Volg ons via
 
Kleren hebben zurige geur na wassen
Pagina 3 van 5 << < 12345 > >>
48 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
Ingrid82Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:8


--
24 jun 2007 11:15
Ik heb het dus ook alleen met mn zwarte was.
De rest komt allemaal fris en fruitig de wasmachine uit, maar zodra ik een zwarte was erin doe, is het foute boel.
Het ruikt muf,zurig en dus niet fris.
Hoe dat komt zou ik eigelijk echt niet weten.
Als ik het buiten laat drogen is de lucht wel iets minder, maar dat lukt niet altijd. Zou ook niet weten wat je hieraan kan doen eigelijk......Undecided
wasjeGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:1


--
13 nov 2007 07:56
Nee, nee , nee niets van dit alles. Het filter is uiteraard verstopt! Hierdoor blijft er steeds vuil water achter waarin je je nieuwe (vieze)was weer inlegt. Zo wordt het nooit helemaal schoon. Gewoon even je filter schoonmaken. Let op dat je een waterzuiger bij de hand hebt. tegen het water dat eruit gaat lopen als je het filter pakt.


doeieieieie
katrien4321Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:173


--
14 nov 2007 12:44
T-girl, als ik jou was zou ik eens eerst horen in de buurt of zij dat probleem ook kennen... misschien is er wel iets mis in de watertoevoer...
nietje2802Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:1


--
18 nov 2007 11:17
Volgens mij ligt het aan de verf die ze gebruiken. Heb zelf ook 2 broeken die dat doen in combinatie met het stof waar het van gemaakt is. Gr Nietje2802

Edited by - Sje on 18-11-2007 12:03:03 PM
Anna84Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:946


--
11 mrt 2009 03:10
Hoi iedereen,

Ik heb soms een vervelend probleem met mijn kleren en ik schaam me ervoor. Ik was mijn kleren altijd in de wasmachine, maar er zijn soms kleren die om een of andere reden altijd slecht blijven ruiken onder de oksels. Ze ruiken niet naar zweet, maar gewoon... tja, niet fris. Natuurlijk gebruiken ik en mijn vriend altijd deodorant, en ik vind niet dat ik zelf of dat hij naar zweet stinkt, maar na het wassen, als ik soms aan het strijken of gewoon aan het plooien ben, voel ik het. En dan doe ik de kleren aan en na een paar uurtjes ruik je het nog feller!!! Ook al heb je je gewassen, deo opgedaan, en het is nu niet dat ik enorm veel zweet, echt niet. Ik vroeg mij af of jullie dit soms ook hebben. Ik gebruik dash waspoeder en silan wasverzachter. Maakt dan ook niet uit of ik het in de droger of gewoon droog, het gebeurt steeds. Ook met de hemden van vriendjelief heb ik hetzelfde probleem. Nu ging ik me afvragen of ik vies ben. Ik was altijd de kleren op het nodige temperatuur!!! Mijn moeder zei dat dit zou kunnen komen door deo die in de vezels van textiel blijft zitten en die er niet meer afgaat. Ik heb de truien en hemden dus ook al met antivlekmiddel van dr beckmann (speciaal voor anti deo-vlekken) behandeld en dan gewoon gewassen hoor, maar dit probleem blijft bestaan... Iemand raad?
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73026


--
11 mrt 2009 03:17
Rechts bovenin beeld zit een zoekfunctie. Die zoekt in de artikelen database. Als je daar zweet intikt, kom je bij wat artikelen waar je mogelijk wat aan hebt.

Zweetgeur is in verschillende topics ook al eens aan bod geweest. Die topics vind je via de doorzoek-het-forum-functie. Zie hier hoe die functie werkt. Mogelijk vind je daar ook nog interessante informatie.

Tip: zoek niet op meerdere woorden tegelijk. Altijd gewoon op 1 trefwoord. En zoek op gedeeltes van woorden. Dus bijvoorbeeld niet zoeken op het woord transpiratie, maar op transpi. In dat geval pikt de zoekfunctie namelijk alle topics op met in de titel woorden als transpiratie, transpireren, etc.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Anna84Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:946


--
11 mrt 2009 03:29
Dank je sje. Het probleem is dat ik twijfel want het ruikt niet echt naar zweet, het is eerder muf of ongewassen, en dat alleen onder de oksels. Ik zal toch een of een paar van die tips proberen, merci!
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73026


--
11 mrt 2009 03:33
Die plekken die door zweet zijn ontstaan ruiken ook inderdaad niet altijd meer naar zweet, maar als het je lukt om die plekken weg te krijgen (bijv. met die azijntip of die aspirientjes-tip) zou de geur ook weg moeten zijn lijkt me.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Anna84Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:946


--
11 mrt 2009 04:32
Bedankt Sje, je hebt inderdaad gelijk, het zal wel daardoor komen!!! Als het mij niet gelukt is, horen jullie het wel Cool hihi
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34300


--
11 mrt 2009 07:51
Laat je horen of het werkt en welke methode je hebt gebruikt?
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 5 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties