Volg ons via
 
stinkende wasmachine
Pagina 2 van 2 << < 12
16 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
AtiGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:63


--
14 jul 2004 09:51
Ik geloof je [;)] Ati
little-wolfGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:5


--
14 jul 2004 10:03
ik doe idd t deurtje dicht. om 2 redenen. de 1e omdatie anders in de weg hangt alstie open is. wasmachine staat in de douche. en omdat ik "bang" ben dat 1 van mn katten erin gaat zitten. meestal is de douchedeur dicht. maar toch...[:o)] tja, waarom ik op 40C was? geen idee. goedkoper? en luiheid. om niet alles te sorteren op temperatuur. [:I] maar dat t gaat stinken, das t niet waard. kan natuurazijn of bleek eventueel helpen? ik had de wasmachine met de soda alleen aan. geen was erin. verbaasde me over dat er weinig water in ging. maar snap nu waarom. ik zal nog es kijken of er misschien toevallig ergens een kledingstuk zit te rotten. [xx(] iedereen bedankt voor de reactie's!!!! Als een tam dier van je houdt, voel je je gevleid. Als een wild dier van je houdt, ben je zijn slaaf. By Jack London
HouseboyGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:15


--
14 jul 2004 11:02
Dan is er nog maar een oplossing. Laat er een nieuwe ring er in laten zetten! Onderhoud is een noodzaak.
luciGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:43


--
15 jul 2004 06:57
Voor je er een nieuwe ring in laat zetten zal ik eerst eens kijken of de ring echt aan vervanging toe is.Loop met je vingers de hele rand goed na en kijk of er een gat inzit zoniet dan hoef je geen nieuwe ring te nemen.Over een deurtje wel of niet open laten staan.Ik heb ook een kleine douche gehad maar het deurtje bleef altijd open staan gewoon niet in het slot duwen.Hoef niet helemaal open doe ik ook niet net een heel klein kiertje.Wat de katten betreft die gaan er direct uit als jij er wat instopt zo is mijn ervaring.En anders een gewoonte van maken om het goed na te kijken.Ik heb drie katten 2 daarvan zijn kittens(oudere katten zijn overleden inmiddels)maar in dat hele kleine kiertje van de wasmachine gaan ze dus echt niet in. kijk ook eens op mijn homepage. www.geocities.com/lucienne1960
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72947


--
17 mrt 2008 10:54
Vraag van Marjon74:

HELP! Ik heb een aantal kledingstukken waar benzine op zat gewassen in de wasmachine (2 maal) nu heb ik er een gewone was achteraan gehad en die stinkt nu ook naar benzine. De wasmachine nog zonder was met flink veel biotex gehad en ook dat heeft niet geholpen!

Dus graag bruikbare tips over hoe ik van die stank af kom, mijn wasmand zit nog vol!
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21771


--
18 mrt 2008 09:06
Ik weet niet of het helpt, maar ik zou de machine op 90 graden laten draaien met een normaal wasmiddel. Biotex werkt met enzymen en die verliezen hun kracht boven de 60 graden.
Ik zou er ook een oude handdoek of een paar oude lappen bij doen. Mogelijk absorberen die nog iets van de geur.
Succes ermee.

Groetjes, kôlleke
SophietjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:818


--
18 mrt 2008 04:18
Hoi ,
Zit erop de ring ook zwarte puntjes (schimmel) . Als er schimmel opzit kun je dit alleen verwijderen door de ring schoon te maken met een oplossing waarbij je iets gloor aan toevoegd .
Nooit de machine met gloor draaien , je krijgt namelijk nooit die geur eruit .

Draai je wasmachine eens in de maand zonder was op 95 graden , met voorwas en hoofdwas . Deze programa draai ik meestal in het weekeind omdat ik dan laagtarief heb .

En wat al een keer ter sprake kwam hier , laat het deurtje van de machine na het gebruik open staan . Ook al is het op een kiertje , hij kan dan na drogen en zo verkom je nare geurtjes .

En wat de poes betrefd voor dat je hem aanzet even controleren of hij / zij er niet inzit .
Dat is alles , suc6 ermee .
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12


Nieuwste reacties