote:
  ik ben al vaker gestopt, als ik de eerste 3 dagen maar eerst achter de rug heb, is zijn humeur stukken opgeklaard.


  Grappige verschrijving: ZIJN humeur. Bij ons was dat dus wel zo: Mijn man stopte met roken en was echt niet te harden, maar voor het goede doel heb ik dat zonder mopperen drie weken verdragen, toen klaarde hij weer een beetje op (en ik dus ook)

  Dus: als die eerste tijd voor HEM maar achter de rug was, klaarde MIJN humeur weer op. Smile

  Maar even zonder gekheid: Veel succes en zet door he!

  Groetjes, Anja


  Edited by - Anja1966 on 12-6-2008 11:31:36 AM
  Groetjes, Anja
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  12 jun 2008 01:14
  Mijn man en ik zijn dus dinsdag gestopt nou het is een hel.
  We hebben in 13 jaar nog nooit woorden gehad maar gisteren dus wel, we moesten halverwege gelukkig wel hartelijk lachen maar toch.
  Wij hebben alle asbakken weggehaald, maar iedereen die nu rookt wordt door ons gezien, normaal was dat niet zo.
  We blijven er voor gaan maar er zijn momenten, zeker vanmorgen voordat ik weg moest die, drie minuten dat ik normaal een sigaret rook en nu niks omhanden had.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  12 jun 2008 01:27
  Heks, je zou een klein klusje kunnen doen in die 3 minuten? Als is het even wat opruimen ofzo. Jezelf bezig houden op die momenten.

  Volgens mij kan het fijn zijn samen te stoppen maar ook vervelend zoals jullie gister woorden hadden. Gelukkig konden jullie er om lachen. Ik denk dat het over een tijdje ook wel minder word als je wat gaat wennen aan het niet roken.

  Voor thuis zou je bezoek kunnen vragen buiten te roken dat is weer een verleiding minder, zeker met dit weer! Misschien kan je ze ook vragen om je geen sigaret aan te bieden. Dan is het ook ietsjes makkelijker om het niet te doen denk ik?
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  12 jun 2008 01:29
  Om van nagelbijten af te komen kreeg ik ooit de tip om van wol touwtjes van ongeveer 10cm te knippen en dan elke keer als ik nagels dreigde te gaan bijten zo'n touwtje pakken en knoopjes in gaan leggen tot er geen knoopje meer in te leggen was.

  Iets voor jou Heksie?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  12 jun 2008 01:45
  Knoopjes leggen is het proberen waaard.
  We hebben nog een zoon in huis die rookt, wel alleen boven maar je hebt de neiging om in zijn kamer te gaan zoeken.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  12 jun 2008 01:47
  Niet gaan zoeken daar! Alleen op zoek gaan naar een bolletje wol!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  12 jun 2008 02:02
  Slotje op de deur Heks? ;-)

  Je doet het volgens mij hartstikke goed!
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  12 jun 2008 03:50
  grom. pak tak!!!!!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  chaootjeGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:43


  --
  13 jun 2008 06:11
  Anja het is een foutje van mij, het moet mijn humeur zijn. Mijn vriend is het lijdend voorwerp dan. Ik ben dan niet te harden. LOL.

  Een pen hielp mij er door heen. Als ik ergens stil moest zitten, had ik altijd een pen om mee te friemelen. Ik miste de sigaret dan niet zo, omdat je toch wat in je hand had.

  Maandag is mijn stopdag. Deze weekend stoppen is niet zo verstandig, want mijn vriend rookt ook. En gaat hij me toch plagen. Zondag mijn laatste sigaret. Ik ga me het niet moeilijker maken dan strikt noodzakelijk is. En krijgt hij mijn rothumeur ook niet over zich heen.

  Ik ga mijn dagen en ritme ook anders indelen. Ik ga aan het sonja bakkeren, dit is voor mij geen dieet, maar een manier om regelmatiger en vaker te eten. Ik eet maar 1 keer per dag en dan ga je ook sneller snoepen als je niet meer rookt. Ik val er trouwens wel van af. Als ik rook tenminste. Ik wil nog graag een paar kilootjes kwijt, die ik heb gekregen bij mijn vorige stoppoging. En ik ga elke dag sporten, heb thuis van die apparaten, steppers en hometrainer.

  Heksje en partner volhouden en ik vind het heel knap dat jullie het samen doen.

  Edited by - chaootje on 13-6-2008 18:22:16
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jun 2008 06:44
  Tot nu toe houden we het goed vol, het is al zelfs zo erg dat we duidekijk ruiken dat er nog een rookt.
  We zijn minder sjaggie, behalve dan dat ik vanmiddag heel erg tekeer ben gegaan. Maar dat was een combi van alles.
  Ik reed onderweg naar huis en een man met een andere nationaliteit en een lange baard kwam wel van rechts maar ik reed op een voorrangsweg en bij hem op de weg stonden haaientanden, hij duwde door en ik moest vol in de rem en het scheelde echt maar een haartje en voor het eerst in mijn leven heb ik eerst getoeterd, toen ben ik uitgestapt en heb zo staan schelden en hem gevraagd om eerst in nederland zijn rijbewijs te halen omdat auto's wat anders zijn dan kamelen. Hij heeft alleen maar solly gezegt en reed toen gewoon weg.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  kaatjestruikGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:55


  --
  13 jun 2008 06:48
  Ik ben 10 jaar geleden gestopt en heb lang een kort lontje gehad...... Wel lekker opluchtend.
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  13 jun 2008 09:52
  Heks, mijn netvlies zag het helemaal voor me.
  Ik zit hier te stikken van het lachen. LaughingLaughingLaughing
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 jun 2008 10:50
  Die Heksie! Wat weet je het toch altijd smakelijk te omschrijven!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  13 jun 2008 11:50
  Ik zie je voor me Heks, rook niet uit je mond, maar uit je oren! ;-))
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  14 jun 2008 07:35
  Laughing
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  Kim Van der StraetenGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:25


  --
  09 sep 2008 02:58
  Ik heb met Nieuwjaar mij het goede voornemen genomen van te stoppen met roken en dat is me tot nu toe al aardig gelukt

  momenteel ben ik dus al iets langer dan 8 maand gestopt.

  Maar er zijn toch nog altijd moeilijke momenten dus ik moet blijven volhouden en duimen dat ik het zo goed blijf doen.

   x Kim x

  Edited by - Daanie on 10-9-2008
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  11 sep 2008 10:34
  Ik ga steeds weer de fout in, het weekend ga ik maar zoethoutjes kopen
  Manlief is nu bijna 4 maanden gestopt met roken en het doet hem niets.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  BeautyqueenGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:964


  --
  12 nov 2008 11:37
  Het is inmiddels november en ik vraag me eigenlijk af hoe het met de stoppers is...
  Heb net even alles gelezen...
  Ik neem mijn petje af voor jullie...Knap werk!!!!

  Edited by - Beautyqueen on 12-11-2008
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 nov 2008 10:44
  Ik rook nog steeds, maar mijn mannetje echt niet.
  Zelf ga ik binnenkort weer stoppen en ga er nu vanuit dat het gaat lukken.
  Als ik zeg dat ik probeer te stoppen lukt het niet.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  catelinaGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:6


  --
  25 nov 2008 03:58
  Hallo allemaal,

   Ik rook sinds 10 dagen niet meer. Ik heb mijn sigaretten weggelegd na het lezen van het boek  De verslaving voorbij van Jan Geurtz.  Ik ben heel benieuwd of er mensen zijn die dit boek ook gelezen hebben en toen hebben besloten om gewoon niet meer te roken??? Ik hoor jullie ervaringen graag.

  groetjes Catelina 
  Marion60Gebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2547


  --
  25 nov 2008 05:21
  Ik ken het boek niet. Is het net zo iets als Alan Carr? Ben nu ruim4 weken gestopt, wel 3x de verleiding niet kunnen weerstaan en een sigaretje gerookt. Blijf het moeilijk vinden. Stoppen gaat me meestal wel makkelijk af maar het volhouden pfffff Jullie begrijpen, ik ben al vaker gestopt maar altijd weer begonnen. Soms wel na 3 jaar Frown

  grtz

  Marion
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  26 nov 2008 09:02
  Hoi  Catelina ,

  Een vraag je nog steeds rookvrij ??Ik weet zelf hoe moeilijk het is om te stoppen met roken .Dit besluit heb ik zelf 4 jaar geleden genomen , maar ik kan zeggen dat ik blij ben dat ik toen heb door gezet . Het is afzien en kost je  bloed zweet en tranen .

  Maar het is echt de moeite waard !!!!!!!!!!!!!!

  Suc6 ermee , en laat eens wat van je horen hoe het ga at ??
  catelinaGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:6


  --
  26 nov 2008 09:50
  Hallo allemaal,

  Ik ga jullie zeker op de hoogte houden hoor!!! En als ik het moeilijk krijg post ik even hier.

  groetjes catelina 

   
  tineke1962Gebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:2


  --
  02 jan 2009 04:45
  ik ben vorig jaar gestopt met roken met hulp van de elektriche sigaret.

  Die sigaret geeft je een stootkje nicotine die alleen in je bloed komt en niet in je longen.

  nee goed is het niet mAAR de echte sigaretten heb je ze beide.

  Langzamerhand ik heb er 2 maand over gedaan, stop je automatich.

  want de elektrische sigaret rookt niet zo lekker als een echte sigaret.

  Ik ben vorig jaar ook meteen aan de lijn gegaan.

  Dus ben gestopt met roken en 10 kilo kwijt.in 1 jaar.

  Het stoppen met roken is echt niet gemakkelijk, maar die elektrische sigaret heeft me echt even geholpen, want je moet ook van de gewenning af komen

  En als ik het kan kan iedereen het want ik ben een snoepert!!!.

  Succes
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  02 jan 2009 08:53
  Ik stop dus definitief op 13 januari, het gaat mij ook lukken omdat ik er klaar mee ben, ik wil gewoon niet meer.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  02 jan 2009 10:34
  Ik ben ook gestopt ondertussen, zelfs zo dat ik op "hoogtijdagen" een sigaretje kan meeroken en daarna de handel zo, hoppekee een maand of 3 niet aanraak. Had ik nooit van mezelf gedacht. Aankomen kwa gewicht? Was het maar waar :P Heks, je kan het! Je man is ook al gestopt. Samen is nog makkelijker!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  02 jan 2009 10:36
  MacMick, 1000 posts! Gefeliciteerd!!!!!! ;-)))))
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  02 jan 2009 10:38
  Joehoe feest.

  Ik weet dat het mij nu gaat lukken, ik ben er echt zelf klaar mee.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  02 jan 2009 11:56
  MM gefeliciteerd  1000   posts  

   tuurlijk gaat het je lukken Heks    , je bent een grote meid, en we slepen je er wel doorheen.  
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  03 jan 2009 12:33
  1000   Thumbs-up Hee mackmickey, proficiat Cake

  @ Heksie, ik duim voor je  

  Groetnis,  Anjôwa. 
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  03 jan 2009 02:06
  @ Heks achter iedere roker schuilt een stopper .

  En ze kers kun jij dit ook winnen . Ga ervoor je krijgt er zoveel voor terug . Denk eens aan je gezondheid , je ramen hoef je niet zo vaak meer te zemen , je kleding ruikt lekker fris , geen nare hoest buien meer . Centjes over voor voor andere leuke dingen b.v een bloemetje , een bioscoop , theater .........zoveel leuke dingen om te doen . Ben zelf 4 jaar geleden gestopt heb op de dag van vandaag geen enkel spijt van gehad .

  Suc6 ermee
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  03 jan 2009 09:08
  Heks, het gaat lukken, echt! Het enige echt moeilijke vond ik wat ik met mijn handen moest, ik herb meters gepunnikt in die eerste weken... ;-))
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34837


  --
  03 jan 2009 09:41
  Veel succes heks, straks....hier lekker spuien als het even wat moeilijk gaat.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  03 jan 2009 10:01
  Ik ga volgende week lovertjes halen en figuurtjes van piepschuim, die ga k dan weer prikken om met mijn handen bezig te zijn.
  Dat vond ik altijd heel leuk om te doen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  03 jan 2009 12:58
  Heks heel veel succes, het zal heus niet makkelijk zijn maar je hebt doorzettingsvermogen genoeg! Ik ben ook erg trots op mijn mick, zomaar gestopt toen we in het nieuwe huis gingen wonen. Ik ben soms nog wat achterdochtig dan denk ik een sigaret te ruiken en word ik eigenlijk te snel boos. Maar eerlijk is eerlijk hij kan een sigaret roken en er daarna niet meer naar talen. Goed gedaan schat en ook je 1000 posts, op naar de 2000.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  03 jan 2009 04:00
  Heksie, knip ook touwtjes van 10cm. Als je dan stil zit en even niks met je handen te doen hebt: knoopjes leggen net zolang tot er geen knoopje meer in het touwtje kan en dan volgende touwtje pakken.

  En verder zit ik gewoon op je schouder hoor om je te steunen!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jan 2009 04:35
  Ik zou dus vandaag stoppen maar roken, maar dat is gisteren geworden, erg moeilijk, ik eet me ongans aan tomaten want aan snoep wil ik niet beginnen.
  Zondagavond waren mijn sigaretten op en ik vond het onzin om voor 1 dag nog speciaal te gaan halen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 jan 2009 04:39
  Stoer wijf ben je dat je eerder dan gepland gestopt bent! Ik ben kei-trots op je en ik zit op je schouder om je te steunen!

  Lekker dit topic gebruiken om ons te updaten en af en toe je hart te luchten als je het even niet meer ziet zitten zonder sigaretten!

  Succes!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jan 2009 04:46
  Morgen ben ik gelukkig vrij, dus kan ik tomaten gaan halen, ik zal dit topic zeker gaan gebruiken, ik heb 30 jaar gerookt en verwacht dus niet dat het zonder slag of stoot zal gaan. 
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  13 jan 2009 06:04
  grote meid die Heks,zal ik meegaan om  tomaten te halen, misschien   is het te zwaar, zet hier al je frustraties maar neer hoor,we helpen je er door heen, en in mei  krijg je een medaille.
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  13 jan 2009 06:27
  Zet 'm op Heks, ik steun je wel digitaal!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jan 2009 06:58
  Smile
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 jan 2009 09:10
  Heksie, je moet die snoeptomaatjes van de Aldi kopen! Heerlijk zijn die. Zitten in van die salad-shaker-bekers. Echt lekkere tomaatjes!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jan 2009 09:15
  Dat zou ook kunnen, ik ben van kind af aan al verslaafd aan tomaten, toen wij vroeger in duitsland woonden kreeg ik altijd een kilo hollandse tomaten voor mijn verjaardag, heerlijk.
  Nu snijdt ik ze vaak in partjes en dan met een lading zout, of een tomatensalade met een dressing, ik zit dan heerlijk te genieen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 jan 2009 09:25
  Leuk zo'n tomatenverslaving! Hihi!

