Volg ons via
 
moordenaar
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
4 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
hildaGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:82


--
03 okt 2006 01:59
   In een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Pennsylvania is dinsdag een vijfde Amish-meisje bezweken aan verwondingen die ze opliep nadat een 32-jarige vrachtwagenchauffeur het vuur had geopend op een groep schoolmeisjes.

  Het is onbegrijpelijk, zomaar wraak  nemen op mensen.
  Deze mensen leven bewust sober, vechten volgens mij niet terug,
  Nou ja, tegen kogels is ook niet te vechten.
  Wat een lafaard! om zichzelf daarna zelf van het leven te beroven...
  In wat voor wereld leven we...

  Edited by - hilda on 3-10-2006 2:00:46 PM
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  03 okt 2006 02:22

  In het late nieuws hoorde ik, dat de dader een brief had achtergelaten voor zijn vrouw, waarin het schrijft wraak te gaan nemen voor iets dat 20 jaar geleden is gebeurd. Toen was hij dus 12 jaar.

  Het moet wel zeer traumatisch geweest zijn, wil je 20 jaar later op deze afschuwelijke manier wraak nemen. Maar hoe traumatisch kan iets zijn dat het rechtvaardig om kinderen te vermoorden?

  In mijn ogen NIETS kan zoiets rechtvaardigen, het is een laffe daad, door een laffe man. Die niet alleen de ouders en de Amisch gemeenschap met een trauma opzadelt, ook zijn vrouw en kinderen moeten hier de rest van hun leven mee om te zien gaan.

  Maar vorige week ook 3 moorden op scholen in Amerika. Het is daar in mijn ogen nog steeds wild west. je kunt veel te gemakkelijk aan (vuur) wapens komen. En geen president die het durft te verbieden, want dan staat meer dan de helft van de amerikaanse bevolking op zijn kop. Met als redenering: We heben die wapens nodig om onszelf te kunnen verdedigen. Nou, we zien al jaren hoe er mee verdedigd wordt. 

  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  JeroenGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:257


  --
  03 okt 2006 06:53
  Volgens mij wil deze president het niet verbieden. Ze gaan volgende week een congres houden over hoe deze problemen te stoppen. De meest voor de hand liggende optie "verbied wapenbezit" komt waarschijnlijk niet eens aan de orde.

  citaat:
  Emotutje wrote:

  En geen president die het durft te verbieden, want dan staat meer dan de helft van de amerikaanse bevolking op zijn kop.  Webmaster van huishoudplaza
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  03 okt 2006 06:58
  Ik meen me te herinneren dat Clinton ook even overwogen heeft om wapenbezit te verbieden. Vooral de republikeinen stonden toen op hun kop.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  03 okt 2006 09:56

  Het is nog idioter dan ik al dacht. Ging het gisteren over een traumatische ervaring van de dader. Vandaag hoorde ik op het nieuws dat hij zijn vrouw had laten weten dat hij vroeger kinderen had mishandeld en bang was het weer te gaan doen.

  Dit is toch niet te bevatten. 

  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  U bent niet gemachtigd om te reageren.


  Nieuwste reacties