Volg ons via
 
Winkelen bij de Albert Heijn
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 4 van 7 << < 23456 > >>
65 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34713


--
26 jan 2008 05:55
In Apeldoorn bij C1000 ook zo'n zelfscan met een band waarop je je spullen legt; gaat niet veel sneller dan de kassa volgens mij.
LouiseGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7814


--
26 jan 2008 07:45
Volgens mij gaat de kassa sneller.... maar met de handscanner de winkel door gaat mij nu wel vlug af.
BiloeGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:2265


--
08 mei 2013 08:49
Meneer Biloe doet altijd de boodschappen, en gaat ook regelmatig naar het winkelcentrum. Een maand geleden kwam hij thuis en zei: Goh Biloe ik weet zeker dat ik pindakaas gekocht heb bij de AH. En nu ik de boodschappen uitpak, geen pindakaas. Ik zei: Dan zal je die wel op de kassaband hebben laten liggen. Hij: Ja dat zal dan wel. Ik zei: Goed controleren in het vervolg dan maar. Hij: Ja inderdaad. Ik maakte me niet zo druk, iedereen kan wel eens iets vergeten.

Een week later weer wat vergeten (kaas dit keer). Ik was wat geïrriteerd. Hij zei: Maar Biloe, ik zweer dat ik het echt gekocht heb, en meegenomen. Ik:Waar is de kassabon dan? Hij: In de plasticboodschappentas, ik kijken geen bon. Hij zei: Biloe echt, ik kwam de AH uit en ben nog even naar de supermarkt in de overkant geweest. Omdat ze twee artikelen niet hadden bij de AH. Bij die supermarkt, moet je eerder gekochte boodschappen inleveren bij de infobalie, en dan kan je ze nadien weer ophalen. Antidiefstal beleid, wat ik goed begrijp. Misschien is er daar wat mis gegaan. Oké, kan...

Vandaag kwam hij terug: Miste er zes artikelen. Ik zei: Hallo schat, ik geloof je op je woord. Maar er gaat iets hopeloos fout. Denk na: Hoe was je dag vandaag, en wat heb je waar gekocht? Hij wist dingen exact op te noemen. (Hij werk nog therapeutisch na zijn herseninfarct 2 uur per dag) Na zijn werk medicijnen opgehaald bij de apotheek, toen naar de AH koffiemelk gekocht, omdat hij zag dat de bodem in zicht was en zin in koffie had, deze contant betaald. Toen kwam ik thuis, en heb bij de Turkse markt groente en fruit gehaald. Klopt ook, met de bon in de tas. Koffie gedronken en toen de rest gekocht.

Weer naar de AH, gehakt, macaroni, geraspt kaas, enz.... Hij zei ik heb goed gekeken, of ik alles had ingepakt en gekocht, toen weer naar de supermarkt aan de overkant geweest, tas ingeleverd bij de infobalie. Omdat ik daar nog dingen wilde kopen die in de aanbieding zijn. Ik: Weer bij de infobalie je tas afgegeven? Hij: Ja moet, om diefstal te voorkomen.

Ik: Oké! heb je dat ook gedaan bij de pindakaas, en kaas eerder gekocht bij de AH, tas ingeleverd bij de inforbalie in de supermarkt aan de overkant? Hij: Ja. Ik: En de bon doe je altijd in de plasticboodschappentas, zodat je nadien kan nakijken waar je wat je waar gekocht hebt? Hij: Ja.

Ik: En je weet van vandaag 100% zeker dat je die zes artikelen gekocht hebt bij de AH? Hij: Ja... Ik: Waar is de bon, weer niet in de plasticboodschappentas. Mijn vermoeden moet wel werkelijkheid zijn. Je levert je tas in, (antidiefstalbeleid, wat ik goed keur van die winkel aan de overkant) en er is een rotte appel onder het personeel die dan vervolgens de kassabon van de AH eruit haalt, en een aantal door meneer Biloe aangekochte artikelen eruit haalt. Jij wordt besloten!En bewijs jij dan maar eens? Geen bon. Zat in de tas, die je in vertrouwen afgegeven hebt.

Politie gebeld, advies vragen. zonder bon, en zonder bewijs sta je zwak. Meneer Biloe wist dingen zo gedetailleerd te vertellen, dit daar en dat daar enz. Politie gaf een advies: Kassabon van de AH in je portemonnee bewaren, niet in de tas die je afgeeft bij de infobalie, in de supermarkt aan de overkant. Dan heb je bewijs.

Oké, zit wat in. Ik weet voor 99% zeker dat meneer Biloe aldaar bestolen wordt. Maar door wie? Ik kan niet tegen onrecht, in welke zin dan ook. Dus ook niet tegen onschuldig, iemand beschuldigen. Wees voorzichtig.

Ik moest mijn "ei kwijt" en belde mijn broer. Hele verhaal uitgelegd, ook het advies van de politie uitgelegd. Hij zei: Ik kom ff naar je toe. Hij zei: Ik ben het niet eens met de politie als de kassabon in de tas zit, halen ze artikelen uit je tas. Omdat er dan geen bewijs is, niet als er geen bon in de tas zit. Maar hij in de portemonnee zit van meneer Biloe.

Hij was woest, en vroeg meneer Biloe het hemd van zijn lijf. Kijk op telebankieren, wat zeg je waar gekocht te hebben, wat is afgeschreven? Hoe laat, waar, en hoe? Hij checken qua prijs, wat missen we volgens meneer Biloe enz. En wat zit er nog in de tas, en heeft dat de rest waarde?

Drie keer iets kwijt raken, is teveel toeval. En mijn broer en ik hebben alles 10x nageplozen. Broer lief zei: Ik ga bellen naar die supermarkt. Hij zei: Mag ik de filiaalhouder spreken, hij was afwezig, de assistent ook afwezig, het hoofd van de kruideniersafdeling was nog afwezig.

Hij legde alles uit en zei: Mijn zwager heeft om dat tijdstip boodschappen gedaan bij de AH, en bij uw infobalie afgeleverd. (volgens uw antidiefstal protocol) Hij beweerd dat er boodschappen zijn verduisterd. Ik geloof hem, en geef u de kans om via camerabeelden het tegendeel te bewijzen. Of zal ik de politie inschakelen, als bemiddelende factor?

Nee ze zouden eerst zelf kijken, broer lief zei: Ze bellen vrijdag terug. Ik heb de naam van de filiaal manager, nu even afwachten, Na vrijdag kunnen we nog altijd verdere stappen ondernemen.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73406


--
08 mei 2013 08:57
Vreemde toestand inderdaad zeg. Zou goed kunnen dat er dus iemand van dat personeel van die andere supermarkt boodschappen uit zo'n tas haalt. Gewoon uit frustratie ofzo dat je die boodschappen bij de AH hebt gehaald en niet bij die supermarkt. Ben benieuwd hoe dit afloopt.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34713


--
08 mei 2013 09:14
Oei, dat klinkt niet best.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73406


--
08 mei 2013 09:52
Weet je wat zelfs ook nog mogelijk is? Dat met die kassabon die artikelen teruggebracht zijn naar de AH en dat die persoon het geld in zijn of haar zak gestoken heeft. Je zou dus ook bij de AH na kunnen vragen of iemand die produkten teruggebracht heeft. Dat moet na te gaan zijn, want als het goed is bewaren ze dan bij de AH de kassabon met daarop een aantekening welke produkten teruggebracht zijn.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22889


--
08 mei 2013 10:41

Nee die kassabon   krijgt de klant terug,  maar het artikel wordt wel aangeslagen op de kassa  en die bon wordt bewaard,
Want die artikelen  moeten verantwoord worden, dus kunnen ze alsnog nagaan welke artikelen  op welke dag  en op welk tijdstip ze terug werden gebracht.

Biloe het is te hopen dat ze  er  achter komen    wat er gebeurd is, zo niet dan kan  meneer Biloe   er weer eens heen gaan en zijn boodschappen tas afgeven,
Als hij hem weer komt ophalen ter plekke kijken of er niks uit is.
Maar ja als dan zijn kassabon er niet bij zit , dan  zal er niks uitgehaald worden want dan kan het niet terug worden gebracht.

Maar was het steeds het zelfde meisje/vrouw  wat achter die bali stond.?
Want anders heb je ook nog kans dat ze het in teamverband doen.


Ben zeer benieuwd  hoe het   verder gaat,


 

GompyGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7338


--
09 mei 2013 09:40
Jeetje Biloe, dit is te gek voor woorden!! Ik hoop dat snel uitgeplozen gaat worden hoe het nu zit!!
Gompy
ɑɲaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8727


--
09 mei 2013 10:46
Wat een verhaal zeg! Ik zou in staat zijn om, als meneer Biloe zijn tas met bon ingeleverd zou hebben en aan het winkelen is, zelf verdekt opgesteld eens te bekijken wat er met die tas gebeurt.

Maar als daar geen duidelijkheid over komt dan zou mijn tas niet meer ingeleverd worden. Controleer heel die tas maar na het afrekenen in die winkel, met beide kassabonnen. Meer werk voor dat personeel ja, helaas AH-pindakaas! Dat is dan mijn anti-diefstalbeleid!
Groetjes, Anja
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22889


--
09 mei 2013 11:13
Anja, volgens mij is de supermarkt  waar het gebeurd geen AH, maar een andere supermarkt.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 4 van 7 << < 23456 > >>


Nieuwste reacties