Volg ons via
 
Introductie administratieforum
Je bent nu hier : Forums > In en om het huis > Administratie
Pagina 1 van 212 > >>
19 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
nikkies3Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:4


--
01 feb 2004 07:50
  Dag iedereen, Mijn naam is Nikkie. Ik ga jullie helpen in de papieren chaos orde te scheppen via de cursus Administratie. Daar vind je het stappenplan voor een administratie zo ordelijk dat je je gaat afvragen waarom het vroeger zo'n puinhoop was. Je keek er tegen op maar dat gaat nu veranderen. Het stappenplan zal deze week op huishoudplaza.nl staan!Dus maak jullie borst maar nat om een sprong te wagen in het diepe! Via dit forum kan je mij en anderen vragen stellen over je administratie. groetjes Nikkie
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  01 feb 2004 08:02
  Hoi Nikkie, We zijn allemaal erg benieuwd naar het stappenplan. Het is misschien wel aardig om te vermelden dat mensen hier ook terecht kunnen met vragen over hun belastingaangifte, verzekeringen, bankzaken en dergelijke. Als wij zelf geen antwoord kunnen geven, is er vast wel een ander lid dat raad weet. Veel succes met je stappenplan. We laten ons verrassen [;)] Groetjes, Miriam.PS: zoals je misschien wel gezien hebt, heb ik je tweede berichtje verwerkt in het oorspronkelijke bericht. Dit kun je zelf ook doen door middel van de knoppen rechtsboven in bij het bericht.
  kristelGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3039


  --
  02 feb 2004 09:40
  Hoi, wat een goed idee zeg.Op zich heb ik mijn administratie aardig op orde, maar kan altijd beter.... Kun je mij vertellen wat jij aanraad om aan te schaffen aan mappen etc, om een en ander op te zetten? Groeten, Kristel
  MiaGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:19


  --
  08 feb 2004 09:56
  De bekende blauwe enveloppen zijn onderweg. Wie vragen heeft over zijn/haar aangifte Inkomstenbelasting kan daar mee bij mij terecht. Let op ook als je niet automatisch een aangiftebiljet ontvangt kan het zijn dat je recht hebt op een terugave van de belastingdienst (i.v.m. met ziekte (aankoop bril, kronen, etc.), aankoop woning. Het gaat iets te ver om er diep op in te gaan, maar heb je vragen of kom je er niet uit stel ze gerust. Mia.
  MiaGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:19


  --
  08 feb 2004 10:00
  Als je in Duitsland woont (koopwoning) en in Nederland werkt zijn er nogal wat specifieke belastingregels op jou van toepassing. Het is altijd zinvol om een keer samen met jou te kijken of er in jou situatie niet wat geld aan de belastingstrijkstok blijft hangen. Voor vragen hou ik me aanbevolen!!
  SophietjeGebruiker is Offline
  Huishoudhulpje
  Huishoudhulpje
  Posts:818


  --
  17 feb 2004 10:40
  De gewoonte bij mij is dat ik éénkeer per maand mijn boekhouding op ordemaak. Alle nota's verwerking dan .Doe de papieren in mappen .En doe het de deur uit wat betaald moet worden . Het meeste heb ik via de bank automatich . Wat erg pretig is . En om het via internet te doen durf ik niet aan . Ben nog maar een beginner met een computer , ik denk dat het dan niet zo gaat als dat het nu gaat . Gr : Ninja .
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  18 feb 2004 06:16
  Ik doe de betalingen via girotel. En daarnaast heb ik een internetspaarrekening. Het werkt allemaal heel simpel en scheelt een hoop papierwerk. Bovendien krijg je op internetspaarrekeningen meestal een hogere rente. Dus zeker de moeite waard!
  MonicaGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:3


  --
  28 feb 2004 08:58
  Ik lees hier dat er een stappenplan voor administratie op de site zou staan, maar heb het nog niet kunnen vinden. Waar staat het? Groeten, Monica
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  29 feb 2004 12:00
  Helaas is er wel het een en ander geplaatst, maar dit is nog niet wat wij er van verwacht hadden. We hebben contact gezocht met Nikkie, maar tot op heden niets van haar gehoord. Ik heb ook zelf al nagedacht over een opzet voor een stappenplan, maar heb het wegens tijdgebrek nog niet verder uitgewerkt. Als iemand anders interesse heeft om dit item op te pakken, horen we dat graag. Je kunt reageren via webmaster@huishoudplaza.nl Groetjes, Miriam
  haasjehupGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:1


  --
  13 feb 2005 10:27
  Ik heb recent onze administratie geordend; een klapper voor de bankzaken (op nummer), een voor de garantiebewijzen ed, een 'gezinsmap'(woningbouw, gezag zoontje, etc) Een voor mijn zoontje en een met ieder van ons; loonbriefjes ed. Voila: OVERZICHT!!!!!! Mijn vriend was trots op me! Succes; -)
  U bent niet gemachtigd om te reageren.
  Pagina 1 van 212 > >>


  Nieuwste reacties