  Voordeel van zo'n kokertje snoeptomaatjes is dat je ze prima mee kunt nemen voor onderweg. Ideaal!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 jan 2009 09:31
  ja, en voor op mijn werk!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  13 jan 2009 10:58
  Wat knap van je zeg dat je eerder bent gestopt .

  En voor dat je het weet is de week zo voorbij , ik had er ook eerst last van wat moet ik met mijn vingers. Ik liep de hele dag met een pen of potlood tussen mijn vingers . Maar na een poosje verdwijnt dat weer .

  En heb je echt een nico en tine scheut neem een glas water . Helpt meestal ook . En als het echt niet ga at gooi dan een pak rijst leeg en ga korrels tellen .

  Suc6 ermee ik kon het en jij kunt het ook ! ! ! !
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34837


  --
  14 jan 2009 12:55
  Lekker hier komen spuien als het even niet wil, meestal is er wel een digivriendje aanwezig voor wat peptalk....
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  14 jan 2009 07:12
  Sterkte Heksie, en het kan!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  14 jan 2009 12:03
  Heksie, je kunt het Thumbs-up heel veel sterkte ermee, lekker tomaatjes met wat kruidenzout ........

  Groetnis,  Anjôwa. 
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  14 jan 2009 01:40
  Vandaag vindt ik het knap lastig. ben ook best een beetje sjaggie ervan.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  14 jan 2009 02:17
  Niet aantoegeven Heks!

  Het is een hele goede prestatie het stoppen, nu nog volhouden!

  Voor degene die er liever hulp bij hebben: Shampix (als ik het goed schrijf) heeft mijn tante gebruikt. En zij was echt een kettingroker. Tussen de 5 en 15 dagen dat je tablet slikt moet je stoppen. Mijn tante dacht dan doe ik dat de 10e dag lekker in het midden. Ze is eerder gestopt want ze werd zo ziek van een sigaret. Er zit nl. een stofje in dat zorgt dat je de nicotine steeds minder lekker en dus steeds viezer gaat vinden. Ze heeft alleen de dag van overlijden van mijn oom heel moeilijk gehad dat ze weer een sigaret wou (toch al 5 mndn gestopt) ze heeft vlug tegen de kids van haar gezegd de sigaretten die er nog lagen van mijn oom mee te nemen en ze te verstoppen want ze wou absoluut niet weer beginnen met roken.
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  14 jan 2009 03:32
  Sterkte, heks! Knap van je dat je eerder gestopt bent.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  14 jan 2009 06:06
  Ik wil het zelluf doen, ben er toch ook zelf mee begonen.

  Zoals nu na het eten mis ik mijn peukie en in de auto net heel erg.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  14 jan 2009 08:27
  Heks, wat knap dat je eerder bent gestopt en nu volhouden hoor!

  Na het eten kom je gewoon op HHP een bakkie doen. Gebruik je al je tien vingers om flinke berichten te tikken, dan kan er niets anders tussen je vingers zitten.
  Tja en in de auto..... uhhh......? Wat denk je van heel hard meezingen met de radio of een CD! Dan past er niets tussen je lippen...

  Succes meid! Je bent zo sterk, je kunt het echt!
  Groetjes, kôlleke
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  14 jan 2009 08:48
  sokken breien!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  14 jan 2009 08:48
  Nee, niet in de auto natuurlijk!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  14 jan 2009 08:58
  Heks, heb je al pailletjes/lovertjes gekocht?
  Groetjes, kôlleke
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  14 jan 2009 11:53
  We zaten ook meestal even na met het eten even tijd voor een peuk ie.Toen ik gestopt ben , zat ik niet meer na maar ging direct wat ondernemen , afruimen afwassen . En als je een hond hebt laat je deze even uit . Je moet helemaal je leefgewoonten om gooien in iets , waar je even mee bezig bent . Tot dat tine en nico weer zijn verdwenen .

  Kom op heks je kunt en je wilt het ! ! ! !

  Op naar een nieuwe rookloze dag suc6 ermee .
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  15 jan 2009 09:21
  Vanmorgen was ik heel blij dat ik niet meer rook, het scheelde heel veel tijd, nu op mijn werk is het weer lastig omdat er hier weinig te doen is, ik moet gewoon aanwezig zijn en that's it.

  Ik heb nog geen pailletjes gekocht, ben daar nog niet in de buurt geweest, maar doe wel wat andere dingetjes steeds, kleine klusjes die nog moesten gebeuren en gisteren wel een zak popcorn leeggeten.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  15 jan 2009 11:12
  En al weer een dag verder , voordat je het weet is de week voorbij ! ! !

  Sterkte morgen , je kunt het en je wilt het

  Suc6
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  16 jan 2009 07:48
  en de maand, en het jaar...
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  16 jan 2009 10:09
  Voel mij zo alleen zo zonder nico en tine! pfiew.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  16 jan 2009 10:27
  Maar lieverd, je hebt Robbedoes toch nog? En al je digivriendjes en digivriendinnetjes hier!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  16 jan 2009 11:09
  Jawel, maar robbedoes is naar een vergadering en ik ben op mijn werk, en dan duurt de tijd zo lang, thuis ga je aan de slag en hier is gewoon haast niets te doen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  16 jan 2009 11:17
  Oh da's inderdaad beroerd. En ik woon te ver weg, anders wipte ik wel even binnen voor een bakkie.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  16 jan 2009 10:11
  Kom je even sterkte wensen .

  Heks op naar je volgende rookvrije dag .

   Klasse    Serkte ! ! !   voor zaterdag  .

  Je bent onze kanjer .
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  16 jan 2009 10:23
  jippie ay jee, ben wel blij dat ik zo naar mijn bedje mag, zit nu echt op mijn handen, zeker zo na het eten.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  16 jan 2009 10:27
  Welterusten dan! Moeilijk, maar het is je wel weer gelukt vandaag. Klasse!
  Groetjes, kôlleke
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  16 jan 2009 10:43
  Heks  grote meid ben je hoor ,weer een dag verder,go go go   het lukt je zeker 

   
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  17 jan 2009 08:31
  Nieuwe dag, vindt nu dat de kamer van steef stinkt naar de rook, gek dat dat al zo snel is, sta er toch anders in dan bij eerdere stoppogingen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  17 jan 2009 10:26
  Dat gaat de goede kant op Heks, als je vind dat het stinkt.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  17 jan 2009 11:10
  ja, gek he? gisteren na het eten liep steef voor me met een peuk, toen kreeg ik wel trek, maar die kamer stinkt echt.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  17 jan 2009 02:25
  @Sje, geweldig dat je die kaart van Tine en Nico naar mij doorgestuurd hebt.

  Ik heb dus vandaag een kaart otvongen van Nico en Tine, de tekst luidt:

  Lieve Tilly,

  We willen je even een hart onder de riem steken, ondanks dat je afgelopen week van de een op andere dag afscheid van ons hebt genomen.
  Logisch dat je ons mist, we hadden het gezellig samen. Maar meissie, het is echt veel beter dat we geencontact meer hebben.
  Het ga je goed!

  Liefs, Nico en Tine.

  Dit helpt zo'n kaartje, helemaal geweldig!!!!!!!!! 
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  17 jan 2009 03:03
  Hahaha, ik lees dat je je post ontvangen hebt! Hihi!

  Moest gisteren zo lachen om je berichtje dat je eigenlijk niet zonder Nico en Tine kunt dat ik meteen in mijn kaartendoos gedoken ben. Meneer Sje moest ook lachen om mijn voorpret!

