Volg ons via
 
Welke groenten kun je invriezen
Je bent nu hier : Forums > Koken > Kookhoekje
Pagina 3 van 5 << < 12345 > >>
43 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
11 mrt 2010 02:04
Wij hebben wel eens vlees veel langer ingevroren gehad dan volgens schema. Het smaakt nog wel en het is ook niet bedorven, maar je merkt wel dat de kwaliteit achteruit gaat.
LuckyGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:13337


--
03 sep 2010 10:27
Ik heb snijbonen ingevroren liggen. Nu vraag ik me af moet ik die bevroren in de pan gooien of kan ik dat eerst laten ontdooien?

Ik heb het al eerder gedaan, maar weet niet meer of het ik ze eerst heb laten ontdooien of niet.
Groetjes!
"The future will be whatever we make it"
ɑɲaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8727


--
03 sep 2010 12:54
Ik laat ze niet eerst ontdooien want ik vind ze dan snotterig worden. Hup zo in het water. Of in de roerbak, want ook dan gebruik ik ze bevroren.
Groetjes, Anja
LuckyGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:13337


--
03 sep 2010 01:13
Danku!
Groetjes!
"The future will be whatever we make it"
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72902


--
03 dec 2011 05:29

Ik zet de vraag gewoon even hier, ondanks dat het niet om groenten gaat.

Ik heb van een verpakking gewelde abrikozen ruim een ons over. En tuurlijk zijn die makkelijk in te vriezen (vrijwel alles is tenslotte in te vriezen), maar zijn ze t.z.t na ontdooien nog goed voor consumptie?

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
willy vGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3897


--
03 dec 2011 06:08
S- je, ik heb het ooit al eens gedaan, om zo te eten zijn ze een beetje "kledderig" maar ergens doorheen gaat prima.
Willy

Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
en makkelijk worden uitgesproken
maar hun echo duurt eindeloos voort
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72902


--
03 dec 2011 06:32

Ik zou ze inderdaad niet gebruiken om zo te eten.
 
Ik heb ze vandaag gebruikt om een sausje te maken voor de gourmet (in olie fruiten met ui en knoflook, tomatenpuree erbij, kaneel, peper en komijnpoeder erbij, 10 minuten laten sudderen en dan afkoelen), dus daar wil ik de rest van het pakje over een paar weken ook voor gebruiken.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Maria1000Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:10460


--
03 dec 2011 08:25
Je kan ze ook morgenochtend bij het ontbijt nemen. Door de yoghurt ofzo.
We are human beings, not human doings.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72902


--
03 dec 2011 08:30

Ik ben niet zo'n puur-abrikozen-eter. Verwerkt in een saus zoals ik vandaag gedaan heb kan wel.

Uitleg: in de zwangerschap van de KKD had ik eens verse abrikozen voor de fruithap van de GKD. Ze at dat fruithapje niet helemaal op en toen heb ik die abrikozenstukjes gegeten. Binnen 2 minuten waren ze er weer uit. En niet dat ik niet tegen abrikozen kan want ik vind ze lekker, maar ik was in die tijd erg misselijk van de zwangerschap dus om de een of andere reden associeer ik pure abrikozen met oei-als-ze-er-maar-niet-meteen-weer-uitkomen.

Gekke muts ben ik he?! ;-)

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Maria1000Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:10460


--
03 dec 2011 08:44
Oh zo, nee dat is helemaal niet gek. Het heeft zelfs een naam. Het blie-bla-effect. (Kan er even niet op komen. ) Dochter heeft het met gekookte eitjes.
We are human beings, not human doings.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 5 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties