Volg ons via
 
basisverzekering
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 3 van 3 << < 123
25 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
SophietjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:818


--
09 mrt 2007 08:24
Mijn moeder is voor twee jaar geleden ernstig ziek geweest .
Eerst een teen amputatie die o.k was goed verlopen . Ze was weer thuis en iedere dag werd haar wond verzorgd , door thuiszorg .
Maar nog geen paar weken erna werd ze behoorlijk ziek , braken en nog eens braken .Ze kon niets binnen houden en dat met een diabeet maakt ons zorgen .
De huisarst gebeld en deze kwam langs , ze werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis . Na haar herstel kwam ze weer thuis , ze had een hardnekige bacterie in haar bloed . En doordat ze diabeet is zijn ze er achter gekomen dat haar nieren niet meer goed functioneren . Maar hier hebben ze dus een oplossing voor gevonden . Een catheter in gebracht , en op haar 79 jaar red ze zich goed mee .

Maar nu ter zake ze is toen opgenomen in het ziekenhuis en ze is vervoerd met ambulance .Na dat ze een poosje thuis was kreeg ze een brief  van haar zorgverzekeraar of ze een ongeluk heeft gehad ?
Ze wilde toen de kosten van de ambulance graag verhalen op een andere verzekering .

Hoe zo bureaucratie ???
kristelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3039


--
12 mrt 2007 03:59

van mijn no-claim wordt uiteraard ook de kosten van de pil afgetrokken. Ik vind het dan ook logisch dat mensen die zorg, consulten of verbandmiddelen nodig hebben dat betalen. Meestal valt dit nog binnen de no-claim.

 Echte hoge kosten als chemokuren, operatie’s, bestralingen etc. worden gedekt. En laten we wel wezen, ik betaal graag voor mijn hulpmiddelen, als ik daar mee kan functioneren en echte hoge kosten als medicatie en boven beschreven behandelingen mij bespaart mogen worden.

karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
12 mrt 2007 04:32
Ik vind het ook niet erg om mijn no-claim kwijt te zijn. Ik ben blij dat de medicijnen er zijn en dat ik niet alles zelf hoef te betalen.
kristelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3039


--
12 mrt 2007 05:38

nou Karin, Jouw onderschrift zegt al genoeg!!!!

 

Helaas dat zieke, chronisch zieken, of de pechgevallen in de wintersport hun no-claim kwijt zijn. Wees blij dat het hier zo goed geregeld is, en niet zoals in Amerika!!!!! Toch ook een beschaafd land! 

karin185Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8391


--
12 mrt 2007 08:37
Zo is dat Kristel. Ik weet ook dat ik mijn no-claim (voor een groot deel waarschijnlijk) kwijt ben. Maar dan  nog ben ik blij dat ik geen erge ziekte heb.
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32193


--
12 mrt 2007 10:32

Ach, ik heb, naast de no-claim, een eigen risico van 500 euro. Vorig jaar dus kwijt aan ziektekosten. Dit jaar dus geen eigen risico meer, maar dan wel meer premie natuurlijk. Zal je zien dat ik het niet opmaak... ;-) (Kan niet, het is al bijna op aan de fysio).

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 3 << < 123


Nieuwste reacties