Volg ons via
 
Miskraam
6 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
essie147Gebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:2


--
11 aug 2008 10:15
  He hallo

  Ik ben Es en heb een dochter van 4 jaar

  Ik heb 30 juni bij mijn eerste termijn echo (10 weken) te horen gekregen dat de zwangerschap van ons 2e kindje niet goed zat.....(bij 6 weken is het al gestopt met groeien).........ik wilde geen curretage dus koos voor het afwachten van een natuurlijke miskraam.Een kleine 1,5 week later kreeg ik in de avond een soort ongesteldheidskrampen en had daarbij flink wat bloedverlies.....dat ik opstond van de bank verloor ik een soort van stolsel!!! Door deze gebeurtenis waren wij overtuigd dat de miskraam had plaats gevonden.Alleen de weken erna had ik een aantal keer een bloeding,waarvan werd gezegd dat het waarschijnlijk mijn menstruatie zou zijn!!!! Maar toen do.avond 31 juli ........we gingen net een filmpje kijken en ik begin vreselijk te bloeden............wij bellen met het ziekenhuis,toch maar even komen echo laten maken en wat bleek de miskraam heeft nooit plaats gevonden en ik  moest alsnog blijven voor een curretage......Thumbs-downDaarna heb ik nog 1 keer een kleine bloeding gehad en toen niets meer.Mag ik nu toch al gelijk weer proberen zwanger te worden????  De meningen zijn hier erg over verdeeld!!!

  Liefs Es
  EmootjeGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:12012


  --
  11 aug 2008 10:36
  Lijkt mij meer een vraag voor de arts, Es.
  Als je denkt dat alles tegenzit,
  denk dan opnieuw.
  CliviaGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:982


  --
  11 aug 2008 10:54
  Wat verdrietig, een miskraam! Maar voor je vraag kun je beter bij de gynaecoloog zijn, lijkt me. Of misschien de huisarts.
  karin185Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:8391


  --
  12 aug 2008 10:04
  Heel veel sterkte Es. Wat vervelend dat je dacht dat de miskraam al had plaatsgevonden en je er daarna alsnog mee geconfronteerd werd. Mij werd verteld nadat ik een miskraam had dat ik beter 1 normale menstruatie af kon wachten, zodat je dan weer precies weet wanneer het begin van een eventuele volgende zwangerschap is.

  Maar het beste is dit natuurlijk met je eigen gynaecoloog of verloskundige te overleggen.

  Heel veel sterkte met verwerken.
  essie147Gebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:2


  --
  12 aug 2008 11:03
  He Karin

  Ja ik weet dat de arts/verloskundige zegt dat je beter kunt wachten tot je eerste menstruatie.......maar heb ook ergens gelezen dat het niet uit maakt en dat het alleen voor het vaststellen van je je aantal weken zwangerschap is (i.v.m. met rekenen van je eerste dag van je laatste menstruatie)

  Sowieso vind ik het fijn om ergens even mijn verhaal kwijt te kunnen,het is gewoon een rot ervaring en het lucht op door zo lekker even anoniem te delen

  Liefs Es
  mama eerGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:2401


  --
  12 aug 2008 11:25
  Es, heel veel sterkte......
  Als je doorgaat, kom je er vanzelf....
  sprak ze zichzelf moed in!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73385


  --
  12 aug 2008 02:22
  Hoi Essie147,

  Allereerst welkom op de site. Ik wil je alle sterkte wensen bij het verwerken van je verdriet. Fijn dat je meteen merkt dat je meteen wat hebt aan de digitale steun die je hier krijgt.

  De kinderforums op deze site zijn echter sinds 1,5 jaar gesloten omdat toen www.overkinderen.nl gestart is. Zou ik je naar die site door mogen verwijzen? Dan sluit ik dit topic af.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Bericht is Afgesloten


  Nieuwste reacties