Volg ons via
 
Goedkope kleding
Pagina 7 van 7 << < 34567
67 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
-egbertGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:5


--
18 nov 2012 10:34
Ik stof dit topic ook even af.
Ik kijk en koop ook wel steeds vaker op marktplaats. Ik koop ook wel vaak nog wat in de winkel, maar ik kijk toch ook wel even op marktplaats.

Als je in je buurt kijkt onder de 'gedragen' kleding kan je voor een paar euro zo wat mee pikken. Laatste aankoop was een capuchontrui voor 4 of 5 euro ofzo. Dan hebben de koordjes misschien geen mooi plastic omhulsel meer aan het uiteinde, dus je ziet dat de trui gedragen is, maar het is een heerlijke warme trui voor in huis enzo.
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32575


--
19 nov 2012 07:30
Voor mij is er tweedehands niet zoveel verkrijgbaar (behjalve dan van familie) maar mijn dochter M2) koopt regelmatig in tweedehandswinkels. M3 wil er niet dood in gevonden worden, zegt ze dan. ;-)
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
HeksGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:14056


--
19 nov 2012 09:26
Ik heb geen moeite met tweedehands, maar ben zelf niet zo dat ik marktplaats of zo afstruin, er is in de uitverkoop en bij bepaalde zaken zoals hier bekent de big sailor, genoeg te kopen voor weinig voor mij dan, ik heb de normale standaard maten.
Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:35061


--
19 nov 2012 09:52
Ik ben een echt uitverkoop mens, en de kleine maten zijn vaak over, zo koop ik mijn broeken altijd voor 10 a 15 euro, aan het eind van het seizoen.
ɑɲaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8727


--
19 nov 2012 10:07
Helaas heb ik geen standaard maat; met mijn 1.95m en schoenmaat 44 valt er niet zoveel te consuminderen. Ik ben jammer genoeg ook niet heel handig dus zelf maken zit er ook al niet in. Ja, een rokje voor de zomer zou nog net lukken. Héél soms kan ik in het uitverkooprekje van Miss Etam Longwear wat vinden maar meestal niet dus...

Schoenen is helemaal een crime! En dan kan het mij voor mezelf nog niet eens zoveel schelen, maar mijn dochter van 12 heeft ook al schoenmaat 43,5 en die wil natuurlijk ook wat haar leeftijdsgenootjes dragen. En dat is dus óf niet te betalen óf gewoon niet mogelijk omdat het er niet is....

Meneer Anja (hier op het forum ook wel bekend als Malle Pietje) daarentegen, vindt het wel heel leuk om af en toe bij gebruikte kleding te kijken, zeker voor kleding die hij tijdens het werk aan heeft. O ja, en voor jassen... Altijd een discussiepuntje hier thuis. Een paar jaar geleden heeft hij 17 jassen naar Het Goed gebracht. Ze-Ven-Tien!! En toen zat hij nog niet zonder! Ik zal weer eens gaan tellen, volgens mij is het ondertussen weer tijd voor een opschoning....
Groetjes, Anja
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73630


--
19 nov 2012 11:51

Ik ben geen fan van tweedehands, behalve als bijv. mijn zus iets weg zou doen wat ze zelf niet meer leuk vindt of wat voor haar een miskoop is.

Ik ben wel net als K'tje een uitverkoop-mens. Heerlijk! Niet alleen voor mezelf maar vooral ook voor de kinderen. Ik lach me suf wat ik vaak nog voor juweeltjes vind in de kledingrekken! Kan ik echt van genieten!

Verder koop ik eigenlijk nooit merkkleding, zelfs niet in de uitverkoop. Vaak vind ik het dan nog "duur" omdat ik zo goedkoop gewend ben. En ik snuffel nogal eens bij winkels als Zeeman en Wibra. Ik vind het niet altijd leuk wat ze hebben hangen, maar als je goed snuffelt is daar, vooral ook voor kinderen best heel wat leuks in te slaan.

Ondergoed, maillots, sokken/kousen koop ik ook gewoon bij de Zeeman, Wibra of Hema. Als je ziet hoeveel maillots het hier niet lang overleven, dan vind ik het zonde van het geld om die van dure merken te kopen.

Het enige waar ik wel geld aan uitgeef is goede merkschoenen voor de kinderen. Ze krijgen per nieuwe maat die ze nodig hebben 1 paar goede merkschoenen of -laarzen en verder krijgen ze nog wat extra paren in bijv. een andere kleur om af te kunnen wisselen.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
HeksGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:14056


--
19 nov 2012 02:46
@S'je, met kousen,panty's en sokken ga ik ook naar de zeeman of wibra  en veel naar de hema maar voor ondergoed voor mijzelf echt niet, dat haal ik wel in de uitverkoop bij hunkie, ieder jaar opnieuw in januari.

Maar dat zijn ook dingen die je niet tweedehands draagt. Ook niet van familie.

Schoenen daar heb ik ook altijd een paar goede van ook altijd voor de jongens en verder ben ik zo schoenenverslaafd dat de rest van van haren komt. Die haal ik zeker niet tweedehands want ieders voeten staan anders.Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
LuckyGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:13337


--
22 nov 2012 02:51
Voor man, kind en mezelf shop ik eigenlijk alleen in de uitverkoop, dat probeer ik voor kleding én schoenen.

Ik shop wel veel merk, maar ik merk ook dat ik daar veel langer mee doe dan bijvoorbeeld shirtjes van de zeeman. Waar ik niets tegen heb hoor, want daar haal ik ook rompertjes e.d. Die zijn er weer fantastisch! Sokken daarentegen zijn bijvoorbeeld veel sneller versleten dan wanneer ik die bijv. bij de Hema koop.

Dus dan vind ik het alsnog goedkoop is duurkoop, maar dat leert de tijd en het is wikken en wegen natuurlijk.

Ik heb vaak ontzettende mazzel en heb ontzettend leuke kleding die buiten de uitverkoop echt niet in mijn budget zou passen, maar in de uitverkoop soms in mijn handen lijken te vallen.

Voor de KV shopte ik zeker zijn eerste levensjaar heel wat tweedehands op marktplaats, de kindjes dragen het dan zo kort en ik had echt spulletjes in huis die als nieuw waren!

En na eventjes dragen kon het weer als nieuw terug op marktplaats en heb je echt voor haast niks kleding gehad.

Nu draagt hij de kleding inmiddels langer en hups ik lekker van uitverkoop naar uitverkoop :-)
Groetjes!
"The future will be whatever we make it"
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 7 van 7 << < 34567


Nieuwste reacties