Volg ons via
 
VVD ziet het somber in voor middeninkomens
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 4 van 4 << < 1234
32 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
sonnie1983Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6017


--
19 feb 2007 11:10
hoi emo, bedoelde het niet kwaad naar jou. maar net als nu in het nieuws campagne voor jongeren die moeten leren hand opsteken als ze foutje maken in verkeer want uit onderzoek is gebleken dat vooral de jongeren dan hun middelvinger opsteken. dan denk ik ook van scheer ze is neit allemaal over 1 kam. ik heb nog nooit mijn middelvinger opgestoken in het verkeer. en als ik foutje maak steek ik automatisch mijn hand op. ook als ze mij bijv voorlaten terwijl dat niet zo hoeft van verkeersregels zeg maar.

so no hard feelings emo :-)
EmootjeGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:12012


--
19 feb 2007 12:37

Sonnie, meisje. Je moet je echt niet alles persoonlijk aantrekken wat er wordt gezegd. Zo’n onderzoek is landelijk en als dan blijkt dat het grootse deel van de jeugd niet met geld om kan kan wordt er gelijk gezegd dat jongeren niet met geld om kunnen gaan. Je hebt gelijk, ze zouden beter kunnen zeggen en/of schrijven: een groot deel van de jeugd kan niet met geld omgaan. Dat zou eerlijker zijn, want natuurlijk zijn er jongeren die heel goed met geld om kunnen gaan. En je hebt helemaal gelijk dat het voor een groot deel met opvoeding te maken heeft. Dus als er nou weer over één kam wordt geschoren, trek je het dan niet persoonlijk aan. Ze hebben het niet over jou. Jij weet toch beter?

Het is gewoon de berichtgeving . Hoe vaak hoor je niet in het nieuws dat er bijv. in en bepaalde wijk niet te leven is, ruzie enz. En dan blijkt het om een paar gezinnen te gaan. Maar in de media doen ze net of het om iedereen in die wijk gaat. Wij maken dat zelf mee, de wijk waarin wij wonen staat bekend als een probleemwijk. En idd er wonen  wat a-sociale gezinnen die overlast geven, maar het gros zijn gewoon nette mensen. Als ze het dus over "onze" probleemwijk hebben, voel ik me echt niet aangesproken.

Alles wat er dus gezegd wordt over jongeren is heel algemeen, maar je hebt wel een punt. Men zou duidelijker moeten zijn.

Zeker no hard feelings, meisje. Jij bent oké.

Als je denkt dat alles tegenzit,
denk dan opnieuw.
sonnie1983Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6017


--
19 feb 2007 12:47
kan er niks aan doen emo... als ik zoiets hoor dan schiet dat gewoon meteen even door me heen voor een paar seconden. en dan ben ik het ook alweer vergeten hoor.

andersom kan natuurlijk ook onze wijk staat bekend als een hele rustige kindervriendelijke wijk. zeer gewild om te wonen.
maar ik hoor al van verschillende in ons straatje dat ze allemaal gek worden van onze buurvrouw haha.

gr
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 4 van 4 << < 1234


Nieuwste reacties