Volg ons via
 
lui oog
Pagina 2 van 2 << < 12
14 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
marijGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:102


--
15 jul 2006 05:13
HOI SANDY we gaan hem nu proberen om niet meer aan te drukken.je ziet echtheel haar huid omhoog komen bij halen, en we houden de huid toch strak, dus even uitvogelen ,of het ligt aan haar huid .
s@ndyGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:96


--
15 jul 2006 05:44
ik druk hem idd niet echt aan, ik doe hem er "losjes"op en dan de bril op, geen probleem.. su6 ermee
moeke74Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:41


--
29 jul 2006 10:41
van de week naar de oogarts geweest nu bleek zijn andere oog slechter als de ander??????????? concentratie, geen zin of zoek het maar lekker uit was de diagnose,nu blijkt wel dat zijn zicht minder is en daar moet hij volgende week voor terug dan kijken ze hoe erg en eventueel een bril grusjes
@n1204Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:5


--
14 mrt 2008 01:10
Hallo Allemaal,
Het is een tijdje geleden dat deze topic is gestart, maar ik heb een zoon van 3, en sinds een maand moeten wij ook plakken. Hij heeft een sterkte van +5,5 en +7, en zijn linkeroog is wat lui. Nou heb ik dus ook het probleem dat hij het eraf halen van de sticker zo erg vind, dat ik hem niet meer zo makkelijk zo ver krijg dat hij de sticker op wil. Het gaat nu Of in gevecht, Of na beloftes (een snoepje, een filmpje kijken etc.)
Hij moet de sticker minimaal 4 uur per dag op, en hoe langer, hoe beter. Nu wil hij de sticker soms wel op, maar dus niet meer af. Ik heb het maar zo gedaan, dat we hem 'smorgens opplakken, en dan 'savonds afhalen, en de volgende dag hoeft ie dan niet. Zo plakken we dus om de dag, een hele dag. Het zal niet ideaal zijn, maar ik vind het zooo zielig, dat ik hem pijn moet doen..!!
Ook word de huis waar de pleister zit, helemaal schraal (mede door het lange dragen natuurlijk) en zelfs dagelijks vaseline of bepanthene-creme smeren helpt niet meer...  HELLUP!
liefs, Angela
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73486


--
14 mrt 2008 01:41
Met de start van www.overkinderen.nl zijn alle kindertopics op HuishoudPlaza gesloten. Gelieve op de genoemde site ditzelfde topic op te pikken.

Ik sluit deze af.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Bericht is Afgesloten
Pagina 2 van 2 << < 12


Nieuwste reacties