  Zet die kaart goed in het zicht hè, zodat je er op zwakke momenten iets aan hebt!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  17 jan 2009 03:18
  Hij staat prominent aanwezig op het buffet naat het draakje onder de tv.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  17 jan 2009 03:24
  Goed bezig! Als je dat draakje maar niet gebruikt om sigaretten mee aan te steken, vind ik het best! ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  17 jan 2009 04:23
  Wat leuk Sje zo'n kaartje  voor  onze Heks, dat geeft zeker een dubbele stimulans.
  huismannetjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:733


  --
  18 jan 2009 07:12
  Heb je je eerste paar sokken al gebreid heks, of heb je er nog verdere afleiding bij. Als je met je handen bezig bent ga je ook niets eten, ook nog wel belangrijk als je stop met roken.

   

  Vind het klasse dat je het zo goed volhoud. Heb het ooit zelf meegemaakt dus weet wat je doormaakt

   

  huismannetje
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  19 jan 2009 08:34
  Ik heb nog niets voor mijn handen, maar wat betreft het eten zijn het voornamelijk tomaten, dus dat maakt niet zoveel uit. Er zijn wel momenten dat ik letterlijk bovenop mijn handen zit.
  Vanmorgen vroeg had ik weer zo'n moment dat ik het liefst boven bij steef naar peuken wilde zoeken, ik ben maar gewoon wat eerder weggegaan naar mijn werk.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  19 jan 2009 02:12
  Goed zo Heks, dat je niet bent gaan zoeken en dat je eerder naar je werk bent gegaan. Volhouden hoor!

  Nu nog iets voor die handen verzinnen..... Heb je nog kleurpotloden of stiften in huis? Ga je gewoon een (uitgeprinte) kleurplaat kleuren.
  Houd je van puzzelen? Probeer een legpuzzel, of een puzzelboekje met Sudoku's, kruiswoordraardsel of woordzoekers.
  Groetjes, kôlleke
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  19 jan 2009 04:37
  Meid, het is vandaag blauwe maandag! Dat is de beroerdste dag van het jaar (o.a. door dip in volhouden goede voornemens). Als je vandaag doorkomt, moet de rest ook goed lukken!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  19 jan 2009 05:36
  Hou vol he Heks!! Denk even aan de vele voordelen die je zelf hier al hebt opgenoemd: zeeën van tijd over en zo en zet door he!! We zijn hartstikke trots op je!!

  Groetjes, Anja

  Edited by - Anja1966 on 19-1-2009
  Groetjes, Anja
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  19 jan 2009 06:29
  Kom op Heks volhouden, denk aan je medaille in mei,daar doe je het   toch voor.
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  19 jan 2009 06:33
  Heks, knap hoor, zoals jij het doet. Volhouden hoor!!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  19 jan 2009 08:28
  Dank u! dank u!,

   
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  20 jan 2009 09:20
  Heks .

  Gefeliciteerd , je bent al een week rookvrij ! ! !

  Kanjer  Op naar week twee , super kanjer .
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  21 jan 2009 12:02
  Mijn vriendin was hier vanavond, zij is een nog ergere stoomboot als ik ooit was, maar zelfs vanavond heb ik het volgehouden, dat vindt ik heel erg goed van mijzelf, bezopen, emotioneel, zonder man en kinderen en toch sterk gebleven.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  21 jan 2009 01:29
  Heks Thumbs-up  hartstikke goed zo, volhouden hoor xxx

  Groetnis en folle leafs,  Anjôwa. 
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  21 jan 2009 08:49
  Heks, ik heb bewondering voor je, het was gisteravond geen gemakkelijke situatie voor je.
  Gompy
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  21 jan 2009 10:22
  Heks, wat superknap van je. Ik ben echt trots op je!
  En nu volhouden hoor. Veel sterkte en een dikke knuffel.
  Groetjes, kôlleke
  silvia31Gebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:401


  --
  21 jan 2009 11:47
  Geeft aan hoe sterk je bent en hoe graag je het wilt.  Zet um op!!!

  Edited by - silvia31 on 21-1-2009 12:45:41
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  21 jan 2009 06:47
  Heks je bent een kanjer  dat je het volgehouden hebt  
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  21 jan 2009 08:17
  Heksie, goed bezig wijffie!

  Oh ja, je moet weer de groeten van Nico en Tine hebben! Ze kunnen makkelijk zonder je, laten ze weten!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  21 jan 2009 11:14
  Fantastisch Heks je bent een kanjer! Zelf op zo'n moeilijke avond als gisteren! Volhouden!!!
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  22 jan 2009 09:02
  tralala
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  22 jan 2009 10:42
  Inderdaad  Tralala  ! ! ! !

  Weer een dag voorbij , Kanjer
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  23 jan 2009 08:57
  yep, en nog steeds niet gerookt.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  23 jan 2009 10:26
  Heks,  geweldig meid   volhouden he, je bent een kanjer 
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  23 jan 2009 11:05
  Heel goed Heks! Heb je al uitgerekend wat je per dag bespaart en bedacht waar je dat aan uit gaat geven? ;-))
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  23 jan 2009 12:16
  Ik bespaar 6 euro per dag, maar leg het niet appart want ik kon het geld gewoon goed gebruiken voor de maandelijkse kosten.
  Het is een goed gevoel dat ik ongeveer 180 euro extra heb voor de gewone dingen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  23 jan 2009 12:19
  Wat een geld eigenlijk he als je dat zo even keihard zwart op wit ziet staan! Kan je er ook niet een klein beetje voor jezelf van opzij leggen? Dan kan je naar een verwennerijtje toeleven, al is het maar een gebakje bij de koffie of een mooie lippenstift of zo!

  Hou vol, he!!

  Groetjes, Anja
  Groetjes, Anja
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  23 jan 2009 01:30
  Wat een hoop geld Heks! Fijn dat je dat weer kan gebruiken voor andere dingen. Niet vergeten om ook af en toe jezelf te verwennen.
  Lukt het nog een beetje, of komen de tomaten al je oren uit?
  Wel volhouden hoor!
  Groetjes, kôlleke
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  23 jan 2009 02:13
  De tomaten willen even niet meer, maar echt behoefte aan iets anders heb ik ook niet meer.
  Ik heb nadat ik dat berichtje aan pepo had geschreven, naar huis gegaan maar nog even gestopt bij de Big Sailer en 1 weekgeld roken uitgegeven Zie koffie bij de buren.
  Morgen avond wordt een beproeving bij twee verjaardagen waar iedereen nog rookt, en zeker de 1e verjaardag waar ik totaal geen zin in heb maar dat is een verplicht feestje. De tweede is altijd gezellig en daar zie ik niet zo tegenop.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  23 jan 2009 02:43
  Hoewel ik nog steeds nicotine verslaafd ben ( E-sigaret) Rook ik inmiddels een jaar geen echte (kankerverwekkende) sigaretten meer. Het is niet moeilijk, want in mijn omgeving rookt alleen mijn schoonzoon en die heeft zelf besloten in mijn huis niet te roken. Als we bij hen zijn steek hij af en toe een sjekkie op. Daar heb ik geen last van. Maar een paar weken terug daar een verjaardag, Vier mensen die rookten, waarvan één als een schoorsteen. Wat was het grijs en wat stonk het er :-))) Luitjes, ik moet om mezelf lachen, maar het was echt vies. Had ik ook nog een plekje naast die kettingroker en ik krijg  het toch echt benauwd ( Ik heb maarliefst 35 jaar gerookt) Dus plaats geruild met mijn schoondochter.
  Maar Heksie, ik snap heel goed dat je er tegenop ziet, want na een paar uurtjes, kreeg ik toch echt weer zin  in een sigaretje, ondanks dat ik het allemaal maar vies vond.

  Weet je wat mij hielp Heksie , ik heb naar die vieze volle asbakken zitten kijken en ik vond het zo fijn dat ik die niet meer heb.

