Volg ons via
 
Michael Jackson overleden
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 2 van 2 << < 12
14 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21751


--
27 jun 2009 12:14
Ik heb eigenlijk niets met Michael Jackson. Ik vind het wel erg triest dat je zoveel talent hebt, zo populair bent en volgens mij zo weinig hebt. Volgens mij was hij niet echt gelukkig.

Ik vond het wel toevallig dat ik gisteren met de oudste naar een videoclip van Michael Jackson aan het kijken was. Toen vroeg ze of het nu eigenlijk een man of een vrouw was. Uitgelegd dat het toch echt een man was en zo hebben we het ook nog wat over zijn leven als kind en zijn muziek gehad.
Ik schrok dan ook toen ik gisteravond bij Knevel en van de Brink hoorde dat hij was opgenomen in het ziekenhuis. Vanochtend bleek dat hij toen al overleden was...

Ik ben ook erg geschrokken van het overlijden van Farah Facett. Ik wist niet dat ze kanker had. Triest hoor.
Groetjes, kôlleke
RitamariaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:7819


--
27 jun 2009 08:51
Ik vind het wel triest, maar hij was inderdaad misschien wel heel ongelukkig. Ik vind zijn muziek wel erg goed. Van zijn persoonlijke leven weet ik niet zo veel en blijkbaar wordt nu in Amerika al zijn fouten en zwakheden in de doofpot gestopt.
Anna84Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:946


--
27 jun 2009 09:10
Ik had niks met Michael Jackson, hoewel hij ongetwijfeld een belangrijke rol in de muziekwereld heeft gespeeld, net zoals alle andere artiesten, in mijn ogen. Volgens mij is er een beetje vanalles nodig zodat de aardebol kan functioneren, van raar tot minder raar, en dat hangt ook maar van ieders waarneming af natuurlijk. 

Ik voel eigenlijk niks bij dat nieuws, misschien wel erg van mij, maar het laat me noch koud noch warm. Wel erg voor zijn naasten natuurlijk. Hoewel, zoals Sje ook al schreef, zijn kinderen nu waarschijnlijk een "normaal" leven kunnen gaan leiden.  
pretoroxoGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:39


--
22 aug 2009 09:04
Las net in de Marktplaats nieuwbrief dat de Jackson spulletjes niet aan te slepen zijn, dus als je nog wat op zolder hebt liggen..

Mijn moeder was groot fan van de oude nummers van Michael (dus niet van de man zelf maar van zijn muziek), maar zij overleed een paar maanden voor hem. Moest dus met al die nummers op de radio vaak aan haar denken. Het nummer 'Ben' hebben we zelfs op de begrafenis gedraaid. Wel raar dat je dat nu ineens weer zo vaak hoort!
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72902


--
22 aug 2009 09:13
Oh kan me voorstellen dat het dan extra aangrijpend was om al die MJ-nummers voorbij te horen komen op de radio. Alle sterkte.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12


Nieuwste reacties