Volg ons via
 
Roddelbladen gefopt
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 2 van 2 << < 12
12 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
HeksGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:14056


--
02 okt 2008 01:03
Ik weet zeker van niet!!!! Ik ben ooit met ricardo naar Bassie en Adriaan geweest, wat een stuk vreten zolang hij niet in zijn pakkie loopt. En toen was hij nog een stuk jonger, want dat is zeker 12 jaar geleden.
Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
sonnie1983Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6017


--
02 okt 2008 01:32
Bassie en Adriaan heb ik nooit in het echt gezien, maar ik heb gehoord dat Carlo Boshart (schrijf je het zo?) ook geen kindervriend is ook al heeft hij Telekids etc. gepresenteerd. Bij de Musical Saturday Nightfever was een klein meisje speciaal voor hem gekomen en hij deed ontzettend stom (is paar jaar geleden dus weet zo niet meer wat hij zei maar iets van oh ja ik ben een kindervriend he en dan op zo'n nare toon).

 Ik ga straks die link nog proberen. Ik vind het echt super goed bedacht. Alleen wel belachelijk dat ze nu geld van hem willen terwijl ze normaal schrijven wat ze willen en dat mag dan weer wel vaak.
chrisjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:782


--
02 okt 2008 10:27
Ik vind het niet echt goed voor de clown-status van Bassie, hij had al een smet op zijn naam na dat kindslaan-incident van vorig jaar. Ik heb Bassie & Adriaan ook eens in het echt gezien bij een voorstelling en moet idd toegeven dat het helemaal geen kindervriend is, maar een gewiekste zakenman.

Bovendien vind ik dit geen onderwerp om mee te spotten, clown of niet.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12


Nieuwste reacties