  Weten jullie nog dat ik hier op HHP vertelde dat de longarts tegen me zei dat ik beslist niet meer moet roken en dat er in mijn buurt niet meer gerookt mag worden. Dat als ik ergens op visite was, ik gewoon kon vragen of ze niet wilde roken zolang ik er ben?  En dat ik dat heel raar vond, dat ik mensen in hun eigen huis toch niet kan vragen, niet te roken? NOu, ik had het dus wat graag gedaan, maar ik durfde niet, wat een watje ben ik he?:-)))

  Lief Heksie, ik wens je voor de komende verjaardagen succes. Ik heb zo'n idee dat je het gaat redden, je hebt enorm veel wilskracht. Petje af, wijffie!

  Edited by - Emootje on 23-1-2009
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  23 jan 2009 03:35
  Bedankt voor jullie vertrouwen en ik ga het zeker niet beschamen!
  Het zij gewoon bepaalde rustmomenten tussen het schoonmaken door, nu zet ik vast koffie en doe dan nog een snel klusje totdat de koffie op drink temperatuur is.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  24 jan 2009 08:39
  Onze " Kanjer "  is 11 dagen rookvrij ! ! ! .

  Tralala ....
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  24 jan 2009 09:04
  Goed bezig Heksie!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  24 jan 2009 11:06
  Ik ben echt heel trots op je! Ik ben bezig een vriend van ons te bewegen om te stoppen. Hij wil wel maar..... Zoveel redenen om het nog "even" uit te stellen.

  Goed bezig Heks!!

  Groetjes, Anja
  Groetjes, Anja
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  26 jan 2009 07:01
  En nog steeds rookvrij.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  26 jan 2009 07:31
  Goed bezig meissie!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  26 jan 2009 09:23
  Ga zo door  Heks, klasse 
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  26 jan 2009 09:53
  Onze "Kanjer " is al 12 dagen rook vrij ! ! !

  Ik ben echt trots op , je
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  26 jan 2009 09:56
  Super Heksie! Thumbs-up
  Groetjes, kôlleke
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  27 jan 2009 08:35
  He Heks, wat knap zeg, dit ga je vast en zeker redden!!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  27 jan 2009 09:16
  Clown
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  CliviaGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:982


  --
  27 jan 2009 11:27
  Het is knap hoor. Ik heb ook gerookt, en ik weet hoe het kan trekken. Maar het is absoluut de moeite waard om te stoppen, en wat fijn voor je dat het lukt. Nu volhouden, en dan wordt het steeds gewoner om niet te roken.
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  27 jan 2009 11:45
  Heks, knap hoor, een pluim op je hoed.

  Willy
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  28 jan 2009 04:21
  Onze heks is 14 dagen rook vrij ! ! !

  Kanjer gefeliciteerd
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  28 jan 2009 05:15
  Een toppertje
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  28 jan 2009 06:01
  Echt een stoer wijf is ze!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  28 jan 2009 06:20
  Sophietje, wat ben jij een lief mens, het moet Heks echt goed doen, dat je zo met haar meeleeft.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  28 jan 2009 06:39
  Heks  grote klasse meid,  
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  28 jan 2009 10:06
  @ Emootje , ik weet zelf wat stopen is . Ben zelf 4 jaar geleden gestopt met roken .En vond het zelf altijd leuk dat er mensen waren die je een pluim gaven . En als je pas gestopt bent is iedere dag weer met de billen bloot  .

   Echt de ene kan echt nooit meer ! ! ! .

  Suc6 heks

   
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  29 jan 2009 09:34
  Sophietje, het is geweldig om zo iedere dag die pluim te krijgen, en het helpt zeker, want thuis is het voor iedereen al gewoon dat ik niet meer rook, alleen voor mijzelf nog steeds niet.

  Nu met alle rondtollende emoties en gevoelens is het helemaal lastig om niet een peuk en een borrel te pakken om het even niet te voelen.
  Afgelopen weekend ben ik totaal van de wereld af geweest volgens de huisarts is het echt het gevolg van de haptonomie en het uitbreken van jarenlange verstopte emoties. Ik heb wel gefunctioneerd maar weet er niets van, toch heb ik in het weekend ook niet gerookt.

  Iedereen hier bedankt voor de lieve woordjes en de gemeende steun!!!!!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  29 jan 2009 10:03
  Lief Heksie, het is helemaal niet zo raar dat je je zo vreemd  en afwezig voelt. UIteindelijk heb je afscheid genomen van een hele goeie, trouwe vriend ( in de vorm van een sigaret) en dat is wennen. Het klinkt misschien raar. Maar je zit in een soort rouwproces. Daar moet je dus doorheen en ik vind het super dat je ondanks alle moeilijkheden die ook nog eens op je pad komen, blijft volhouden. Dat kan alleen een heel sterk mens.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  29 jan 2009 11:48
  @ Heks , inderdaad het is heel snel een gewoonte dat je niet meer rookt .Vooral je naasten is van oja ze rookt niet . Maar dat wil niet zeggen dat je er al bent . En beetje suport doet wonderen , ik was er des tijds echt blij mee . En het is vaak zo als je de eerste 14 dagen maar gehad hebt . Je lichaam is bezig met het ontgiften van nico en tine . Dit kun je een beetje helpen door veel water te drinken , en wat ook wordt aangeraden is om wat vitamine c tabletjes te nemen .

  Maar ga nu niet denken laat ik er maar één proberen , kijken hoe het smaakt . Echt die ene kan echt niet meer , en wordt het opnieuw stoppen met roken steeds moeilijker .

  Suc6 " Kanjer "
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  29 jan 2009 03:46
  <!--[if gte mso 9]>Normal021falsefalsefalseMicrosoftInternetExplorer4 Heks, fantastisch dat je het ondanks alle moeilijkheden nog steeds volhoudt! Supergoed!!! Ga door hoor!

   

  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  29 jan 2009 05:58
  Heel goed Heks!
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34837


  --
  29 jan 2009 11:45
  Knap hoor, Heks...ennne....volhouden hoor!!!! je kunt het!!!!!!!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  30 jan 2009 12:24
  Heks, lieve meid, ik vind het echt reuze knap van je!
  Groetjes, kôlleke
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  30 jan 2009 11:56
  Hallo "  Lieve Heks  " ,

  Je bent al 16 dagen rookvrij , echt een kanjer . Ook al heeft het je bloed zweet en tranen gekost maar je hebt deze 16 dagen toch maar weer mooi te pakken .

  Ik zo zeggen we gaan er weer voor  " Kanjer ". Ben trots op je .
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  31 jan 2009 10:38
  Heks, je  bent echt goed bezig,   geweldig meid, hou vol    je kunt het .
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  31 jan 2009 02:58
  Ik had gisteren Nico en Tine nog aan de telefoon. Toen ik het over jou had zeiden ze "Heksie? Wie is Heksie??? Kennen we niet!".
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  huismannetjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:733


  --
  31 jan 2009 03:32
  Klasse Heks, blijf volhouden
  willy vGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3897


  --
  31 jan 2009 04:16
  Heks, gefeliciteerd met weer een dag rookvrij, sterkte in de strijd.

  Willy
  Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
  en makkelijk worden uitgesproken
  maar hun echo duurt eindeloos voort
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  31 jan 2009 06:21
  Weer een dag gelukt, terwijl mijn vriendin wel heeft gerookt
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  31 jan 2009 11:53
  Oeww en dat is moeilijk! Goed gedaan Heks!! Sterk ben je hoor!

  Groetjes, Anja
  Groetjes, Anja
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  03 feb 2009 09:11
  Hoi Heks ,

  Super zeg , nu voel je je echt trots dat jij de verleiding hebt overwonnen . En het wordt steeds makelijker , met de dag .

