Volg ons via
 
Stoomstrijkijzer
Pagina 5 van 10 << < 34567 > >>
98 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
bandohGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:4


--
08 aug 2007 08:42
Ik heb de stoomstrijkijzer van Philips, de gc 8220 (even uit mijn hoofd). Geweldig ding.
Ik haat strijken, echt waar :( maari k begin er nu wel sneller aan dan voordat ik dit strijkijzer had. Het gaat echt een stuk sneller.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:71697


--
08 aug 2007 09:34
Volgende week vanaf woensdag een stoomstrijkijzer bij de Aldi in de aanbieding voor de liefhebbers.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Rianne 24Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:223


--
09 aug 2007 01:43
@Maria: bedankt voor de informatie. Na mijn vakantie ga ik eens rondneuzen.

groetjes, Rianne
RitamariaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7819


--
09 aug 2007 04:27
@ Rianne, graag gedaan.
LouiseGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7814


--
19 aug 2007 12:04
Heb inmiddels een nieuw stoomijzer, maar alweer een nieuw strijkprobleem...
Ik heb al jaren zo'n standaard op de plank, met een klem eraan vastgemaakt, bij het opruimen klap je hem om zodat hij evenwijdig aan de plank is. Als je strijkt zet je hem rechtop en leid je het snoer van het ijzer erdoorheen. De stang buigt dan mee, zodat je tot aan de punt van de plank kunt strijken zonder last te hebben van het snoer. (hè hè, als je niet weet hoe iets heet is uitleggen een hele kunst).
Nu is het klemmetje waar het snoer ingaat kapot. Dus naar de winkel voor een nieuwe standaard. Hebben ze die nergens meer! Bij Blokker zeiden ze dat ze tegenwoordig standaard op een plank zitten en niet meer los verkocht worden. Wie weet nog wat??
RitamariaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7819


--
19 aug 2007 12:36
Louise, ik heb nu zo'n strijkplank over omdat ik gratis een andere bij Wehkamp kreeg... tja.. als je nou hier in de buurt woonde.... 

de stoomstrijkijzer die ik bij Wehkamp kocht is inmiddels, binnen een maand 30 euro goedkoper geworden!  Nou ja.. heb er al heel veel plezier van gehad.. Soms kan je te snel zijn met iets kopen, en soms ben je weer te langzaam dat alles uitverkocht is..
Rianne 24Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:223


--
20 aug 2007 09:52
Quote Monika
 ............En in dit geval is jouw strijkplank helemaal niet zo gratis, want datzelfde strijkijzer kost elders 166 euro (zie hier). .............


Ben het met je eens dat vaak Wehkamp duurder is. Ook even op jouw "hier"  link gekeken: dit is echter een Tefal strijkijzer idd zònder strijktafel plus 9 Euro verzendkosten en we hadden het over een Philips.
En ook met een strijkijzer wil ik persoonlijk Philips hebben, ben erg tevreden over Philips hoewel je met elk (ook duur) apparaat pech kunt hebben natuurlijk. (En deze Philips is nu ook 179,-- bij Wehkamp maar mèt strijktafel en bij vergelijk.nl 179,-- zonder strijktafel; tenminste ik zie het nergens vermeld staan.) 
En ik vind dat je bij een stoomsysteem een stoomdoorlatende strijktafel moet hebben. Dat is die van mij niet en met zeker 30-35 jaar achter de rug is het al een oudje. Dus ik ga wel ff shoppen om te kijken hoeveel dit betr. stoomsysteem links en rechts kost maar........ moet toch die strijktafel er bij hebben.


groetjes, Rianne

Edited by - Rianne 24 on 20-8-2007 10:03:33
Marion60Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2547


--
20 aug 2007 01:56
De strijktafel die ik er bij Wehkamp bij gekregen heb ik ook speciaal voor de stoomgenerator. Dus niet alleen met die gaatjes voor de stoom, maar ook extra breed en een extra breed plankje waar de generator op past. Je weet wel, dat plankje waar je je strijkijzer opzet.

grtz
Marion
Rianne 24Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:223


--
28 aug 2007 11:06
@Maria:  Ik heb rondgekeken maar ik kreeg deze Philips C8220 MET strijkplank gratis nergens goedkoper, dus toch maar voor mijn vakantie besteld bij Wehkamp. Zou 1 week levertijd zijn, maar kwam afgelopen zaterdag al aan.

Ik heb erg getwijfeld, want vond hem voor een strijkijzer erg duur. Ook is er ondertussen een 'lichtere' versie, minder druk/Bar bijgekomen van Philips. Maar ik herinnerde met mijn espressomachine dat ons geadviseerd werd, nooit onder 3,5 Bar te gaan want dan wordt de druk te weinig voor goede espresso/cappucino.

Dus na veel twijfel gedacht, als iemand hem al heeft en enthousiast hierover is, vooruit dan maar...... en GEWELDIG. Ik ben errrrrg enthousiast en ben zo door mijn was heen.

Bedankt voor een goed advies, Maria!!!

groetjes, Rianne
Marion60Gebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2547


--
28 aug 2007 12:01
Ik ben ook helemaal blij met mijn stoomgenerator. Ik heb gekozen voor de Tefal. Je vliegt door je strijkgoed heen. makkelijk hoor.
Zo zie je maar waar een site al HHP weer goed voor is.

grtz
Marion
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 5 van 10 << < 34567 > >>


Nieuwste reacties