Volg ons via
 
Klaaghoekje
Pagina 4 van 174 << < 23456 > >>
1739 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
19 jul 2006 10:06
Ik heb gisteren een hele belangrijke beslissing genomen. Vond het echt heel stoer van mezelf. Ik zat namelijk ongeveer vastgeplakt op de thermostaat in de huiskamer en werd steeds humeuriger naarmate de temperatuur steeg. Dus ik heb het schermpje van de thermostaat afgeplakt met een post-it-briefje. Ik mag van mezelf 's ochtends (als de tuindeuren lekker fris opengestaan hebben) en 's avonds kijken en verder niet. Moet zeggen dat dat erg goed werkt. Erger me een stuk minder aan de warmte. Je kunt namelijk beter niet weten hoe warm het in je huis is. Verder hebben we sinds gisteravond luxaflex op de slaapkamer hangen. Houdt de warmte iets eerder tegen dan de gordijnen die er hangen en ook dat helpt een heel stuk! (Bij de meisjes hadden we al rolgordijnen en daar hadden we ook al groot verschil gemerkt namelijk). En ik heb tegen mezelf gezegd "Erger dan vandaag kan het niet worden!". Ook al blijft het heel de komende week boven de 25 graden, het is altijd nog koeler dan wat we vandaag gehad hebben. En de nachten worden ook weer ietsje koeler. Dus het gaat tussen de oortjes al beter met Esje!!!! Hihi! Maar, ohohoh...............wat verheug ik me op kerst! Haha!
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
19 jul 2006 10:14
Oh ja, en ik heb gisteren de koelkast ontdooid! Lekker koel in de keuken! Hoe ver kun je gaan als je te hete hersenen hebt?!
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
StelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3184


--
20 jul 2006 07:29
Het is hier in Groningen nu bewolkt met een verrukkelijke temperatuur. Van mij mag het met bakken uit de hemel vallen...goed voor de tuin! Als het om 11.45 uur maar even droog is want dan vertrek ik op de fiets naar mijn werk Ik vind een zonnetje fijn hoor maar ik doe niets met deze hoge temperaturen. Geef mij maar 20-25 graden en een zonnetje. Dan functioneer je nog gewoon en heb je toch een heerlijke temperatuur om buiten te zitten en te genieten!
ElGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:77


--
20 jul 2006 07:30
Ik herken dat sje, zit ook steeds te kijken op teletekst, pagina 192 van de rtl. huishouden schiet er ook behoorlijk bij in. het slapen trouwens ook.
karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
20 jul 2006 09:20
Wat goed van je Sje dat je de thermostaat hebt afgeplakt. Ben gisteren met Esther naar mijn ouders gegaan en ze heeft daar in het zwembadje gezeten samen met haar 2 neefjes van 3 en 5. Ze vond het geweldig. Ze spetterde het hardst van allemaal. Mooi is dat. En haar neefjes zijn ook helemaal dol op haar. Kunnen ze vast een beetje wennen aan een baby voor als bij hun de baby komt eind november. (ja, ik wordt weer tante)
ZoezoeGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:42


--
20 jul 2006 11:29
Het Gentse (zeg: Hentse ) en Antwerpse (zeg: Aantwaarpse ) voor Virgo: Gisteren is hier (Antwerpen) 's avonds een onweer langsgekomen; vandaag wordt het nog maar 31° . Naar volgende week toe zakt het kwik nog wat. Dinsdag 25 Licht bewolkt kans op neerslag: 15% Temperaturen: Min : 15° Max : 28° Wind N, 10 km/h Ook Gent schommelt de komende dagen tussen 28° en 31°. Maar als je het wat frisjes krijgt, kan je je wel verwarmen aan de mensenmassa. groetjes & heel veel plezier gewenst! anneke.
ZoezoeGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:42


--
20 jul 2006 11:30
moest zijn: ... WEERBERICHT voor Virgo. anneke
Marion60Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2547


--
20 jul 2006 11:34
Maar, ohohoh...............wat verheug ik me op kerst! Haha! [/quote] Hahah Sje, ik zat me van de week ook al te verheugen op de kerstboom!!!! Na weken 's avonds buiten in een tuinstoel hangen ben ik dat campinglife gevoel helemaal zat! Lekker binnen op de bank, verwarming aan kaarsjes en de kerstboom, lijkt me helemaal het einde.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
20 jul 2006 01:57
Grappig he, en als het straks winter is, verlang je er weer naar om lekker in de tuin te leven. Het is nooit goed met ons Nederlanders. Ik wil overigens wel in dit topic even de mensen een hart onder de riem steken wiens eigen bedrijf te lijden heeft onder deze extreme weerstomstandigheden. Tuurlijk elk beroep kent zijn risico's, maar als ik nu denk aan vooral de mensen in de argrarische sector die hun oogst geheel of gedeeltelijk dreigen te verliezen, dan vind ik dat toch wel erg beroerd voor die mensen hoor. Mensen die een boerenbedrijf hebben, hebben vaak al moeite om de boel draaiende en rendabel te houden en ik kan me voorstellen dat die zo ongeveer huilend elke dag op de website van het knmi wonen. Dus voor iedereen (ik weet dat Susje bijvoorbeeld ook op een boerderij woont) die in die situatie zit: een dikke hart-onder-de-riem-knuffel van mij! Wat loop ik dan eigenlijk te klagen over de warmte in huis. Dat is mijn enige probleem! Wij hebben gewoon een constant salaris, we zijn gezond, we hebben te eten en we kijken niet elke ochtend als we wakker worden op een veld verdroogde aardappelplanten maar op een verkoelend bad van 2x3 meter. Dus ik moet van mezelf weer even wat steviger met 2 voeten op de hete terrastegels gaan staan!
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
StelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3184


--
20 jul 2006 10:57
Nou dan stap ik liever in dat bad van je want je verbrandt - op zijn Hollands gezegd - bijna je poten als je op de tegels in de zon staat..... Maar je hebt gelijk...Susje, hoe gaat het op jullie boerenbedrijf? Zo "mooi" als het vanochtend regende, zo stikbenauwd was het de rest van de dag. Gatver, vanmiddag 36 graden en vochtig benuawd. Op kantoor airco maar tijdens de pauze werd je buiten bijna onpasselijk van de warmte...En het gekke is dat je er toch even uit wilt. Maar weer aan het werk bij de superairco was gewoon een zegen!!
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 4 van 174 << < 23456 > >>


Nieuwste reacties