Volg ons via
 
Klaaghoekje
Pagina 2 van 174 << < 12345 > >>
1739 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73094


--
17 jul 2006 10:53
Ja, heb je inderdaad goed geïnterpreteerd. Nee, het is echt erg. Ik ben helemaal knmi-geobsedeerd. Ziekelijk is het gewoon. Weet je dat ik mezelf zelfs voor de gek zit te houden? Kijk ik op de site van het knmi en zie dat het woensdag en donderdag 35 graden wordt. Dus ik balen. Kijk ik op pagina 704 van teletekst en die hebben het over 31 en 32 graden en die geven voor vrijdag 26 graden op terwijl het knmi het daar over 29 heeft. Dan geloof ik de teletekst en niet het knmi. Loop mezelf gewoon gerust te stellen met de gunstigste voorspellingen. Ik heb oververhitte hersenen en dat begint de buitenwereld nu te merken.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
marijGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:102


--
18 jul 2006 12:13
hoewel ik het te doen had met de mensen die niet tegen dit weer kunnen ,of de mensen die moeten werken zonder airco, heb ik vandaag de boel de boel eens gelaten en heb echt genoten van de dag , heerlijk op het luchtbed in het zwembad van de kids liggen dobberen, buurkindje van drie en mijn dochter erbij, en ze waren zo fijn aan het spelen samen,ik voelde me vandaag even heel rijk dat ik dit mocht delen met hun. had wel medelijden toen mijn men thuis kwam want die is lasser dat is nu echt afzien.
karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
18 jul 2006 08:05
Sje, Ik heb ergens gezien dat het volgende week richting de 25 graden wordt, dat is al een stuk beter als 35! Dus kop op meid! Laten we toch proberen te genieten van het weer. Maar ook ik ben zoveel mogelijk in huis, omdat het daar gewoon veel koeler is dan buiten. Esther huilde gisteren echt zo ongeveer heel de dag.Ze had alleen een rompertje aan. Komt mijn man thuis en zegt: doe dat rompertje eens uit. En ze werd rustig! Ze vond het in romper dus nog te warm. Dus wat doen we vandaag? Haar weer lekker in haar blote buik neerleggen.
huismannetjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:733


--
18 jul 2006 08:27
Dat het met kleine kinderen lastig wordt, zeker als ze slecht slapen kan ik me goed voorstellen. Van mij mag het ook wel iets koeler worden. Wat ik bedoel te zeggen is, probeer je niet te druk te maken over zaken die je toch niet kunt veranderen. Het is verspilde negatieve energie, en dat vind ik jammer. groetjes, huismannetje
stier67Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2819


--
18 jul 2006 09:21
Raar maar waar, ik heb koude voeten......... Ik loop in huis lekker op blote voeten rond en dat is niet warm. Ons huis staat met de ramen richting zuiden dus de heèèle dag zon erop. Buiten is het niet te harden maar ja, je kunt er niets aan veranderen. Ik vind het niet erg om te moeten werken (werk lekker snachts hihi) maar om overdag te moeten slapen is echt erg. Maar ik heb nu eerst weer vrij.
Groet'n oet 't Noorden

Het leven is net ganzenbord;
Je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten
karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
18 jul 2006 09:51
Huismannetje, je hebt gelijk dat we ons er niet druk om moeten maken, omdat we er zelf toch niks aan kunnen veranderen. Maar juist dan is het goed als je samen even erover kunt babbelen, zodat je weet dat je niet de enige bent die het zo warm heeft.
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22582


--
18 jul 2006 09:56
Ik klaag niet ik geniet van het weer zit wel niet buiten in de volle zon, soms een uurtje net wat huismannetje zegt je moet je niet druk maken het helpt niet. straks als het koud is en vriest en glad is dan ga ik klagen. Want dan kan ik nier warm worden het zit dan tot in mijn botten.(dan helpt het ook niet) groet Virgo HOOP DOET LEVEN
sonnie1983Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6017


--
18 jul 2006 10:35
zo het roept toch veel reacties op! ik weet ook dat je niks aan het weer kunt veranderen maar het is dus totaal niet fijn als je moet werken en er is geen airco of niks. en dan is het kantoor (eigenlijk een woonhuis voorheen?) waar ik werk ook nogontzettend slecht geisoleerd dus winter ijskoud zomer kei heet! en dan heb ik ook nog elke dag vanaf een uur of 11 a 12 de zon op mijn rug staan dus extra heet! bureau verzetten kan niet want zit vast aan de muur! en het leuke is dat ze op de bovenverdieping wel airco hebben!!!!!!!! het leven is niet eerlijk he! maar ik heb besloten dat ik een tropenrooster ga volgen hoor! morgen als vriendlief lekker vroeg weer op moet (afgelopen 2 dagen half 6) dan rijd deze meid ook naar haar werk en dan houd ze het mooi eerder voor gezien! weet je wat helemaal leuk was? vriendlief gister maar klagen en klagen want het was zo heet en bla bla bla. en nou moet je is indenken dat hij hele dag airco in de vrachtwagen heeft en als hij moet laden/lossen dat hij dan ook in de koelte staat (hij rijd kaas en als het warm is gaan die aan elkaar plakken dus dat mag niet) nou dan heb ik toch meer recht om te klagen???!!!! hahaha ik heb hem er lekker op gewezen! normaal zou ik bij dingen meeleven ofzo zeg maar, maar deze keer vond ik dat ik het meeste recht had om het weer te vervloeken! groetjes
ZoezoeGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:42


--
18 jul 2006 08:06
Wil eigenlijk ook niet klagen, maar toch... ik woon in Antwerpen & zie net dat ze hier voor morgen 37° voorspellen & als ik daaraan denk, krijg ik het toch wel een beetje warm... groetjes, anneke.
inkie18Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:774


--
18 jul 2006 08:11
We hoeven voor de afkoeling dus ook niet naar België! Hebben jullie ervaring met kinderen die koorts en hoofdpijn krijgen door de warmte? Zal die vraag ook wel even stellen in het kinds forum!
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 174 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties