Volg ons via
 
Feestdagen zijn al zo duur, tips?
Pagina 2 van 5 << < 12345 > >>
45 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
AmGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:238


--
09 sep 2006 01:33
Wij doen met kerst geen hele dure dingen omdat we vinden dat de kerst daar niet voor is. Omdat we geen kleine kinderen meer hebben en Sint dus niet meer hoeft, kopen we voor de kerst voor de jongens (en verkering ) een kado(tje). Verder dekken we 's avonds heel mooi de tafel met kaarsjes en de hele mikmak. Op het menu staat al jaren........witlof met ham en kaas uit de oven. Tweede kerstdag hebben we een verjaardag in de familie dus die is helemaal makkelijk.
mpersijnGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:357


--
10 sep 2006 09:23
Het is inderdaad een kwestie van plannen. Als je koopjes ziet, koop ik ze inderdaad ook voor in de 'kado-doos'. Ook handig voor als je onverwacht op verjaardagsvisite moet. Maar zelf gemaakte kadootjes zijn minstens net zo leuk, daar is in ieder geval aandacht aan besteed. Zo had ik vandaag wel erg veel snoei-afval. Toen ik het wilde opruimen, ontdekte ik dat de takken van de kiwi plant erg soepel waren. Daar heb ik dus een krans van gevlochten. Als je die met Kerst versiert, heb je een leuke attentie. Vorige week heb ik van nieuwe lonten en opgespaard kaarsvet nieuwe kaarzen gegoten. (Wel kleur op kleur sorteren om een mooie kleur te krijgen.) Ook die kan je mooi versieren. Ben nu druk in de weer om chutney van fruit te maken en fruit op brandewijn te zetten. In een mooi potje met een leuk labeltje is ook dat een leuk en lekker kadootje.
natasja21augGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:23


--
12 sep 2006 10:15
Halloiderdaad zomer vakantie is voorbij en ook ik ben begonnen voor de kinderen kadootjes te kopen voor de sinterklaas en de kerst hierbij komt bij mij ook altijd wat kleiding voor de kids vorige week trainingsbroek voor me zoon 3,50 voor mijn dochter kompleet joggingpak 5euro bij zeeman verder is mijn tip buiten het seizoen koopjes scoren mijn dochter was 8juli jarig en heeft een prachtige winterjas kadoo gehad voor 10 euro als het straks koud is betaal je al gauw 25/30 euro de vrouw van de winkel vroeg wel ze hoeft hem nou toch niet aan he het was eind juni en ik geloof 30graden verder probeer ik nu elke week wat te kopen voor de kinderen niet te duur natuurlijk maar tegen de tijd dat de feestdagen er zijn hebben ze behoorlijk wat uit te pakken groetjes natasja
JikkemienGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:185


--
13 sep 2006 01:12
Ik vind het harstikke leuk hoor voor je kinderen, maar wáárom zovéél? Dat zijn bijna 50 kadootjes, wáár zijn je kinderen dan later nog tevreden mee?
stier67Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2819


--
13 sep 2006 02:00
Volgens mij gaat Natasja vanaf NU iedere week een kadootje kopen dat zijn in mijn ogen ong. 12 kadootjes.
Groet'n oet 't Noorden

Het leven is net ganzenbord;
Je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten
JikkemienGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:185


--
13 sep 2006 02:56
Ja Stiertje,je hebt gelijk, ik had het verkeerd gelezen Mischien heeft ze wel 12 kinderen dan hebben ze allemaal wát
stier67Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2819


--
13 sep 2006 03:09
Groet'n oet 't Noorden

Het leven is net ganzenbord;
Je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten
natasja21augGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:23


--
16 sep 2006 12:10
IK HEB GEEN TWAALF KINDEREN !!! ALS ZE SOMS EEN DRUKKE DAG HEBBEN LIJKT DAT WEL ZO IK HEB ER HEEL BESCHEIDEN 2 EEN JONGEN EN EEN MEID MEER SMAKEN WAREN ER NIET DUS MEER WORDEN HET ER OOK NIET en inderdaad ik ben deze week begonnen met kadootjes en probeer zo de kosten te spreiden met sinterklaas en kerst ik doe der ook kleiding bij dat kocht ik eerst vaak gewoon tussendoor wanneer de kinderbijslag gestort was en gek genoeg als je zegt dat het van zo'n oude gek komt vinden ze het nog mooier groetjes natasja
chrisjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:782


--
19 sep 2006 10:25
Wij eten met Kerst om de beurt bij mijn schoonzus en bij mij. Zij heeft 2 kids, ik 3. Ook mijn schoonmoeder komt, dus dan zijn wij met 10 personen. De gastvrouw geven we wel een feestelijk bosje bloemen, maar niet te gek hoor. Wij zijn hier mee begonnen toen mijn schoonmoeder weduwe werd. Zij vond het toen met 5 kids wel druk en voor haar alleen een heel gesjouw. Dit doen we nu al enkele jaren tot ieders tevredenheid. Voor de kids huren we altijd een leuke film (bijv. Stuart Little), maar het komt er meestal op neer dat we die gezellig met zijn tien zitten te kijken. Zo heb je het ene jaar wel en het ander jaar geen Kerstdrukte/stress/kosten. Kadootjes doen wij niet met Kerst. Wij houden de traditie van de Goedheiligman in ere en doen thuis surprise.
LindaHGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:4


--
01 nov 2007 03:37
Ten eerste koop ik de kerstkaarten en alle versieringen NA de kerst. Het is echt heerlijk om je kerstspullen uit te pakken en dan je nieuwe schatten te ontdekken! En de kerstkaarten schelen natuurlijk enorm, en je hebt tijd zat om iedereen een persoonlijk berichtje te schrijven (wat ik toch het belangrijkst vind van kerst!). 
Ik maak ook veel cadeautjes zelf: kleine fotoboekjes maken of houten doosjes beplakken (of laten verven door zoonlief), een lekkere sjaal breien of een omslagdoek, een quilt voor een baby, een grote stevige boodschappentas naaien van tafelzeil, maar ook als je jezelf niet zo creatief vindt is het prima om weinig geld uit te geven aan cadeautjes. Waar ik me soms aan erger zijn mensen die echt eisenlijstjes maken ipv wensenlijstjes. 

Mijn grootste succes aller tijden met kerst blijft toch wel het cadeau voor mijn schoonvader, die vroeg om een paar mooie vrouwen erbij (haha...): een enorme kerststal van een sinaasappelkratje, geheel versierd met lichtjes en plastic staldieren, een babypopje in een kribbe en twee nepbarbies, met daarbij een gedicht van vier pagina's over de geest van kerstmis. De kerststal rouleert nog steeds binnen de familie, evenals het verhaal erbij. Wat er verder voor cadeaus gegeven waren dat jaar weet echt niemand meer.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 5 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties