Volg ons via
 
Kerstkaarten ja/nee
Pagina 2 van 81 << < 12345 > >>
807 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
JikkemienGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:185


--
24 sep 2006 10:50
Ook omdat het zo duur word allemaal, maar ook zeker omdat het een ’gewoonte gaat worden om maar zo veel mogelijk kaarten naar iedereen te sturen met de kerstdagen,daarom stoppen wij ermee.
Er zit toch op deze manier niks spannends meer aan, met Valentijn, Pasen, enz worden er ook al kaarten verstuurd,maar als iemand écht eens een opbeurkaartje nodig heeft ’zien de meeste mensen het niet.
Ik , maar dat is mijn eigen mening, vind het zo’n onzin om mensen kaarten te sturen die je wekelijks ziet, dan is het toch veel leuker om het persoonlijk te doen....
AmGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:238


--
24 sep 2006 12:05
Wij sturen ook wel kerstkaarten, maar wel minder als voorheen. Twee jaar geleden heb ik eens even goed de adreslijst onder handen genomen. Mensen die we toch (haast) nooit zien stuur ik digitaal een kaart.  De meesten krijgen een mooie kerstkaart, en heel speciale mensen krijgen een aardigheidje of kerstukje met een mooie kaart erbij.
Ook zijn er wel eens mensen die echt een rotjaar achter de rug hebben. Die krijgen met oudjaar een aardigheidje met een mooie wens erbij.

Ik doe liever sommige mensen met speciale aandacht bedenken, dan jan en alleman een kaart sturen die toch na nieuwjaar in de kliko verdwijnt.
biancaenlucGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:27


--
24 sep 2006 08:31
ja wij versturen ze nog wel
maar niet zomaar na iedereen
dat deden we vroeger wel maar nu stuur ik ze na mensen die we ook  zien
KatGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:64


--
24 sep 2006 08:50
Wij sturen wel gewoon kerstkaarten. Maar ik maak al jaren al mijn kaarten zelf.
En de kaarten die ik krijg belanden zeer beslist niet in de kliko. Alle zelfgemaakte kaarten bewaar ik en van de anderen maak ik heel vaak weer nieuwe kaarten.

citaat:
Jikkemien wrote:

Er zit toch op deze manier niks spannends meer aan, met Valentijn, Pasen, enz worden er ook al kaarten verstuurd,maar als iemand écht eens een opbeurkaartje nodig heeft ’zien de meeste mensen het niet.....
En ook als mensen een kaartje nodig hebben omdat ze het moeilijk hebben of ziek zijn, krijgen ze die van mij.
Ik weet uit ervaring (mijn man is heel vaak ziek en ik ben zelf ook een paar maal langere tijd uitgeschakeld geweest) hoe belangrijk het is om te weten dat er aan jou (en je partner/gezin) gedacht wordt.

S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
24 sep 2006 10:31
Ik stuur ook altijd tussendoor kaarten ter gelegenheid van zowel lief als leed. Net weer een kaartje zitten schrijven voor een vriendin, wiens moeder vorig jaar op 26 september overleden is.

Zal geen makkelijke week worden voor haar.

Vorige week nog een kaartje gestuurd naar een vriendinnetje van ons oudste dochtertje. Dat meisje moest geopereerd worden, dus ook in zulke gevallen stuur ik iets liefs.

En ondanks de kerstkaarten, paaskaarten etc. die de brievenbussen al vullen, vallen die tussendoorkaartjes echt wel op hoor! Althans, ik krijg er altijd hele lieve reacties op.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34685


--
24 sep 2006 11:13
Hier ook zelfgemaakte kaarten; en de kaarten in eigen stad, breng ik zllef altijd even rond.
EmootjeGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:12012


--
24 sep 2006 11:44

Ik stuur alleen kerstkaarten. Geen paas- en valentijnkaarten. Dat zou me toch te gek worden. Kaartjes tussen door, stuur ik wel. Een tante van mij houdt niet zo van telefoneren, dus  houden we contact door kaartjes na elkaar te sturen.

Eigenlijk zou ik best wat attenter kunnen zijn en meer mensen af en toe een kaartje sturen, helaas denk ik daar te weinig aan. 

Als je denkt dat alles tegenzit,
denk dan opnieuw.
CliviaGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:982


--
25 sep 2006 07:38

Bij ons in de kerk houden ze in december altijd een actie met kerstkaarten. Je kunt ze voor (geloof ik) 25 cent per stuk inleveren op een aantal adressen, en dan worden ze door de jeugd van de kerk rondgebracht in het dorp. We doen dat nu al een aantal jaar, en het is een groot succes. Ook mensen die helemaal niet van de kerk zijn, of van een andere kerk leveren vaak kaarten in. De kosten zijn ongeveer nul, dus de hele opbrengst gaat naar een goed doel, bijvoorbeeld iets in Afrika. Het is een hele organisatie, maar het is heel samenbindend en het levert veel geld op.

 

JikkemienGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:185


--
25 sep 2006 09:01
Als je hele familie en vriendenkring in één dorp wonen is het makkelijk ja,of als je niet mobiel bent............
QuattroGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:346


--
25 sep 2006 11:08
sinds een paar jaar heb ik het aantal kerstkaarten drastisch verminderd, mensen met internet krijgen een e-card en oma’s, ouder(s) krijgen een echte kaart maar niet meer iedereen eigenlijk vindt ik het geldverspilling !!
maar ja oma’s stellen het erg op prijs vandaar dat daar een echte kaart naar toegaat.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 81 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties