Volg ons via
 
Water
Pagina 1 van 3123 > >>
24 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
CliviaGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:982


--
21 aug 2006 01:55
  Iedereen weet het: als je wil afvallen moet je veel drinken, en liefst water. Ik ben vandaag weer begonnen met een poging wat kilo's kwijt te raken dus ik loop met een fles water onder de arm de hele dag. * drinkt glas leeg *. Kom ik een buurman tegen, zegt die: kraanwater is heel zout, ik drink altijd water uit de supermarkt. Hij haalde het dan bij de Aldi, dat was goedkoop. Nu zou ik wel eens willen weten: is kraanwater (Zuid-Holland) echt zout? Waarom proef je dat dan niet ? Is bar-le-duc of soortgelijk echt zoveel beter? Wat voor water drinken jullie?
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  21 aug 2006 01:58
  Ik drink gewoon heel veel water uit de kraan. En ik weet niet of dat zout is.
  poulienGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:113


  --
  21 aug 2006 02:10
  Ik heb een keer gelezen dat kraanwater net zo goed is als water uit de supermarkt. Als je veel water drinkt is dat goed, Je meot er wel op letten dat je niet te snel achterelkaar drinkt want dan gaat het effect weg. Dan krijgt je nl. hetzelfde als water door een putje wegspoelen, alles komt er net zo snel weer van onderen uit en loop je de hele dag met een volle blaas. Beter is om de 5 minuten een paar slokjes te nemen, dat houdt de verbranding op gang.
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  21 aug 2006 02:42
  Volgens mij valt het zoutgehalte in kraanwater heel erg mee. Ik was eens een weekend in Antwerpen en daar proeft het kraanwater echt naar zout. Helemaal niet lekker.Wat wel grappig was, dat ik dus bronwater ging kopen, koop ik belgisch bronwater, dat was goedkoper dan spa en andere bekende merken. Wat denk je: Net zo zoutig als het water uit de kraan :)))))))) En ik heb juist horen vertellen dat de ALDI geen echt bronwater verkoopt, maar kraanwater met bubbels, ik weet natuurlijk niet of dat gerucht waar is. Maar zover ik weet wordt kraanwater juist aangeraden. En eerlijk gezegd: Ik vind het lekkerder dan bronwater.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  21 aug 2006 02:42
  CliviaGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:982


  --
  21 aug 2006 03:09
  quote:
  http://www.nu.nl/news/806588/83/%27Tandbederf_door_mineraalwater_en_fris%27.html zie de link.... groetjes
  Ja, ik schrok ook even van dit bericht maar het gaat niet over Nederland! Dit gaat over Australie. En dan snap ik best dat als je overstapt van gefluorideerd water naar ongefluerideerd water, je dat merkt bij de tandarts. Ik vond het een beetje een raar bericht. Wat hebben wij nu met tandproblemen aan de andere kant van de wereld te maken?!
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  21 aug 2006 03:16
  sorry had ik neit gezien dat het over australie ging... nou waarom we het moeten weten ja idd..... nou dan kan onze australische buurman het nog tegen zijn ouders vertellen ;-) die zijn hier 4 weken met vakantie namelijk! anders zou ik het ook niet weten. zoveel mensen gaan vanuit nederland denk ik ook niet naar australie met vakantie. groetjes
  virgoGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:22882


  --
  21 aug 2006 04:23
  Ik drink gewoon kraanwater, is ook het goedkoopst. wij doen het samen en dat is dan al gauw 2 tot 3 liter per dag.
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  21 aug 2006 04:43
  Ik denk dat het meer om het onderzoek gaat, dan om Australië. Zij zijn er daar gewoon heel laat achter dat fluoride in kraanwater de tanden beschermd en dat het hier heel lang in het water heeft gezeten. Maar het is er hier uitgehaald omdat "iedereen"met een fluor houdende tandpasta poetst. Dat doet men in Australië waarschijnlijk niet, vandaar die tandbescherming in het kraan water. Ik bedoel.................. ze zouden toch niet bedoelen dat er daar geen tanden worden gepoetst :))))))))))))))))))
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  lunattqGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:10


  --
  21 aug 2006 05:24
  Als je geen 'gewoon' kraanwater wilt drinken maar ook geen bronwater, kun je ook een filterkan kopen (brittafilter; oa. bij natuurvoedingswinkels en makro, maar wellicht ook ergens anders) Daarin doe je het kraanwater en dat zuivert het en maakt het zachter. Ik vind het erg lekker. (ik zet het ook gekoeld) verder: aldi verkoopt wel bronwater in halve literflesjes, de 1,5 liters zijn inderdaad met bubbels. tot slot; misschien moeten we niet over het hoofd zien dat het gaat om genoeg water drinken (zonder bubbels) en of dat nu uit de kraan, winkel of filterkan komt? ik geloof niet dat dat veel uitmaakt... drink ze!
  U bent niet gemachtigd om te reageren.
  Pagina 1 van 3123 > >>


  Nieuwste reacties