  Gewoon door zetten en echt die ene kan echt nooit meer .

   "Kanjer " ben trots op je .
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  03 feb 2009 09:42
  Heks, wat goed van je dat je nog steeds niet rookt ondanks dat er wel mensen om je heen lekker staan te paffen!
  Lekker doorgaan met volhouden en met trots zijn op jezelf!!!!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  03 feb 2009 10:39
  Nou dat ben ik ook hoor Gompy!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  03 feb 2009 10:57
  Ik sluit bij een ieder aan Heks, ook ik ben echt hartstikke trots op je. Knap hoor!  Cool
  Groetjes, kôlleke
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  04 feb 2009 06:33
  Geweldig Heks   je mag zeker trot zijn op jezelf, je laat je er niet onder krijgen  dikke pluim 
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  04 feb 2009 10:47
  En Heks we zijn weer een dagje verder . En nico en tine maar roepen van waneer mogen we weer . Maar onze Heks is super , en laat nico en tine mooi buiten staan .

  Op naar de volgende rookvrij dag " Super Kanjer "
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  05 feb 2009 07:02
  Het gaat heerlijk Heks!

  Ken je DEZE al? Leuk om te zien!

  Edited by - PePo on 5-2-2009
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  huismannetjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:733


  --
  05 feb 2009 07:43
  Ook leuk om de berekening te maken, alleen jammer dat je niet van voor 2000 kunt invullen, en geen kleinere bedragen dan 1 euro.

   

  Klasse Heks en blijf volhouden, je bent een voorbeeld voor velen.
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  06 feb 2009 12:37
  Hoi Heks .

  En we zijn ongemerkt weer een dagje verder .

  Toppie ......Kanjer  , ben trots op je
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  06 feb 2009 08:33
  Ik heb dus al 152,36 euro bespaard!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  06 feb 2009 09:31
  Ik weet nu al wie er de volgende HHP-meeting gaat trakteren! ;-)
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  06 feb 2009 09:49
  Ik ben ook al aan het uitrekenen wat voor bedrag ze dan in mei in haar portemonnee heeft! Hahaha!

  Goed bezig Heksie! Ik ben echt supertrots op je!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  06 feb 2009 10:06
  He Heks, dat is een leuk bedragje, volhouden hoor! Over een jaartje kun je heerlijk een verre vakantie boeken, of je auto vervangen, of nieuwe meubels of..........
  Gompy
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  06 feb 2009 01:40
  Dat is al een flink bedrag dat je hebt terug verdiend! Het gaat goed Heks, houden zo.Thumbs-up
  Groetjes, kôlleke
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  06 feb 2009 06:22
  Goedzo Heks  , je bent   een kanjer,   geweldig wat je al bespaard hebt,  
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  06 feb 2009 11:50
  Zo super kanjer ! ! !

  Daar kun je echt leuke dingen van  doen . Je zelf natuurlijk lekker verwennen , je hebt het verdiend Heks .

  En op na de volgende rookvrije dag , natuurlijk dagen ! ! !
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  07 feb 2009 12:10
  Heks, meis ik heb enorm respect voor je, wat ben jij een kanjer. Zoals ik vertelde heb ik de E-sigaret. Nu een jaar en eigenlijk wil ik daar ook vanaf. Ik ben nu van vullingen veranderd, van hoog naar middel gegaan. En dat vind ik al moeilijk. En jij neemt helemaal niets. Echt super.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  07 feb 2009 09:27
  Emo, voor mij zou zo-iets als zo'n E-sigaret niet werken omdat het de gewoonte in stand houdt. Op dit moment gaat het mij makkelijk af, behalve op de stress-momenten zoals met de bruiloft als de hele familie buiten staat te roken.
  Het is echt een kwestie van een gemeen samenspel van je geest en je lichaam. En het gaat jou ook ooit lukken, je hebt al zoveel doorstaan, dat die domme sigaretten en die achterlijke geest jou echt niet klein krijgen.
  Maar kies je moment.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  09 feb 2009 06:44
  Bericht van Lianne:

  Ik ga deze topic binnen niet al te lange tijd zeker eens gebruiken. Heb 'm nu al flink doorgelezen, maar ook hier moet hoognodig gestopt worden.
  We zijn inmiddels van de bank voor de tv al verkast met onze asbak naar de afzuigkap en dat is lang niet leuk of gezellig en de laatste weken rook ik dan ook vrijwel maar halve sigaretten thuis.
  Ik weet even niet meer wie het schreef, maar inderdaad je moet uit de sleur komen. Uit de gewenning van een sigaretje na het eten, na een kop koffie, tijdens een gezellig avondje. En vooral moet je zorgen dat je je sigaretten thuis laat liggen als je de deur uit gaat. Als je dat al doorbreekt en dan stopt denk ik dat je inderdaad een heel eind komt!

  Zo, binnenkort ga ik ECHT de daad bij het woord voegen


  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  09 feb 2009 06:45
  Lianne, lees even terug in dit topic want Heksie is heel goed bezig en misschien kan zij jou er doorheen trekken! Succes met je stoppogingen!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  09 feb 2009 07:23
  Ik zal mijn best doen, maar voornamelijk jullie hebben mij er doorheen getrokken.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  09 feb 2009 07:25
  Nee Heksie dat heb je helemaal zelf gedaan, het is jouw wilskracht.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  09 feb 2009 07:27
  Precies! En het lukt ons met z'n allen ook om Lianne erdoor te trekken. Lianne, je gaat toch trouwen in juni? Probeer je een beeld te vormen van een bruid die met een sigaret in haar handen staat. Geen gezicht! Stoppen dus! Wij steunen je wel. Het is ons met Heksie ook gelukt!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  09 feb 2009 07:32
  Ik weet dondersgoed dat ik het zelf heb gedaan, maar de dagelijkse steun hier en de kaart van Nico en Tine zijn meer dan een grote steun geweest, hebben mij er op lastige momenten echt doorheen gesleept.
  Dus nemen jullie die veren nou maar aan en ga er lekker mee pronken!

  @Sje, misschien kan je er een boa van maken!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  09 feb 2009 07:43
  Ja, is goed, ik kan die boa goed gebruiken op mijn carnavalsjurk. Na de carnaval haal ik hem er vanaf want dan moet-ie bij mijn galajurk die ik draag tijdens de bruiloft van Lianne! Kan ik live checken of ze inderdaad geen rokende bruid is! ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  09 feb 2009 08:08
  Ik verstop me tussen de veertjes!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  09 feb 2009 08:10
  Ik wil mijn schatje ook nog wel even een compliment geven. Hij is ook al sinds augustus gestopt en hij doet het goed.
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  09 feb 2009 08:13
  Pffffffffff, moet ik even diep graven hoor, wie was dat ook alweer..............
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  09 feb 2009 08:15
  Nou zeker! Hij mag ook een heleboel veren in zijn k douwen, als ie gek gaat lopen weet je waar het door komt.

  Mijn Robje trouwens ook die is vorig jaar 9 mei gestopt na 41 jaar zware shag.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  09 feb 2009 10:21
  Knappe mannen! Thumbs-up
  Groetjes, kôlleke
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  10 feb 2009 12:57
  Sje je bedoelt Macmick je digibroer? De liefde van mijn leven?

  weet je wat het rare is, om maar even on topic te gaan. Ik ben als de dood dat hij weer begint met roken. Ik merk dat het zoveel beter met hem gaat sinds hij niet meer rookt. En hij vindt dat hij het onder controle heeft, en dat is ook wel zo hoor, maar ik snap niet zo goed waarom hij dan zo heel af en toe nog een sigaret wil. Ik weet natuurlijk niet hoe vaak hij die behoefte heeft en hoe vaak hij er wel aan toe geeft maar eerlijk is eerlijk, hij rookt eigenlijk niet meer, een uitzondering daar gelaten en ik denk dan, laat die uitzondering ook maar zitten. Maar ja ik ben geen roker dus ik weet niet hoe het is. Heks heb jij wel eens de behoefte om er nog 1 op te steken en doe je dat dan ook of zou je dan bang zijn om weer helemaal terug te vallen?
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  10 feb 2009 07:39
  Ik ben er meer dan 10 jaar vanaf, en weet zeker dat ik er nooit meer een kan opsteken, dan ben ik meteen weer verslaafd.
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  10 feb 2009 08:36
  Als ik er eentje op zou steken dan heb ik een probleem want dan rook ik gewoon weer.
  Rob heeft ook nog af en toe trek in een sigaretje maar doet het echt niet omdat ook hij dan weer opnieuw moet gaan beginnen.
  Mijn zus is nu ruim 20 jaar van het roken af en heeft nog steeds af en toe trek in een sigaretje, direct na haar scheiding had ze een pakje gekocht, maar thuis gelijk weer weggegooid omdat zij anders ook weer gewoon zou gaan roken.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  DaanieGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12938


  --
  10 feb 2009 10:47
  Ja en daar ben ik bij Mick dus ook heel erg bang voor. Tot nu toe blijkt dat hij het niet doet maar er hoeft maar iets te gebeuren qua stress en ik denk dat hij weer terug zal vallen. En omdat hij natuurlijk dit wel mee zal lezen, schat ik heb echt wel vertrouwen erin dat je het kunt maar ik wil gewoon graag dat je het volhoudt..;-)
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  10 feb 2009 11:10
  Thumbs-up Voor alle kanjers ga zo door, jullie kunnen het, zie maar naar onze Heksie Thumbs-up

  Groetnis,  Anjôwa. 
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  10 feb 2009 04:04
  Zo  Kanjer(s)

  We zijn onder tussen weer een paar dagen verder en onze Heks is nog steeds rookvrij . Wat is dat toch heerlijk voor jou ,er zijn al vast kleine dingen waar aan je het kunt merken  . Je reuk vermogen is beter geworden sinds je bent gestopt , het eten smaakt je veel beter .Je bent niet meer een rondlopende asbak (kleedding) ramen minder vuil . En als klap op de vuurpijl je houd er ook nog wat aan over . Dit is leuk besteed geld een bloemetje een leuk boek een bezoekje aan kapper of schoonheidsspeciaalist . Eigenlijk allemaal plus punten sinds dat je gestopt bent .

  Ik vindt het grote klasse Heks , op naar de volgende rookvrije dag

  Kanjer ik ben trots op je
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  10 feb 2009 04:15
  Het reuk en smaakvermogen is inderdaad veel beter geworden, ik hoest minder en snurk minder.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  10 feb 2009 04:45
  Ik ben zeker al 20 jaar van het roken af, maar denk ook als ik er een op steek  , dan zit ik er weer aan .
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  10 feb 2009 05:24
  Ik heb nog nooit van mijn leven een trekje van een sigaret genomen en ben ook nooit in de verleiding geweest. Hoef ik niet rouwig om te zijn geloof ik.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  10 feb 2009 06:20
  Ik denk het niet Virgo, ik denk dat je het heel vies zult vinden. Tenminste het eerste trekje. Dat heb ik gezien bij mensen die gestopt waren, gingen na dat ene trekje gelijk hun tanden poetsen.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  10 feb 2009 07:09
  Heks, wat fantastisch dat het zo goed gaat en wat heerlijk dat je beter kan ruiken en minder snurkt.
  Sophietje, wat geweldig zoals jij onze Heks steeds steunt. Klasse.Thumbs-up
  Groetjes, kôlleke
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  10 feb 2009 10:18
  @ Sophietje, helemaal met Kôlleke eens. Thumbs-up

  Groetnis,  Anjôwa. 
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  10 feb 2009 11:21
  @ Kôlleke en Anjowa .

  Ben zelf een ex-roker , en ik weet wat je moet door staan om je doel te bereiken . Heb in het verleden heel veel aan gehad toen ze mij steun gaven met het stoppen . Ik was ook een junk zo zie ik het roken nu . En ben blij dat het mij ook is gelukt na ruim 25 jaar roken .Een besluit neem je niet in een keer het heeft bij mij ook ze kers ruim 2 jaar geduurd om die stap te zetten. En het is mij gelukt , ben nu ruim 4jaar rookvrij maar altijd een ex -roker .
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  11 feb 2009 11:19
  Hoi Heks ,

  Weet je dat morgen een hele bijzondere dag is 12 - 02 -2009.

  Dan ben je precies een maand gestopt met roken .

  Topppie , Kanjer , ben trots op je

  Gefeliciteerd  Heks met je maand rookvrij , op naar de volgende maand Kanjer

  Edited by - Sophietje on 12-2-2009
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  12 feb 2009 07:51
  Ik zou hier een taart willen neerzetten als felicitatie voor een maand rookvrij, maar ik ken de gevaren van het stoppen met roken voor je gewicht, dus doe ik het niet. Nee, neem deze maar om lekker op te knabbelen.
  Hartstikke goed Heks!

  Edited by - PePo on 12-2-2009 07:51
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  12 feb 2009 08:47
  Wow, een maand alweer! Hartstikke knap Heks!
  Groetjes, kôlleke
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  12 feb 2009 09:00
  Dat klinkt lang, maar ik wil die taart wel hoor, ik kom toch niet aan.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  12 feb 2009 09:00
  Heks  geweldig  goed van je, een maand alweer    Toppie
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  12 feb 2009 11:12
  Nou Heks, dan neem jij toch lekker een stuk taart, je hebt het echt verdiend hoor!! Super dat je het al zo lang zonder een peuk doet!!
  Gompy
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  12 feb 2009 12:17
  Heks, fantastisch al een maand! Super goed, ga zo door!!!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  12 feb 2009 12:30
  Hoera, Heksie een maand rookvrij! Op naar de volgende maand! Super hoor meid!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  ɑɲaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8727


  --
  12 feb 2009 02:52
  Krijg jij van mij een taart! Als je liever een andere wil dan zeg je het maar hoor!!

  Smakelijk!!

  Groetjes, Anja

  Edited by - Anja1966 on 12-2-2009
  Groetjes, Anja
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  12 feb 2009 03:53
  Gefeliciteerd. Goed gedaan!
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  12 feb 2009 04:53
  Oh, lekker Mokka, kom dan, kom maar lief taartje!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  PePoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:32362


  --
  13 feb 2009 08:00
  Cake
  PePo
  "Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 feb 2009 08:48
  Mjammie, die was lekker.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 feb 2009 09:43
  Even checken hoe sterk je bent:

  Wat dat taartje nou niet lekkerder geweest met een kop koffie en een sigaretje erbij? ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  macmickeyGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1156


  --
  13 feb 2009 09:49
  Sje, hoe moet een mens in hemelsnaam roken en eten en koffie drinken tegelijk??? Vorkje vasthouden, schoteltje waar taart op ligt = handjes vol!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 feb 2009 10:04
  Was ik benieuwd hoe sterk jij was?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 feb 2009 11:00
  Toch liever het taartje, want die smaakt nu veel lekkerder dan vorige maand.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 feb 2009 11:09
  Goed bezig meissie!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  13 feb 2009 06:34


  citaat:
  Sje wrote:
  Even checken hoe sterk je bent:

  Wat dat taartje nou niet lekkerder geweest met een kop koffie en een sigaretje erbij? ;-)

  Wat kan jij af en toe ( WAT ZEG IK )  vals zijn.Confused
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  17 feb 2009 09:10
  Hallo Heks ,

  Er zijn al weer heel wat dagen verstreken , En natuurlijk steeds rookvrij . Je bent echt een super kanjer , ben trots op je .

