Volg ons via
 
Kindvriendelijke manier om een splinter te verwijd
5 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
RitzzzGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:8


--
16 jun 2009 02:31
  Mijn dochter van 5,5 heeft een splinter in haar vinger waar we absoluut niet aan mogen komen. We hebben vanmorgen geprobeerd haar in de houdgreep te houden want dat ding moet eruit want het gaat al ontsteken. We hebben onze poging gestaakt want ze ging echt helemaal over de rooie!!

  Heeft iemand een andere manier om die splinter te verwijderen?
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  16 jun 2009 02:50
  Dan maar naar de huisarts ermee? Ik heb laatst een splinter gehad die ging ontsteken, daar word je ook niet blij van: als je 'm meteen hebt (dat dacht ik, maar was afgebroken, zat nog heel diep een stukje) is het zo over...
  CliviaGebruiker is Offline
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:982


  --
  16 jun 2009 04:21
  Tja, het alternatief is dat je er inderdaad af blijft en dat het fiks gaat ontsteken. Misschien gaat ze dan zelf overstag omdat ze wel merkt dat dat ook niet alles is. Dan krijg je gelijk, zeg maar. Maar misschien inderdaad maar bij kop en kont en naar de huisarts. Of haar vader misschien? Moeders zijn vaak wat zachthartiger, vaders kunnen beter doordrukken.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  16 jun 2009 04:32
  Met de ontstoken vinger ben ik wel bij de huisarts (assistente) geweest, dacht eerst dat het vanzelf goed ging, maar op de valreep tijdens de verhuizing toch maar even gegaan, kon het niet gebruiken die dagen. Ze heeft de troep eruit laten lopen nadat ze het losgemaakt had, maar ik heb dat zelf nog een paar keer moeten doen...
  RitzzzGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:8


  --
  16 jun 2009 05:15
  Ik heb op internet gelezen dat eeltpleisters of anders trekzalf wel wilt helpen. Ik ga maar eerst met de eeltpleister aan de slag. Als het op een poging twee aankomt dan de trekzalf en daarna...dan helaas pindakaas toch de dokter!!
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73385


  --
  16 jun 2009 08:43
  Sinds de start van www.overkinderen.nl zijn de kinderforums op HuishoudPlaza gesloten. Gelieve naar genoemde site uit te wijken.

  Ik ga dit topic sluiten.
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Bericht is Afgesloten


  Nieuwste reacties