  Je bent nu al 37 dagen rookvrij ! ! !

   
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  19 feb 2009 08:55
  Momenteel heb ik het zelfs veel te druk om nog aan sigaretten te denken.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  19 feb 2009 10:47
  Heks, heerlijk dat je zelfs niet aan sigaretten denkt!!!!
  Hartstikke mooi, gaat het met Rob ook nog steeds goed? Fijn dat jullie nu allebei gestopt zijn, kun je elkaar er mooi doorheen trekken als het wat minder gaat!
  Gompy
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  19 feb 2009 12:40
  Goed bezig Heksie!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  19 feb 2009 06:37
  Fijn Heks, dat je er niet aan denkt.
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  19 feb 2009 10:27
  Heksie, hartstikke goed meid   en omdat je dit zo graag lust Cake

  Groetnis,  Anjôwa. 
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  20 feb 2009 08:56
  Mjammie.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  20 feb 2009 07:34
  Alweer taart voor Heks, ze groeit  nog dicht.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  20 feb 2009 08:00
  Nietes,ik kom lekker niet aan!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  20 feb 2009 09:02
  Maar dat komt alleen omdat je jezelf voor bij loopt.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  20 feb 2009 09:05
  au!
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  20 feb 2009 09:41
  Heks, het gaat nog steeds fantastisch en wat lang al! Toppie!!!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  27 feb 2009 11:15
  Hoi Heks ,

  De laatste dagen van februari , wat ga at de tijd snel . Maar ik ben trots op je dat je nog steeds rookvrij bent  ! ! ! .

  Kanjer
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  28 feb 2009 02:03
  Dit wordt je eerste helemaal rookvrije hele maand Heksie! Toppie meid!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  02 mrt 2009 09:00
  jippie ah yeah
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  AnjôwaGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:5078


  --
  02 mrt 2009 11:54
  Heksie

  Groetnis en folle leafs,  Anjôwa. 
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  02 mrt 2009 09:20
  Grote meid  Heks, je bent geweldig 
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  03 mrt 2009 11:09
  Heks, wat knap van je. Je bent een kanjer!
  Groetjes, kôlleke
  LenGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:1724


  --
  03 mrt 2009 12:50
  Heks, dat gaat goed! Al bijna 2 maanden zonder! Fantastich!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  12 mrt 2009 10:54
  Hoi Heks ,

  Hiep hiep hoera , je bent vandaag op de kop af twee maanden zonder nico en tine .

  Gefeliciteerd ! ! ! !

  Super Kanjer , ben trots op je
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 mrt 2009 09:30
  Oh ja, ik heb ooit gerookt! Tongue-out
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 mrt 2009 10:13
  Goed bezig meissie!
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  13 mrt 2009 10:24
  Heks wat gaat het toch goed met je!! Ga zo door!!
  Gompy
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  13 mrt 2009 10:31
  Op bepaalde momenten heb ik nog wel trek in een sigaretje, dat zijn voornamelijk de emotionele momenten. En wanneer ik naar het ziekenhuis moet, ik maak mij nu al weer druk om maandag.
  Eerst een echo, dan de uitslagen bij gyneacoloog, dan naar de uroloog en dan Bekkenbodemtherapie.
  Vooral omdat ik nu zo'n pijn heb de laatste dagen, en zo graag wil dat ze een oorzaak vinden, daardoor ben ik intens gespannen en wil ik nicotine, maar die willen mij niet meer kennen.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 mrt 2009 10:45
  Ik sprak Nico en Tine laatst nog toen ik ze tegenkwam bij het winkelcentrum en ze hadden geen flauw idee wie Heksie ook alweer was. Dus het heeft ook geen zin om nog contact met ze op te nemen. ;-)
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  13 mrt 2009 11:55
  Heks, je   bent  geweldig,  maar goed dat Nico en Tine  je niet meer kennen, hoef je ook niet bang te zijn dat ze onverwachts bij je op de stoep staan.
  Maandag  zit ik op je schouder hoor ,   Sje  jij toch ook, het racedagje  laat je dan maar een keer zitten.
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  13 mrt 2009 12:21
  @ Heks ,

  Wat bijzonder knap van je dat je tijdens deze moeilijke periode hebt besloten om te stoppen .

  Echt een "Kanjer", en maandag zit ik ook op je schouder en denk ik aan jou . Heel veel sterkte maandag ! ! !

  "Kanjer" ! ! !

  Edited by - Sophietje on 13-3-2009
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73500


  --
  13 mrt 2009 12:45
  Tuurlijk ben ik er maandag! Virgo, ikke weer de wijn, jij de kaas?
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22972


  --
  13 mrt 2009 07:17
  Goed hoor Sje,  tot maandag ,
  KôllekeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22179


  --
  13 mrt 2009 08:30
  Heks, knap van je!!
  Houd je goed en alvast heel veel sterkte voor maandag. Ik houd die meiden op je schouder wel een beetje in de gaten.
  Groetjes, kôlleke
  K'tjeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:34837


  --
  13 mrt 2009 10:11
  Hou ze maar goede in de gaten Kôlleke, met al die wijn.

  Heks, heel veel sterkte voor maandag.
  HeksGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:14056


  --
  14 mrt 2009 10:45
  Ik hoop zo dat er na 17 jaar duidelijkheid komt, ik bent het echt zo zat.
  Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  04 apr 2009 01:53
  Hoi Heks ,

  En hoe is het met onze kanjer , nog steeds rookvrij .

   Je bent nu al 84 dagen rookvrij ! ! !

  Klasse meid , op naar de volgende 84 dagen .. En je kunt het wel merken dat je niet meer rookt . Je bloeddruk is gedaald , handen en voeten worden weer warmer . Nicotine en bijproducten verdwijnen uit je lichaam . Je krijgt meer lucht . Je longcapaciteit neemt toe .Je kunt weer een sprint je trekken en sporten zonder dat je snel buiten adem bent . Je voelt je energieker . Je longfunctie is met 30 % verbeterd .Je longweefsel begint zich te herstellen . Je bent minder snel verkouden .

  Dus deze voordelen heb je al te pakken  "Gefeliciteerd Kanjer "
  LuckyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:13337


  --
  11 mei 2009 01:39
  En dan ineens heb je er echt genoeg van. NU dus.

  In mijn tas (zit op het werk) zit nog een pakje sigaretten met 19 stuks. Maar ik wil nu gewoon stoppen. Ik blijf het voor me uitschuiven.
  Zal vanavond meneer Lianne inlichten, die mag dan voortaan buiten roken, want anders wordt het alleen maar moeilijker. Ik hoop natuurlijk stiekem dat ik hem kan motiveren mee te doen, maar we zien wel.

  Mijn motivatie tot nu toe? Geld besparing (in mijn geval zo'n € 1200,- per jaar), gezonder leven en ik wilde sowieso stoppen als we gaan proberen kinderen te krijgen. Dat is nu nog niet het geval, maar dan kun je maar beter al gestopt zijn.

  Ik zal het pakje sigaretten nog bewaren voor als meneer Lianne (nog) niet tegelijk gaat stoppen, dan kan hij het nog opmaken.

  Ik ga heel dit topic nog eens op mijn gemak lezen voor tips, trucs en ervaringen.
  Groetjes!
  "The future will be whatever we make it"


  ---